Wolverhampton – Manchester City 3:2 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
3:2 (0:1)
Manchester City
Pátek 27.12.2019, 20:45 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:47:16)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:13.
     
    Fantastické utkání je u konce! Wolverhampton dokázal otočit vývoj utkání z 0:2 na 3:2 a připisuje si důležitý triumf, kterým se posouvá na pátou příčku Premier League! Hned v úvodu si Citizens zkomplikovali dnešní duel, když byl vyloučen Claudio Bravo. Hosté poté ale dostali možnost zahrávat pokutový kop. První penaltu sice Sterling zahodil, ale Patrício neměl nohu na čáře. Proto se penalta opakovala. Bravo opět zasáhl, ale Raheem Sterling z dorážky poslal Manchester City do vedení.

    Po změně stran navíc přidal Raheem Sterling ještě jednu branku. Rychle však dokázal snížit domácí Adama Traoré. Wolverhamton poté dlouho tlačil a dral se do šancí. Vyrovnání se však dočkal až v 82. minutě, kdy se prosadil Raúl Jiménez. To ale nebylo vše. Nabuzení fotbalisté Wolverhamptonu totiž strhli vítězství na svou stranu. V devadesáté minutě totiž vsítil vítěznou branku Matt Doherty!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Raúl Jiménez, přichází Ryan Bennett.
     
    90+3
    Manchester City ještě mohl vyrovnat! Raheem Sterling zahrával přímý kop z hranice velkého vápna a parádní střelou orazítkoval branky Patríciovy branky!
     
    90+2
    Bernardo Silva napřáhl ke střele zpoza hranice velkého vápna, jenže jeho projektil prosvištěl vysoko nad břevnem. Zakončení bylo tečované a hosté budou zahrávat roh.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
    90. Matt DOHERTY - 3:2
     
    90
    Wolves právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Domácí celek dokonal fantastický obrat! Wolverhamton se v poslední minutě ujímá vedení! MATT DOHERTY se z pravé strany vydal do středu, narazil si míč se spoluhráčem a přízemní střelou obstřelil Brava!
     
    88
    Rubén Neves si troufl na zakončení z pořádné vzdálenosti. Jeho dělovka sice měla dobré parametry, ale jeden z obránců Citizens pokus zastavil!
     
    87
    Raheem Sterling se snažil využít svou rychlost v souboji s jediným obráncem Wolverhamptonu. Střelec dvou branek se však do zakončení neprosmýkl.
     
    86
    Traoré obdržel přihrávku na pravou stranu a pohotově odcentroval do šestnáctky. Jeho další pobídku odehráli zadáci Citizens do bezpečí.
     
    85
    Jiménez si naskočil na další krásnou přihrávku z pravé strany, jenže tentokrát netrefil míč zrovna čistě a poslal svůj pokus mimo tři tyče.
     
    84
    Domácí fanoušci jsou ve varu a hlasitým skandováním ženou své oblíbence za vstřelením vítězné branky! Manchester City čeká hodně těžký závěr utkání.
    82. Raúl JIMÉNEZ - 2:2
     
    82
    Wolves právě vstřelili branku!
    Domácímu celku se to nakonec podařilo! Wolverhampton se dočkal vyrovnání! Traoré obral Mendyho o míč, okamžitě poslal přihrávku do pokutového území, kde se k míči dostal RAÚL JIMÉNEZ a pohotovou střelou vyrovnal!
     
    81
    Raheem Sterling prošel po levém křídle do blízkosti pokutového území, kde ustál souboj s domácím obráncem, ale už nedokázal přesně odcentrovat.
     
    80
    Adama Traoré chtěl přenést těžiště hry na levou stranu, jenže jeho nákop byl příliš dlouhý a skončil hned u prvního hráče v modrém dresu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 55. Traoré (Neves), 82. Jiménez (Traoré), 90. Doherty (Jiménez) – 25. Sterling, 50. Sterling (De Bruyne)

    Karty:   60. Otamendi (MAC)   12. Ederson (MAC)

    Neproměněná penalta: 25. Sterling (MAC), brankář Patrício zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:13.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Coady, Saïss – Doherty, Neves, Moutinho, J. Castro (73. Vinagre) – Traoré, Jiménez (90+4. R. Bennett), Diogo Jota (79. Neto).
    Náhradníci: Ruddy – Kilman, J. Vallejo, Cutrone, R. Bennett, Vinagre, Neto.

    Manchester City: Ederson – Walker, Fernandinho, Otamendi, B. Mendy – De Bruyne (67. Gündoğan), Rodri, B. Silva – Mahríz (46. García), Agüero (14. Bravo), Sterling.
    Náhradníci: Bravo – Zinčenko, García, Cancelo, Angeliño, Gündoğan, Foden.

    Rozhodčí: Atkinson – Betts, Hatzidakis

    Diváci: 31 737
    bahis siteleri