Dallas – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | Toronto – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – Nashville 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Washington 6:4 (kon.) | Tampa – Montreal 5:4 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 6:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 4:1 (kon.) | Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:4 (3:0, 1:3, 2:1)
Nashville Predators
Neděle 29.12.2019, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Bryan RUST - 6:4
     
    59:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Powerplay se hostům nepovedla. Okamžitě po zisku kotouče se Penguins mohli radovat ze šestého gólu. BRYAN RUST dopravil puk do opuštěné klece. 6:4. Asistence: Jake Guentzel.
    58:57 Jake GUENTZEL - 5:4
     
    58:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Zbytečné vyloučení Watsona zřejmě výjde Predátory velmi draze. Přesilovka Pittsburghu byla využita. JAKE GUENTZEL se zpoza brány rychle dostal před ní a se štěstím propasíroval puk za brankovou čáru. Gól musel potvrdit videorozhodčí. 5:4. Asistence: Jevgenij Malkin a Bryan Rust.
    48:56 Mikael GRANLUND - 4:4
     
    48:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté zcela zaslouženě srovnávají! Ještě ve 37. minutě prohrávali o tři góly, ale teď je skóre nerozhodné. Josi vypálil hned po buly těsně vedle tyče, jenže Ducheneho rychlá střela domácím pořádně zavařila. Kotouč se odrazil do vzduchu, odkud jej sklepl do brány MIKAEL GRANLUND. 4:4. Asistence: Matt Duchene a Roman Josi.
    39:01 Mikael GRANLUND - 4:3
     
    39:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Na počátku poslední minuty druhé třetiny je vedení Pittsburghu už jen jednogólové. Zmatky před Murrayho svatyní vyústily ve třetí gól Predators. Duchene zůstal před bránou, posunul si kotouč na forehand, ale trefil pouze tyč. Následně se k puku dostal opět a poté oslovil Fina MIKAELA GRANLUNDA v lepší pozici. Granlund dokázal trefit poloodkrytou bránu. 4:3. Asistence: Matt Duchene a Filip Forsberg.
    36:03 Craig SMITH - 4:2
     
    36:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se dostává do hry. Roman Josi si na modré čáře vyměnil puk s CRAIGEM SMITHEM a následně zápěstím vystřelil. Puk se od zad útočníka Blackwella odrazil k holi Smithe, jenž si mezitím nabruslil na kruh. Smith dokázal procedit kotouč mezi rukou a betonem domácího gólmana a vsítil důležitou branku pro svůj tým. 4:2. Asistence: Colin Blackwell a Roman Josi.
    28:02 Alex GALCHENYUK - 4:1
     
    28:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí znovu odskakují do tříbrankového vedení! ALEX GALCHENYUK si mezi kruhy počkal na přesnou pobídku Marina, jenž se mohl pyšnit pěkným průnikem ze strany. Galchenyuk poté zápěstím vymetl růžek hostující svatyně a zvýšil skóre na 4:1. Asistence: John Marino a Juuso Riikola.
    24:07 Viktor ARVIDSSON - 3:1
     
    24:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté snižují ve své přesilovce! VIKTOR ARVIDSSON na brankovišti dorazil ránu Järnkroka. Švédský útočník dostal v těsné blízkosti kotouč přes beton domácího brankáře. 3:1. Asistence: Calle Järnkrok a Roman Josi.
    09:04 Kris LETANG - 3:0
     
    09:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také z přesilovky Penguins skórují! Rust nahrál k mantinelu Malkinovi, který na modré čáře vybídl KRISE LETANGA. Rána bez přípravy v podání zkušeného beka domácích zapadla do sítě. Je možné, že před bránou došlo k teči. Branka může být vzápětí připsána někomu jinému. 3:0. Asistence: Jevgenij Malkin a Bryan Rust.
    01:05 Dominik KAHUN - 2:0
     
    01:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí Pittsburgh vzápětí přidává druhou trefu. Galchenyuk si dobruslil puk za bránou a následně rychle vybídl DOMINIKA KAHUNA v mezikruží. Německý útočník dokázal dostat puk skrz Sarose. 2:0. Asistence: Alex Galchenyuk a Juuso Riikola.
    00:32 Bryan RUST - 1:0
     
    00:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychlý gól domácích je na světě. BRYAN RUST prostrčil puk na Guentzela, který z těsné blízkosti zakončil. Kotouč ale Sarosovi vypadl z výstroje, takže se právě Rust dostal k celkem snadnému zakončení do prázdné brány. 1:0. Asistence: Jake Guentzel a Jevgenij Malkin.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 1. Rust (Guentzel, Malkin), 2. Kahun (Galchenyuk, Riikola), 10. Letang (Malkin, Rust), 29. Galchenyuk (Marino, Riikola), 59. Guentzel (Malkin, Rust), 60. Rust (Guentzel) – 25. Arvidsson (Järnkrok, Josi), 37. C. Smith (Blackwell, Josi), 40. Mikael Granlund (Duchene, F. Forsberg), 49. Mikael Granlund (Duchene, Josi)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), J. Johnson, Marino, Riikola, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Malkin (A), Guentzel – Hörnqvist (A), McCann, Kahun – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Simon, Lafferty, Galchenyuk.
    Nashville Predators: Saros (10. Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Y. Weber, Tinordi – Arvidsson, Johansen, Järnkrok – Mikael Granlund, Duchene, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Grimaldi – Watson, Bonino, Blackwell.

    Rozhodčí: Luxmore, Rank – Amell, Nansen

    Diváci: 18 628
    bahis siteleri