Nové Zámky – Zvolen 0:6 (kon.) | Miskolc – Poprad 3:2 (kon.) | MAC Budapešť – Banská Bystrica 2:5 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Trenčín 4:2 (kon.) | Nitra – Detva 5:1 (kon.) | Košice – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
HC Košice
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Čtvrtek 26.12.2019, 19:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Tlak Slovana, Košarišťan šiel na ľad. Hra je prerušená, puk ale v sieti neskončil.
     
    58:40
    Slovan je znova bez brankára.
     
    57:55
    Habal je na striedačke, Slovan to skúša so šiestimi mužmi.
     
    49:05
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jurij Repe – 2 min., podrazenie).
     
    45:46
    Košice dali gól!
    Nešťastný moment pre Vladislava Habala, ktorý ostáva s hlavou zaborenou do ľadu. Puk od modrej sa nejavil nebezpečne, padol ale priamo do Habalovho bránkoviska, odkiaľ ho do siete dotlačil JAKUB SUJA. Asistencie: Juraj Majdan, Vojtech Zeleňák.
     
    43:49
    Nepríjemný moment, Adam Kormúth schytal puk do hlavy z bezprostrednej blízkosti. Našťastie bude v poriadku.
     
    40:30
    Sujov zaujímavý pokus o teč. So svojou hokejkou sa musel poriadne predklnoniť. Ak by bol pred bránkoviskom o sekundu skôr, Habal by bol v problémoch.
     
    38:28
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Radovan Puliš – 2 min., hákovanie).
     
    38:14
    Veľká šanca Košíc! Haščák bol sám pred Habalom, puk ale do jeho siete neposlal. Ešte tam prikorčuľoval aj Majdan, už však bolo neskoro. Hra je prerušená, vhadzovanie v pásme Slovana.
     
    33:43
    A domáci sa dostali do veľkej šance! Haščák inkasoval prihrávku medzi kruhy, odkiaľ pálil ihneď švihom. Na Habala to ale nestačilo.
     
    30:01
    Veľká šanca Meszároša! Dostal sa tesne pred Košarišťana, ktorému to chcel poslať popod betón. Košický gólman ale dobre zasiahol.
     
    28:58
    Slovanisti sa ale do pásma vrátili. Puliš to skúsil z kruhu, jeho ranu Košarišťan vyrazil. Hostia sa ešte dostali k dorážkam, ale neskórovali.
     
    28:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., hákovanie).
     
    26:04
    Obrovská šanca Slovana! Dvaja z Košičanov sa zrazili, navyše, mimo bránky bol aj Košarišťan. Puk presvišťal popred bránkovisko, ale hostia sa k nemu nedostali.
     
    25:54
    Mimochodom, ak vravíme o kapacite Steel Arény, je nutné dodať, že podľa očakávaní je dnes zaplnená do posledného miesta. Zápas sleduje 8347 divákov.
     
    23:58
    Tak toto bolo tesné! Od modrej vypálil Meszároš, jeho rana preletela ponad hornú žrď Košarišťanovej bránky a pristála na plexiskle.
     
    23:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Suja – 2 min., krosček).
     
    07:34
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak napokon máme vyrovnané. Aj Slovan sa presadil z prvej väčšej šance. Hostia sa dobre natlačili sa do pásma, no a ŠIMON PETRÁŠ už urobil presne to, čo mal. 1:1. Asistencia: Roman Žitný.
     
    07:34
    Slovanisti sa tešia z gólu, ale ešte sa bude telefonovať.
     
    06:30
    Haščák prenikol do pásma po ľavej strane, puk následne prenechal Zeleňákovi. Ten ho ešte posúval priamo pred bránkovisko Květoňovi, ale túto šancu Košice nevyužili.
     
    03:45
    Slovan to v týchto momentoch absolútne nezvláda. Košičania sa parádne preštrikovali do pásma, kde si Klhůfek dovolil niekoľko sťahovačiek. Následne to skúsil z uhla, no a Habal Slovan betónom podržal.
     
    02:50
    Košice dali gól!
    Prvý výbuch radosti v košickej Steel Aréne. Sloboda šiel striedať, Slovanisti následne ostali nekoncentrovaní. Využil to FILIP VRÁBEĽ, ktorý si v pásme pritiahol puk a pekným švihom prepálil Vladislava Habala. Asistencie: Oliver Jokeľ, Vojtech Zeleňák.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Vrábeľ (Jokeľ, Zeleňák), 46. Suja (Majdan, Zeleňák) – 8. Petráš (Žitný)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Koch (A), Čížek (A), Zeleňák, Slovák, Repe, Růžička — Haščák, Skokan (C), Majdan — Klhůfek, Suja, Květoň — Belluš, Bortňák, Rapáč — Jokeľ, Vrábeľ, Milý
    HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) — Bačík, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Hudec, Demo — Puliš, Zigo, Abdul — Žitný, Viedenský, Petráš — Kukumberg (A), Kytnár, Kormúth — Bondra, Urbánek, Sloboda

    Rozhodčí: D. Konc st., Štefik — J. Konc, D. Konc ml.

    Diváci: 8347
    bahis siteleri