Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 3:2 (4:1 po s.n.) | Olomoucký kraj – Královéhradecký kraj 2:5 (kon.) | Ústecký kraj – Zlínský kraj 5:1 (kon.)
Olomoucký kraj – Kraj Vysočina 2:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 2:4 (kon.)
po s.n. (4:1)
Moravskoslezský kraj
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
Kraj Vysočina
Čtvrtek 23.01.2020, 09:00 • Tréninková hala, Karlovy Vary • Olympiáda dětí a mládeže • Semifinále
Partner:
     
    37:47
    A další šanci už nedostanou, obrovská chyba při střídání totiž znamená, že dobrých pět vteřin hráli Moravskoslezané v šesti hráčích v poli.
     
    36:54
    Tak hosté se nakonec o zlomeček vteřiny vyhnuli hře ve třech, mezi trestoměřiče totiž míří kvůli faulu vysokou holí Tomáš Šantora (VYS). Domácí tak dostávají opravný pokus využít početní výhodu.
     
    34:54
    Naprosto učebnicový faul po vlastní nepřesnosti. Denis Jeletz (VYS) si nezpracoval kotouč, ten mu uskočil a rázem u něj byl jeden z domácích hráčů. Jeletz ve snaze získat puk zpět pak čepelí podtrhl botu soupeře a míří na trestnou lavici.
     
    32:16
    Ale hra v pěti se asi na Ostravsku nepraktikuje, sotva naskočil Csabi z trestné lavice, zastavil Ondřej Krčmarský (MSK) soupeře kolenem ve středním pásmu a vrací svůj tým do oslabení.
     
    30:07
    Peš byl při průniku do útočného pásma podražen tak, že mu nohy vyletěly vysoko nad hlavu. Rozhodčí zdvihl pravici a vykazuje Adama Csabiho na dvě minuty do chládku (MSK).
     
    26:12
    Zajímavě se rozjíždějící protiútok Vysočiny končí katastrofou, hosté hráli v šesti a dostávají dvouminutový trest.
     
    21:32
    Jakub Belan (MSK) se sice sám octl na zemi, ovšem stalo se tak v důsledku jeho faulu na soupeře u mantinelu, a míří tak na trestnou lavici, kde bude pykat za podrážení.
     
    17:07
    Po odpískání po zákroku Sigmunda se strhla šarvátka před hostující brankou, za kterou si dvouminutový trest za hrubost odsedí domácí Matteo Kočí (MSK) a hostující Tomáš Vandas (VYS).

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 29. Fibigr (Kalužík, Činčala), 34. Štiak (Milata), rozh. náj. Petr – 4. Teplý (Doležal), 29. Doležal (Jeletz)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Csabi (MSK)
    1:0   Šantora (VYS)
    2. série:
    2:0   Štiak (MSK)
    2:1   Pavič (VYS)
    3. série:
    3:1   Zielinski (MSK)
    3:1   Port (VYS)
    4. série:
    4:1   Petr (MSK)


    Moravskoslezský kraj: Dybal (Smolka) – Pospíšil, Zielinski, Kubíček, Kočí, Pavič, Fibigr, Buják, Bialy – Činčala, Belan, Pavelec – Vehovský, Štiak (A), Kovalčík – Milata, Kalužík, Krčmarský – Rigo, Petr (C), Csabi
    Kraj Vysočina: Sigmund (65. Černý) – Matějíček (C), Topol, Vaněček, Bláha, Zamazal E., Vandas, Jeletz, Port – Prchal, Coufal, Peš – Jungwirth, Doležal (A), Bakus – Novák, Teplý, Fábry (A) – Kudrna, Zamazal D., Šantora

    Rozhodčí: Glanc – Bláha, Pěkný
    bahis siteleri