Ambri-Piotta – Ufa 4:1 (kon.) | Třinec – Team Canada 1:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Team Canada
Čtvrtek 26.12.2019, 20:15 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Kevin CLARK - 1:4
     
    58:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané zvítězí 4:1! Martin Gernát sice v bráně dobře zastoupil Petra Kváču, ale puk se po chybě Erika Hrni odrazil na hůl KEVINA CLARKA, který bez váhání zkompletoval hattrick. Bez asistence.
    28:30 Aron CHMIELEWSKI - 1:3
     
    28:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se konečně dostali ke snížení, určitě tak ještě mohou útočit na návrat do utkání! Po vhazování se puk dostal k Davidu Musilovi, který ho nahodil k levé tyči. ARON CHMIELEWSKI však dokázal kotouč tečovat přímo do protipohybu Zacharyho Fucala, který tak nemohl zasáhnout. Asistence: David Musil a Martin Adamský.
    27:01 Kevin CLARK - 0:3
     
    27:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hosté už vedou o tři góly! Kanada se dostala do přečíslení dva na jednoho, KEVIN CLARK si s Ianem Mitchellem vyměnil puk a pak v klidu zakončil do odkryté klece. Asistence: Ian Mitchell.
    22:06 Kevin CLARK - 0:2
     
    22:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dlouho to vypadalo, že Třinec oslabení přežije, ale nakonec přece jen inkasuje! V závěru přesilové hry nahodil puk na bránu Maxim Noreau. Do rány ještě vložil hůl KEVIN CLARK, který puk tečoval přesně nad pravý beton Petra Kváči. Asistence: Maxim Noreau a Adam Tambellini.
    05:45 Kris VERSTEEG - 0:1
     
    05:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané využívájí přesilovou hru a dostávají se do vedení! Dustin Jeffrey dobře vybojoval puk u pravého hrazení, odtud ho poslal na KRISE VERSTEEGA, který tvrdou střelou ke vzdálenější tyči nedal Petrovi Kváčovi šanci k zákroku. Asistence: Dustin Jeffrey a Adam Tambellini.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 29. Chmielewski (D. Musil, Adamský) – 6. Versteeg (Jeffrey, Tambellini), 23. Clark (Noreau, Tambellini), 28. Clark (Mitchell), 59. Clark


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Zahradníček, Haman, M. Adámek – Dravecký, Marcinko, M. Stránský – Martynek, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský, Polanský, Chmielewski – Hrňa, Novotný, Szturc.
    Team Canada: Fucale (Tomkins) – Noreau, MacDonald, A. Grant, Wiercioch, Postma, Maione, Mitchell – Clark, Jeffrey, Versteeg – Fehr, Maxwell, DiDomenico – Jooris, Desharnais, Winnik – Danforth, Tambellini, Upshall – Faille.
    bahis siteleri