Dallas – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | Toronto – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – Nashville 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Washington 6:4 (kon.) | Tampa – Montreal 5:4 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 6:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 4:1 (kon.) | Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.)
konec
Florida Panthers
5:4 (1:2, 3:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Neděle 29.12.2019, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:49 Luke GLENDENING - 5:4
     
    55:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté snižují bez brankáře, nakonec tak mohou myslet na vyrovnání! Filip Hronek z levého kruhu nastřelil levou tyč, od které se puk odrazil na hokejku LUKA GLENDENINGA, který ho okamžitě doklepl do odkryté klece. Asistence: Filip Hronek a Dylan Larkin.
    53:24 Anton STRÅLMAN - 5:3
     
    53:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o dva góly a mají skvěle nakročeno k výhře! Panteři to nyní skvěle vykombinovali. Útočnou akci zakončil přihrávkou do mezikruží Mike Hoffman, který z první zakončil ANTON STRÅLMAN, který se prosadil střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Mike Hoffman a Aleksander Barkov.
    26:48 Dominic TONINATO - 4:3
     
    26:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři jdou o devět sekund později podruhé v duelu do vedení! Valtteri Filppula velmi zbytečně ztratil puk před vlastní bránou, takže se ho chopil DOMINIC TONINATO, který přesnou střelou pod horní tyč rozjásal celý stadion. Bez asistence.
    26:39 Mike HOFFMAN - 3:3
     
    26:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers po dlouhé čtvrthodině srovnávají stav zápasu! Jimmy Howard se sice v bráně počínal více než dobře, ale jeho spoluhráči nedokázali pokrýt prostor před ním, takže dorážku MIKA HOFFMANA už nedokázal zastavit. Asistence: Brian Boyle a Frank Vatrano.
    21:58 Brett CONNOLLY - 2:3
     
    21:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí z přesilové hry nakonec těží alespoň snížení! Po zákroku Jimmyho Howarda se ke střele dostal ještě BRETT CONNOLLY, který rána dobře schoval za bránícího hráče, takže kotouč skončil pod horní tyčkou. Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck.
    20:36 Frans NIELSEN - 1:3
     
    20:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Mike Hoffman selhal v nadějné příležitosti, za což domácí draze platí. FRANS NIELSEN si totiž poté projel celé kluziště a zakončil přesně do pravé šibenice, takže Chris Driedger nemohl zasáhnout. Asistence: Patrik Nemeth.
    10:07 Dylan LARKIN - 1:2
     
    10:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings během necelé minuty otáčejí průběh utkání" Andreas Athanasiou poslal puk do předbrankového prostoru, kde byl úplně volný DYLAN LARKIN, kterému se sice zakončení z první nepovedlo, ale měl dostatek času i na druhou střelu, která už skončila pod horní tyčí. Asistence: Andreas Athanasiou a Trevor Daley.
    09:29 Darren HELM - 1:1
     
    09:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se velmi rychle dostávají ke snížení, takže se opět začíná od nuly! Filip Zadina obral o puk Mika Hoffmana, následně pěkným pasem poslal do úniku DARRENA HELMA, který střelou do vzdálenější šibenice překonal Chrise Driedgera. Asistence: Filip Zadina.
    02:46 Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    02:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí neponechávají nic náhodě a díky využité přesilovce jdou okamžitě do vedení! Jonathan Huberdeau poslal puk do mezikruží, kde byl ke střele připraven JEVGENIJ DADONOV, který Jimmyho Howarda překvapil rychlým zakončením nad lapačku. Asistence: Jonathan Huberdeau a Mike Hoffman.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 3. Dadonov (Huberdeau, Hoffman), 22. Connolly (Barkov, Trocheck), 27. Hoffman (B. Boyle, Vatrano), 27. Toninato, 54. Strålman (Hoffman, Barkov) – 10. Helm (Zadina), 11. D. Larkin (Athanasiou, Daley), 21. Nielsen (Nemeth), 56. Glendening (Hronek, D. Larkin)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Pysyk, Yandle (A), Stillman, Strålman, Brown, Matheson – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Acciari, Trocheck (A), Connolly – Hoffman, B. Boyle, Vatrano – Malgin, Toninato, Sceviour.
    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Green, Nemeth, Daley, Hronek, Bowey, Biega – Bertuzzi, D. Larkin (A), Athanasiou – Zadina, Filppula, Helm – Fabbri, Nielsen, Glendening – Perlini, Abdelkader (A), Erne.

    Rozhodčí: Nicholson, O'Rourke – Murray, Devorski

    Diváci: 17 731
    bahis siteleri