Kunlun – N.Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 2:1 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 3:2 (kon.) | Jokerit – Riga 5:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 0:3 (kon.)
Omsk – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
5:3 (3:1, 0:0, 2:2)
Dinamo Riga
Sobota 21.12.2019, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:32 Nerijus ALIŠAUSKAS - 5:3
     
    53:32
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté ještě dramatizují závěr zápasu! NERIJUS ALIŠAUSKAS dostal nabídku mezi kruhy, odkud vypálil přesnou ránu příklepem. Bez asistence.
    50:59 Henri IKONEN - 5:2
     
    50:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají už 5. branku! Nahození Mikky Lehtonena dokázal před bránou tečovat HENRI IKONEN a kotouč následně prošel mezi betony Janise Vorise až za brankovou čáru. Asistence: Mikko Lehtonen, Alex Grant
    46:35 Brian O'NEILL - 4:2
     
    46:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Střela BRIANA O'NEILLA z levého kruhu byla ještě tečována hostujícím obráncem, a to rozhodlo o tom, že Janis Voris na tento pokus nedokázal zareagovat. Asistence: Jesse Joensuu, Peter Regin.
    43:31 Lauris DARZINŠ - 3:2
     
    43:31
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté snižují skóre v přesilové hře. LAURIS DARZINŠ stál připraven u tyče, kde se k němu z předbrankového prostoru kotouč odrazil a tento lotyšský útočník už neměl problém puk do poloprázdné brány zasunout. Asistence: Carter Ashton, Alexandr Protapovič.
    10:40 Sami LEPISTÖ - 3:1
     
    10:40
    Jokerit právě vstřelil branku!
    To je kanonáda v podání domácích, kteří střílí v přesilové hře další gól! SAMI LEPISTÖ obdržel pas od Petriho Kontioly a tento finský obránce na nic nečekal. Střela z první zapadla přesně k tyči. Asistence: Petri Kontiola a Mikko Lehtonen.
    09:42 Marko ANTTILA - 2:1
     
    09:42
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další gól a otáčejí skóre! MARKO ANTTILA obdržel křižnou přihrávku od Alexe Granta a tento vytáhlý finský útočník následně zamířil laserově přesně ke vzdálenější tyči hostující svatyně. Asistence: Alex Grant a Ahti Oksanen.
    07:28 Brian O'NEILL - 1:1
     
    07:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok ve skóre! Peter Regin ukořistil puk ve středním pásmu, kde jej předal na BRIANA O'NEILLA, který z kruhu vypálil na vzdálenější tyč a byl přesný. Puk zapadl nad rameno Andreje Makarova. Asistence: Peter Regin, Mikko Lehtonen.
    03:26 Kirill SLEPEC - 0:1
     
    03:26
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení ve vlastním oslabení! Lauris Darzinš ještě se svým pokusem neuspěl, ale puk se k němu dostal ještě jednou a následně jej poslal před bránu, kde byl volný KIRILL SLEPEC, který puk uklidil do úplně prázdné brány. Asistence: Lauris Darzinš.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 8. O'Neill (Regin, Lehtonen), 10. Anttila (A. Grant, Oksanen), 11. Lepistö (Kontiola, Lehtonen), 47. O'Neill (Joensuu, Regin), 51. H. Ikonen (Lehtonen, A. Grant) – 4. Slepec (Darzinš), 44. Darzinš (Ashton, Protapovič), 54. Ališauskas


    Jokerit Helsinky: A. Niemi (Kalninš) – Lehtonen, A. Grant, Lepistö (A), Lööv, Eronen, D. Sklenička, Kivistö – Joensuu, Regin (C), O'Neill – Savinainen, Kontiola, H. Ikonen – Haapala, Norman, Halme – Oksanen, Anttila (A), Pihlström – Hirvonen.
    Dinamo Riga: An. Makarov (11. Voris) – Bartulis, Ališauskas, Ďaloga, A. Kulda, Mamčics, Sotnieks, Berglund – Slepec, Darzinš (C), Pavlovs – Setdikov, Protapovič, Meija (A) – Marenis, Ashton, Batna – Trastašenkovs, M. Redlihs (A), Lipsbergs – Berzinš.

    Rozhodčí: Bondar, Kulakov – Kuchava, Sadovnikov
    bahis siteleri