Vladivostok – Chabarovsk 0:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:4 (2:0 po s.n.)
Soči – Spartak Moskva 1:0 (po pr.) | Čerepovec – Petrohrad 3:2 (po pr.)
po s.n. (2:0)
Metallurg Magnitogorsk
5:4 (3:1, 0:1, 1:2 - 0:0)
Dynamo Moskva
Neděle 29.12.2019, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrej LOKTIONOV - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Metallurg Magnitogorsk.
    Autorem vítězné branky je ANDREJ LOKTIONOV.
     
    62:56
    To nyní změnil Dennis Rasmussen, který jel zcela sám na Jerjomenka. Ten dokázal zakročit pravým betonem a ve snaze o dorážku už domácí útočník puk netrefil!
    59:53 Tomáš FILIPPI - 4:4
     
    59:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na ledě i v hledišti! Domácí 7 sekund před koncem srovnávají! Hráči Magnitogorsku rychle dostali puk do útočného pásma, kde ho Kozun posunul na levou stranu na TOMÁŠE FILIPPIHO. Ten s vědomím, že do konce schází už jen minimum času, spíše z nouze vystřelil a ranou na bližší tyčku dokonale zaskočil brankáře Jerjomenka, kterému puk propadl někde mezi betonem a vyrážečkou až do jeho branky. Tohle si asi bude gólman Dynama hodně vyčítat, chytat to měl – 4:4. Asistence: Brandon Kozun a Nikita Pivcakin.
     
    59:48
    Branka domácích je opět prázdná.
     
    58:48
    Hostům komplikuje situaci zbytečným krosčekem Michal Čajkovský. Domácí tak dostávají velkou šanci na srovnání stavu.
     
    58:23
    Hosté jsou v plném počtu, branka Magnitky je prázdná!
     
    56:22
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Andrej An. Mironov – 2 min., držení).
     
    55:45
    Mohlo být srovnáno! Viktor Antipin nastřelil z levého kruhu tyčku!
    53:17 Vadim ŠIPAČOV - 3:4
     
    53:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté dokonávají velký obrat! Obránce Pivcakin ztratil v souboji s Afinogenovem za brankou puk, který se následně dostal k Adrému Peterssonovi. Švédský útočník pak našel přesným pasem VADIMA ŠIPAČOVA, jehož volej z pravého kruhu zapadl k bližší tyčce Košečkinovy branky. Brankář Metallurgu se nestačil dostatečně rychle přesunout. Asistence: André Petersson.
    50:59 Dmitrij MOJSEJEV - 3:3
     
    50:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají! Obránce Ogurcov se elegantní otočkou zbavil protihráče a nahrál mezi kruhy DMITRIJOVI MOJSEJEVOVI, který střelou z voleje nedal Košečkinovi šanci zakročit – 3:3. Asistence: Dmitrij Ogurcov.
     
    48:14
    Domácí hráčská lavice dostává dvě minuty za zdržování hry – zřejmě se jednalo o pomalé střídání. Kouč Vorobjov běsní, ale rozhodčí svůj názor měnit nebudou.
     
    45:37
    Nikolaj Kuljomin najížděl sám na hostující branku. Zvolil střelu na vyrážečku, kterou Jerjomenko vyrazil!
     
    40:40
    Košečkin za brankou chyboval v rozehrávce a z toho mohl těžit Vadim Šipačov. Ten však nemohl střílet, protože byl podražen Sergejem Mozjakinem. Dynamo tedy bude hrát přesilovku.
     
    37:42
    Hosté budou hrát další přesilovku! Maxim Matuškin je potrestán za držení.
    37:12 André PETERSSON - 3:2
     
    37:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediného gólu! Petersson dlouho držel puk na levém kruhu a nakonec nahrál za branku Vadimovi Šipačovovi. Ten udělal pohyb do strany, kterým natáhl brankáře Košečkina k druhé tyčce, ale pak kotouč vrátil právě ANDRÉMU PETERSSONOVI, jenž z první zakončoval do odkryté části domácí klece – 3:2. Asistence: Vadim Šipačov.
     
    36:16
    Čajkovského přihrávka měla oslovit Vadima Šipačova. Byla to dobrá myšlenka, ale hostující kapitán před odkrytou klecí nezasáhl puk!
     
    35:50
    Za faul kolenem je potrestán domácí obránce Nikita Pivcakin. Další přesilovka pro moskevský celek.
     
    34:45
    Hosté chybovali v rozehrávce a nabídli šanci Brandonovi Kozunovi, který přestřelil!
     
    28:51
    Domácí Bogdan Potěchin vložil hned po buly hůl pod brusle protihráče a dostává dvě minuty za podrážení.
     
    24:10
    Hosté střídají brankáře. Ivana Bočarova nahrazuje Alexandr Jerjomenko.
    24:04 Neuznaný gól Rasmussena.
     
