Dallas – Toronto 3:5 (kon.) | Washington – Nashville 4:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 4:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Tampa 2:4 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 30.01.2020, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Steven STAMKOS - 2:4
     
    59:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté poslali puk až do pásma soupeře dojel jej Point, který okamžitě na středu mezi kruhy našel STEVENA STAMKOSE, jenž využil prázdné branky soupeře. Asistence: Brayden Point, Alex Killorn.
    44:15 Erik ČERNÁK - 2:3
     
    44:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    ERIK ČERNÁK vypálil od modré čáry a trefil se pod horní tyčku! Tampa strhla na svou stranu vedení. Asistence: Nikita Kučerov, Steven Stamkos.
    31:58 Steven STAMKOS - 2:2
     
    31:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    je nutné říct, že je to zasloužené! Tampa svého obrovského tlaku využila, STEVEN STAMKOS vypálil ránu z voleje z levého kruhu a propálil Quicka. Asistence: Nikita Kučerov, Brayden Point.
    25:48 Tyler JOHNSON - 2:1
     
    25:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Výborný útok Ondřeje Paláta, který zavezl puk do útočného pásma, v prostoru mezi kruhy přihrál do pravé strany na TYLERA JOHNSONA, který zakončil akci střelou do zčásti odkryté branky. Asistence: Ondřej Palát, Anthony Cirelli.
    21:18 Alex IAFALLO - 2:0
     
    21:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vasilevskij podruhé kapituluje! Rychlý kontr domácích, prudká rána zpoza levého kruhu, kterou vyslal ALEX IAFALLO, propadla brankáři Tampy pod rukou. Asistence: Dustin Brown, Alex Martinez.
    06:44 Tyler TOFFOLI - 1:0
     
    06:44
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings velmi rychle využívají přesilovku. Museli se vracet do útočného pásma, ale výborně to udělal TYLER TOFFOLI, který si s pukem sjel z pravého křídla na střed a bekhendovou střelou obstřelil Vasilevského k levé tyči. Asistence: Adrian Kempe, Anže Kopitar.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 7. Toffoli (A. Kempe, Kopitar), 22. Iafallo (D. Brown, Martinez) – 26. T. Johnson (Palát, Cirelli), 32. Stamkos (Kučerov, B. Point), 45. Černák (Kučerov, Stamkos), 60. Stamkos (B. Point, Killorn)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Martinez, J. Ryan, Walker, B. Hutton, Roy, MacDermid – D. Brown, Kopitar, Iafallo – Toffoli, J. Carter, Prochorkin – Wagner, Lizotte, A. Kempe – Lewis, Amadio, Clifford.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, Shattenkirk, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Stamkos – T. Johnson, Cirelli, Palát – Maroon, Paquette, Killorn – Gourde, Stephens, Verhaeghe.
    bahis siteleri