Boston – Columbus 1:2 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa 1:2 (kon.)
NY Islanders – New Jersey 1:2 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 2:3 (po pr.) | Ottawa – Florida 3:6 (kon.)
Winnipeg – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 7:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 7:5 (kon.) | Vegas – Philadelphia 5:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:6 (0:2, 3:3, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 03.01.2020, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mason Appleton – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    58:00
    Patrik Laine dvakrát pálil velmi nebezpečně, ale v obou případech skvěle zasáhl Frederik Andersen, který je jednoznačně mužem zápasu!
     
    55:58
    Tucker Poolman se skvěle dostal až před Frederika Andersena, ale střela se mu poté nepovedla, protože šla po zemi přímo do brankáře!
    48:45 William NYLANDER - 3:6
     
    48:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Druháformace Toronto si dělá co chce, a přidává další branku! John Tavares posunul puk na Alexandera Kerfoota, ten ho poslal ještě na lépe postaveného WILLIAMA NYLANDERA, který od levé tyčky nedal Laurentu Brossoitovi šanci k zákroku. Asistence: Alexander Kerfoot a John Tavares.
     
    42:08
    Frédérik Gauthier skvěle dal puk před branku, kam si najel Adam Brooks, ale zakončil jen do Laurenta Brossoita, který nyní podržel svůj tým!
     
    40:01
    Střídání v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Laurent Brossoit.
    36:52 Mitchell MARNER - 3:5
     
    36:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují již popáté, navíc využívají přesilovku! Connor Hellebuyck jen tak tak vyrazil tvrdé zakončení Tyson Barrie z levého kruhu, na dorážku MITCHELLA MARNERA tak už byl krátký. Asistence: Tyson Barrie a Auston Matthews.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., sekání).
    32:48 Mark SCHEIFELE - 3:4
     
    32:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí rozhodně zápas nevzdávají a po konci oslabení okamžitě snižují! MARK SCHEIFELE obral o puk protihráče, následně si nabruslil do levého kruhu, odkud nechytatelně zakončil pod horní tyč. Asistence: Kyle Connor.
     
    30:34
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nick Shore – 2 min., hákování).
    29:37 Pierre ENGVALL - 2:4
     
    29:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs potvrzují vysokou střeleckou úspěšnost a během jediné minuty si berou dvoubrankový náskok zpět! Kasperi Kapanen po vyhraném vhazování posunul puk na PIERREHO ENGVALLA, který zaskočil domácího brankáře rychlou střelou zápěstím. Asistence: Kasperi Kapanen a Jason Spezza.
    29:02 Travis DERMOTT - 2:3
     
    29:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté si ze své první šance ve druhém dějství berou vedení zpět! Zakončení Alexandera Kerfoota sice skončilo na tyči, ale puk se poté odrazil od zad Connora Hellebuycka na brankovou čáru. TRAVIS DERMOTT poté dotlačil puk za ní. Asistence: Alexander Kerfoot a William Nylander.
    27:44 Patrik LAINE - 2:2
     
    27:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí během čtyř minut srovnávají stav utkání! Neal Pionk vyslal dopředu PATRIKA LAINEHO, jehož první střela byla zblokována. K puku se však dostal až ještě jednou a ihned vypálil. Frederik Andersen to moc nečekal, takže střela z velkého úhlu mu propadla. Asistence: Neal Pionk a Connor Hellebuyck.
    23:45 Kyle CONNOR - 1:2
     
    23:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají svou druhou přesilovku v zápase a rázem jsou zpátky ve hře! Mark Scheifele uvolnil na pravé straně KYLA CONNORA, který si poté nabruslil do pravého kruhu, odkud propálil Frederika Andersena střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Mark Scheifele.
     
    22:34
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Jason Spezza – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    10:28
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Tyson Barrie – 2 min., podrážení).
    09:00 Kasperi KAPANEN - 0:2
     
    09:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto díky další velké individuální chybě vede už o dva góly! Luca Sbisa totiž udržel kotouč na své čepeli, puku se tak chopil KASPERI KAPANEN, který ho dopravil do sítě střelou přesně mezi betony Connora Hellebucka. Bez asistence.
    03:24 William NYLANDER - 0:1
     
    03:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení díky velkému zaváhání Connora Hellebuycka! Ten přišel o puk za svou klecí, čehož využil Adam Brooks, který ho dal poté před bránu. Tam se kotouče chopil WILLIAM NYLANDER, který z otočky zaskočil rozhozeného domácího brankáře. Asistence: Adam Brooks.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 24. Connor (Scheifele), 28. Laine (Pionk, Hellebuyck), 33. Scheifele (Connor) – 4. W. Nylander (Brooks), 9. Kapanen, 30. Dermott (Kerfoot, W. Nylander), 30. Engvall (Kapanen, Spezza), 37. Marner (Barrie, Matthews), 49. W. Nylander (Kerfoot, Tavares)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (41. Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Sbisa, Bitetto, Dahlström – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Perreault, Lowry, G. Bourque – Appleton, N. Shore, Harkins.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Barrie, Rielly (A), Holl, Marinčin, Ceci, Dermott – Marner, Matthews (A), Hyman – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Kapanen, Spezza, Engvall – F. Gauthier, Brooks, Marchment.

    Rozhodčí: Walsh, Hebert – Mach, Knorr

    Diváci: 15 325
    bahis siteleri