Dallas – Toronto 3:5 (kon.) | Washington – Nashville 4:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 4:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Tampa 2:4 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:5 (1:1, 1:0, 0:4)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 30.01.2020, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Tanner PEARSON - 2:5
     
    58:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Vancouver nakonec zvítězí 5:2! TANNER PEARSON se dostal k puku ve středním pásmu, odkud bez problémů trefil prázdnou klec San Jose. Asistence: Bo Horvat, Loui Eriksson.
     
    57:49
    Domácí už hrají bez brankáře. Toho zkoušel využít Kevin Labanc, ale jeho tvrdou ránu gólman hostů opět pokryl!
     
    55:13
    Elias Pettersson skvěle vypíchl kotouč, díky čemuž se společně se svým spoluhráčům dostal do úniku, který dobře vyřešil Martin Jones!
    47:59 Brandon SUTTER - 2:4
     
    47:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver během jediné minuty skóruje podruhé, takže je dvěma bodům neskutečně blízko! Jay Beagle dostal po přihrávce J.T. Millera kotouč před odkrytou klec, kam ho nakonec uklidili BRANDON SUTTER. Martin Jones docela zachyboval, protože se puku spíše vyhnul. Asistence: Jay Beagle, J. T. Miller.
    47:00 Jake VIRTANEN - 2:3
     
    47:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen díky čtyřminutové přesilovce dostávají do vedení! Za Vancouver se dnes prosadil útočník, JAKE VIRTANEN z mezikruží mířil přesně nad rameno Martina Jonese, který ho nestačil zvednout. Asistence: Tanner Pearson, Adam Gaudette.
     
    46:45
    Vancouver byl neskutečně blízko vedení, protože Tanner Pearson z otočky nastřelil levou tyčku!
     
    44:47
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Marc-Édouard Vlasic – 2+2 min, vysoká hůl).
    42:36 Tyler MYERS - 2:2
     
    42:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Máme opět srovnáno, hosté navíc zase skórují střelou od modré čáry! Tentokrát mířil přesně k levé tyči TYLER MYERS. Martin Jones měl zakrytý výhled, takže mohl jen stěží reagovat. Asistence: Quinn Hughes, Elias Pettersson.
     
    39:41
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., držení).
     
    36:46
    San Jose je pevně usazené v útočném pásmu, kde nakonec vypálil Joe Thornton, ale trefil se jen do masky Jacoba Markströma.
     
    35:24
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., hákování).
     
    33:50
    Domácí už měli vézt 3:1, ale Jacob Markström je o toto vedení doslova oloupil! Kevin Labanc totiž po přihrávce zakončoval takřka do prázdné klece, protože brankář Canucks byl na zemi. Jacob Markström však skvěle zvedl své betony, takže zabránil jasnému gólu!
     
    29:18
    Elias Pettersson se po pěkné přihrávce dostal do dalšího úniku, tentokrát už mířil mezi tři tyče, ale Martin Jones včas zaklapl betony.
     
    26:26
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Troy Stecher – 2 min., hákování).
    25:57 Brent BURNS - 2:1
     
    25:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci si berou vedení zpět! BRENT BURNS vypálil od modré čáry. Svou ránou však nemířil mezi tři tyče, nýbrž do holenního chrániče Oscara Fantenberga, který si tak nešťastně srazil puk do vlastní sítě. Asistence: Joe Thornton, Kevin Labanc.
     
    22:29
    Po dalším zákroku Jacoba Markströma jel Elias Pettersson úplně sám na Martina Jonese, ale samostatný únik zakončil jen střelou do zadního hrazení!
     
    20:49
    Christopher Tanev se pro kotouč vracel až do své třetiny. Rozehrávka se mu však vůbec nepovedla, protože trestuhodně přihrál Stefanu Noesenovi, který však v přímém souboji s Jacobem Markströmem selhal!
     
    16:33
    Tak je to jisté. Tomáš Hertl bohužel do zápasu už nesáhne, teď už jenom můžeme doufat, že to není žádné zranění vážnějšího kalibru.
     
    15:00
    Nakonec se do šance dostal Kevin Labanc, který se díky dobré zasekávačce dostal až před gólmana Vancouveru, ale ten vyrážečkou vytáhl puk nad bránu!
    11:08 Quinn HUGHES - 1:1
     
    11:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks docela rychle srovnávají krok, a to hlavně díky QUINNU HUGHESOVI. Ten to udělal náramně, od levého hrazení si najel na středu ledové plochy, odkud poslal nechytatelnou ránu do pravé šibenice. Martin Jones nemohl nic dělat, neboť nic neviděl. Asistence: Brock Boeser, Christopher Tanev.
     
    07:11
    Dobré napadání vedlo k velké šanci Tylera Motteho, který z levého kruhu nastřelil brankovou konstrukci! Dorážku už pak zlikvidoval zatím spolehlivě chytající domácí gólman!
    04:15 Tomáš HERTL - 1:0
     
    04:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci se díky úvodnímu tlaku dostávají do vedení! Timo Meier měl dobrou pozici mezi kruhy, kterou využil ke střele. Brankář Vancouveru zasáhl, ale kotouč vyrazil jen k TOMÁŠI HERTLOVI, který rychlou střelou pod lapačkou dává první gól utkání. Asistence: Timo Meier, Brenden Dillon.
     
    04:03
    Jacob Markström se prezentuje dvěma dobrými zásahy, nejprve pokryl ránu Brenta Burnse, a vyrazil i následnou dorážku Brendena Dillona!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Hertl (Meier, Dillon), 26. Burns (J. Thornton, Labanc) – 12. Q. Hughes (Boeser, Ch. Tanev), 43. T. Myers (Q. Hughes, E. Pettersson), 47. Virtanen (Pearson, Gaudette), 48. B. Sutter (Beagle, J. T. Miller), 59. Pearson (Horvat, Eriksson)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Dillon, Burns, Vlasic, E. Karlsson (A), R. Šimek, Ferraro – E. Kane, Hertl, Meier – Goodrow, J. Thornton (A), Labanc – Sörensen, Gambrell, Marleau – M. Karlsson, Kellman, Noesen.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Edler (A), Stecher, Q. Hughes, Ch. Tanev (A), Fantenberg, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Eriksson – J. T. Miller, E. Pettersson, Virtanen – Roussel, Gaudette, Boeser – Motte, Beagle, B. Sutter.

    Rozhodčí: O'Halloran, L'Ecuyer – Brisebois, Cormier

    Diváci: 16 024
    bahis siteleri