Česko – Rusko 4:3 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 5:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (po pr.)
Kanada – USA 6:4 (kon.)
po prodl.
Švédsko
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Finsko
Čtvrtek 26.12.2019, 19:08 • WERK ARENA, Třinec • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:55 Alexander HOLTZ - 3:2
     
    64:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pět vteřin před koncem prodloužení využívají Švédové přesilovku a rozhodují o osudu dnešního mače! ALEXANDER HOLTZ se rozhodl na vrcholu mezikruží vystřelit, přičemž mířil na brankářovu lapačku. Kotouč se otřel o horní část výstroje a k radosti hráčů Tre Kronor zapadl do sítě – 3:2p! Asistence: Jonatan Berggren.
    54:51 Samuel FAGEMO - 2:2
     
    54:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na tohle už nestačil ani fenomenální gólman, Švédové totiž bušili tak dlouho, až se dočkali! Celou akci má na svědomí SAMUEL FAGEMO, jenž nejprve vystřelil z vrcholu mezikruží a svou ránu poté ještě dojel a napodruhé ji uklidil do finské klece – 2:2! Asistence: Nils Höglander.
    33:35 Kristian TANUS - 1:2
     
    33:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už však finská střídačka jásá, Suomi se dostávají znovu do vedení! Patrik Puistola vystřelil z levého kruhu a vyraženou střelu ještě dorážel, úspěch ale slavila až druhá dorážka. KRISTIAN TANUS do kotouče lehce šťouchl a černá pryž zaletěla pod břevno – 1:2. Asistence: Patrik Puistola.
    21:05 Nils HÖGLANDER - 1:1
     
    21:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovku sice Švédové nevyužili, hned po jejím skončení ale vyrovnávají, a to naprosto bombastickou trefou! NILS HOGLANDER ukázal, že si opravdu věří. U pravé tyče totiž nabral puk na hokejku a vzduchem pak obkroužil bránu a zavěsil do opačného horního růžku, na tohle gólman ani zareagovat nemohl – 1:1! Asistence: Samuel Fagemo.
    16:21 Patrik PUISTOLA - 0:1
     
    16:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla poměrně šťastná branka, ale platí! Anttoni Honka poslal z levého kruhu puk na PATRIKA PUISTOLU, jenž byl sice v krkolomné pozici, od něj se ale puk odrazil milimetrově přesně kolem tyče do klece – 0:1. Asistence: Anttoni Honka, Kristian Tanus.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 22. Höglander (Fagemo), 55. Fagemo (Höglander), 65. Holtz (Berggren) – 17. Puistola (Honka, Tanus), 34. Tanus (Puistola)


    Švédsko: Alnefelt (Eliasson) – Sandin (A), Söderström, Ginning (C), Lundkvist, Björnfot, Broberg, Norlinder – Fagemo, D. Gustafsson (A), Höglander – Bäck, Pašić, Berggren – Holtz, Raymond, Henriksson – H. Gustafsson, Öberg, Nässén – Eriksson.
    Finsko: Annunen (Patrikainen) – Nousiainen, Thomson (C), Honka, Heinola, Kokkonen, Utunen (A), Hatakka, Seppälä – Killinen, Kupari (A), Maccelli – Oden, Puistola, Tanus – Erholtz, Petman, Saarela – Ranta, Aatu Räty, Aku Räty.

    Rozhodčí: Campbell (CAN), Morozov (RUS) – Merten (GER), Shalagin (RUS)

    Diváci: 4 471
    bahis siteleri