    24:04
    Gól neplatí! Nakonec se jednalo o vysokou hůl, ke které ale došlo desítky sekund před gólem a na druhé straně hřiště! To tedy klobouk dolů před členem realizačního týmu Dynama, který tohle zaregistroval a nechal situaci přezkoumat.
     
    24:04
    Domácí se radovali z gólu, který vstřelil Dennis Rasmussen! Hosté si ale vzali trenérskou výzvu, zřejmě reklamují ofsajd.
     
    23:38
    Hosté ujeli ve dvou na jediného obránce! Puk dostal před branku Vadim Šipačov, kterého ale stačil alespoň tísnit Jakovlev a nejproduktivnější hráč KHL tak nedotáhl svůj blafák do gólového konce!
     
    22:16
    Domácí budou hrát 14 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3! Miks Indrašis jde na trestnou lavici za podrážení.
    18:46 Tomáš FILIPPI - 3:1
     
    18:46
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí při hře 4 na 4 zvyšují na rozdíl dvou gólů! Poprvé od příchodu z Liberce se v KHL trefuje TOMÁŠ FILIPPI. Ten dostal puk na pravou stranu, sjel si s ním na osu kluziště a pak ho nahodil na branku. Bočarov měl zakrytý výhled a kotouč se od levé tyčky z jeho pohledu odrazil do branky. Asistence: Grigorij Dronov a Andrej Nestrašil.
     
    17:30
    Dvouminutový trest za hrubost svítí i na domácí straně, na trestné lavici sedí Maxim Matuškin. Dvě minuty se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak začne přesilovka Magnitogorsku.
     
    17:30
    Dmitrij Jaškin nejprve usedal na trestnou lavici s trestem na 2 + 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Nyní byl ale odeslán přímo do šaten s trestem na 5 minut + do konce zápasu!
    13:30 Jegor JAKOVLEV - 2:1
     
    13:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a podruhé v zápase vedou! JEGOR JAKOVLEV zavezl puk dopředu podél levého mantinelu a nahodil ho před branku. Tam se kotouč odrazil až k Ericovi O'Dellovi, který ho bekhendem vracel před brankoviště, kde si ho našel právě Jakovlev, jenž ho usměrnil do odkryté klece – 2:1. Asistence: Eric O'Dell.
     
    12:17
    Vladimir Brjukvin podrazil Romana Ljubimova a Metallurg si tak zahraje první přesilovku.
    10:37 Michail GRIGORJEV - 1:1
     
    10:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle srovnávají! Od modré čáry vypálil MICHAIL GRIGORJEV a puk propadl až za záda brankáře Košečkina, který asi nic neviděl. Možná tam byla i nějaká teč, ale gól je zatím přiznán střílejícímu obránci Dynama. Asistence: Miks Indrašis.
    09:14 Sergej MOZJAKIN - 1:0
     
    09:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí skórují jako první! Maxim Matuškin našel chytrou žabičkou SERGEJE MOZJAKINA, kterého obrana Dynama zapomněla za svými zády. Kapitán Magnitky vyřešil situaci tváří v tvář Bočarovovi bekhendovou kličkou a následným zvednutím puku mimo jeho dosah. Asistence: Maxim Matuškin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Mozjakin (Matuškin), 14. J. Jakovlev (O'Dell), 19. Filippi (Dronov, A. Nestrašil), 60. Filippi (Kozun, Pivcakin), rozh. náj. Loktionov – 11. Grigorjev (Indrašis), 38. A. Petersson (Šipačov), 51. Mojsejev (Ogurcov), 54. Šipačov (A. Petersson)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Roman Ljubimov (MET)
    0:0   André Petersson (DMS)
    2. série:
    0:0   Tomáš Filippi (MET)
    0:0   Juuso Hietanen (DMS)
    3. série:
    1:0   Eric O'Dell (MET)
    1:0   Dmitrij Mojsejev (DMS)
    4. série:
    1:0   Brandon Kozun (MET)
    1:0   Miks Indrašis (DMS)
    5. série:
    2:0   Andrej Loktionov (MET)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Nosov) – Běreglazov, Antipin (A), Vereščagin, J. Jakovlev (A), Pivcakin, Dronov, Matuškin – Filippi, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Potěchin, O'Dell, Rasmussen – Kozun, Loktionov, N. Kuljomin – Několenko, Rožkov, Ljubimov – Vladimirov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (25. Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Ljamin (A), Alanov, Grigorjev, Ogurcov, Volkov, Mironov (A) – Jaškin, Šipačov (C), A. Petersson – Afinogenov, Polygalov, Tarasov – Mojsejev, Apalkov, Indrašis – Brjukvin, Igumnov, Alexejev.

    Rozhodčí: Birin, Soin – Sysujev, Novikov

    Diváci: 7278
    bahis siteleri