Dallas – Toronto 3:5 (kon.) | Washington – Nashville 4:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 4:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Tampa 2:4 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 30.01.2020, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Andreas JOHNSSON - 3:5
     
    59:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Čtyři vteřiny před koncem dávají Leafs gólovou třešničku na vítězný dort. Klingberg ani Heiskanen nešli za pukem po vyhraném vhazování Seguina. Toho využil ANDREAS JOHNSSON a jednoduše dovezl puk do prázdné branky. Bez asistence.
    46:26 Alexandr RADULOV - 3:4
     
    46:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hvězdy se opět dostávají na dostřel! Zezadu naháněný Janmark přenechal kotouč Heiskanenovi a jeho střelu zpoza kruhu jemnou tečí poslal do branky ruský obr ALEXANDR RADULOV. Asistence: Miro Heiskanen, Mattias Janmark.
    43:28 William NYLANDER - 2:4
     
    43:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Těžké chvilky pro obranu Dallasu přece jenom končí gólem! Alexander Kerfoot přihrál před levý kruh na Muzzina, jehož střelu příklepem Bishop ještě vyrazil, ale na dorážku WILLIAMA NYLANDERA už byl krátký. Asistence: Jake Muzzin, Alexander Kerfoot.
    39:02 Alexandr RADULOV - 2:3
     
    39:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Důležitý gól pro sebevědomí domácích hokejistů, kteří opět ztrácí jediný zásah! Velký kus práce odvedl Radek Faksa, který udržel puk ve chvíli, kdy všichni jeho spoluhráči střídali. Z pravé strany nakonec přihrál přes tři soupeře a ALEXANDR RADULOV pak trefil přesně na zadní tyč. Asistence: Radek Faksa, Blake Comeau.
    31:58 Tyson BARRIE - 1:3
     
    31:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs ve druhé třetině předvádí velkou lekci z efektivity! Oleksiak udělal obrovskou chybu na zadním mantinelu, když přihrávkou naslepo namazal Johnssonovi. Ten ještě trefil tyčku, nicméně resolutní dorážku z pravé strany v podání TYSONA BARRIEHO už nezastavilo nic. Asistence: Andreas Johnsson.
    24:40 Zach HYMAN - 1:2
     
    24:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs přežili několik šancí a z rychlého protiútoku sami udeřili! Opět u toho byl Matthews, jenž prodloužil rozehrávku Dermotta k Marnerovi. Ten na pravém křídle parádně přihrál z otočky a ZACH HYMAN už si v předbrankovém prostoru věděl rady. Parádní přímočará akce! Asistence: Mitchell Marner, Auston Matthews.
    17:21 Denis GURJANOV - 1:1
     
    17:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Parádní individuální akce končí vyrovnáním Stars na 1:1! DENIS GURJANOV si ve středním pásmu vyměnil přihrávky s Klingbergem a pak se s neskutečnou lehkostí prosmýkl mezi Kerfootem a Muzzinem před Andersena, kterému z mezikruží poslal puk do horního rohu. Asistence: John Klingberg.
    12:18 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    12:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou ve třinácté minutě do vedení! Barrie posunul puk k pravému mantinelu, kde s k pohotově přihrávajícímu Marnerovi stáhl Polák a ten pak chyběl vedle Lindella, jenž nedokázal v předbrankovém prostoru uhlídat volného AUSTONA MATTHEWSE. Asistence: Mitchell Marner, Tyson Barrie.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Gurjanov (J. Klingberg), 40. Radulov (Faksa, Comeau), 47. Radulov (Heiskanen, Janmark) – 13. Matthews (Marner, Barrie), 25. Hyman (Marner, Matthews), 32. Barrie (A. Johnsson), 44. W. Nylander (Muzzin, Kerfoot), 60. A. Johnsson


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Lindell, J. Klingberg (A), Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Dickinson, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Janmark, Dowling.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Holl, Muzzin, Barrie, Dermott, Ceci, Sandin – Marner (A), Matthews (A), Hyman – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Kapanen, Engvall, A. Johnsson – Spezza, F. Gauthier, Moore.

    Rozhodčí: Skilliter, Sutherland – MacPherson, Murray

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri