Bologna – Fiorentina 1:1 (kon.) | AC Milán – Sampdoria 0:0 (kon.) | Atalanta BC – Parma 5:0 (kon.)
Juventus – Cagliari 4:0 (kon.) | Lecce – Udinese 0:1 (kon.) | Neapol – Inter 1:3 (kon.)
konec
US Lecce
0:1 (0:0)
Udinese Calcio
Pondělí 06.01.2020, 18:00Italská Serie A • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:59:02)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 17:11.
     
    Je konec! Udinese zvládlo dnešní duel na půdě Lecce a vítězí nejtěsnějším možným způsobem 1:0. Domácí Lecce dlouho vyčkávalo na chybu v obraně Udinese, ale ta ne a ne přijít. Domácí hráči to poté začali zkoušet ze střední vzdálenosti. Tímto způsobem si také vypracovali jedinou velkou šancí prvního poločasu, při které Babacar orazítkoval břevno! Ve druhé půli už bylo Udinese mnohem aktivnější, ale dva zásahy Okaky nemohly kvůli ofsajdu platit. Nakonec ale hosté udeřili. Pár minut před závěrečným hvizdem se trefil Rodrigo de Paul!
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Luca Rossettini podle všeho zmařil poslední možnost domácího celku útočným faulem. Hráči Udinese už s rozehrávkou rozhodně spěchat nebudou.
     
    90+5
    Bram Nuytinck v dalším souboji porušil pravidla a daroval domácímu Lecce rozehrávku. Hráči v červenožlutých dresech mají čas na poslední útok.
     
    90+4
    Nuytinck dostal prostor na levé straně, potáhl míč do blízkosti rohového praporku a nasbíral pro Udinese cenné vteřinky k dobru.
     
    90+3
    Domácí se drali do pokutového území, jenže Giulio Donati si v hlavičkovém souboji pomohl přistrčením soupeře a dopustil se nedovoleného zákroku.
     
    90+2
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Antonín Barák.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90
    De Paul ještě dostává žlutou kartu za svlečení dresu.
    89. Rodrigo de Paul - 0:1
     
    89
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se v samotném závěru dnešního souboje dostává do vedení a hráči z toho mají neskutečnou radost! Po rohovém kopu zůstali hosté v blízkosti pokutového území. Svou technickou vytříbenost prokázal RODRIGO DE PAUL, který si elegantním zpracováním vytvořil střelou pozici a překonal bezmocného brankáře!
     
    88
    Udinese opět zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč se snesl na hlavu Nuytincka, který v pádu netrefil domácí svatyni.
     
    87
    Hostující brankář Musso si dal pozor na přihrávku za obranu Udinese a bez problémů si došel pro míč. Gólman Udinese následně nákopem nenašel nikoho v bílém.
     
    86
    Hostující celek si svou aktivitou vytvořil tlak v blízkosti pokutového území. De Maio následně zkoušel odcentrovat před branku, ale defenziva Lecce je neprostupná.
     
    85
    Rodrigo de Paul se středem hřiště snažil probít do velkého vápna, jenže si předkopl míč daleko před sebe a už jej nedohnal před obráncem.
     
    84
    Matteo Mancosu je v posledních minutách až příliš důrazný. Domácí fotbalista poslal soupeře k zemi a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu.
     
    83
    Andrea La Mantia se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, ale jeho projektil nabral opačnou rotaci a skončil přímo v rukavicích číhajícího brankáře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 89. de Paul

    Karty:   90. de Paul (UDI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 17:11.
    US Lecce: Gabriel – Donati, Rossettini, Lucioni, Dell'Orco – Petriccione, Tachtsidis, Tabanelli (70. Farias) – Falco, Mancosu, Babacar (81. La Mantia).
    Náhradníci: Vigorito, Bleve – Dubickas, Farias, La Mantia, Meccariello, Rispoli, Riccardi, Šachov, Vera.

    Udinese Calcio: Musso – De Maio, Troost-Ekong, Nuytinck – Stryger Larsen, Fofana, Mandragora, de Paul (90+2. Barák), Sema (76. Pussetto) – Okaka, Nestorovski (66. Lasagna).
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Becao, Barák, Lasagna, Jajalo, Pussetto, Opoku, Teodorczyk, Sierralta, ter Avest, Walace.
    bahis siteleri