Nové Zámky – Zvolen 0:6 (kon.) | Miskolc – Poprad 3:2 (kon.) | MAC Budapešť – Banská Bystrica 2:5 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Trenčín 4:2 (kon.) | Nitra – Detva 5:1 (kon.) | Košice – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
HK Poprad
sk Čtvrtek 26.12.2019, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:08
    Miškovec dal gól!
    Domáci hokejisti idú v závere tretiny do vedenia. Šikovne to urobil z pravého kruhu Beauviller, ktorý vystrelil, Vošvrda vyrazil pred seba, prikorčuľoval tam NIKANDROSZ GALANISZ a pohodlne dorazil.
    Asistencia: Francis Beauviller.
     
    35:50
    Poprad dal gól!
    Poprad prichádza s vyrovnávajúcim gólom. Ulrych zastavil rozohrávku súpera pri mantineli, posunul puk pred bránku MICHALOVI KRÁLIKOVI, ktorý si ho prehodil na forhend a pod hornú žrď zakončil. Jeho presný zásah je navyše premiérovým v seniorskom drese.
    Asistencia: Petr Ulrych.
     
    15:24
    Poprad dal gól!
    Podtatranci sa pozviechali a otrepali z dvoch olov a znižujú stav stretnutia. Paukovček vyhral buly v útočnom pásme dozadu na PETRA ULRYCHA, ktorý sa oprel do puku a tvrdo prekonal Rajnu.
    Asistencia: Lukáš Paukovček.
     
    09:35
    Miškovec dal gól!
    Domáci idú do dvojgólového vedenia v stretnutí. Strela od modrej čiary z hokejky Szirányiho nebola pre Nechvátala viditeľná, navyše ju pekne tečoval FRANCIS BEAUVILLER a hosťujúcemu gólmanovi nedal šancu.
    Asistencia: Bence Szirányi.
     
    05:27
    Miškovec dal gól!
    Tak napokon je prvý presný gólový zásah v tomto stretnutí odobrený aj videorozhodcom. Ako som teda uviedol, KYLE BEACH medzi kruhmi šikovne uchmatol puk Ťavodovi a parádnou strelou švihom prekonal brankára Nechvátala.
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Beach, 10. Beauviller (Szirányi), 40. Galanisz (Beauviller) – 16. Ulrych (Paukovček), 36. Králik (Ulrych)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna – Láda, Vandane, Göz, Dudás, Szirányi, Vojtkó, D. Kiss, Farkas – Beach, St. Pierre, Rodman – Beauviller, Miskolczi – Harrison, Galanisz, Magosi – Ritó, Tousignant, P. Kiss
    HK Poprad: Nechvátal (10. Vošvrda) – Kozák, Fabian, Erving, Ulrych, Magovac, Ťavoda, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan, Svitana – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králil

    Rozhodčí: Adamec, Lokšík – Bogdaň, Jurčiak
    bahis siteleri