Finsko – Rusko 3:0 (kon.) | Česko – Švédsko 1:2 (kon.)
konec
Finsko
3:0 (3:0, 0:0, 0:0)
Rusko
Čtvrtek 06.02.2020, 17:30 • Helsinki Ice Hall, Helsinky • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    06:54 Julius JUNTTILA - 3:0
     
    06:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je to už 3:0! Jindy se říká ruská mašina, ale nyní je to finská, protože začátek zápasu je naprosto neskutečný! Veli-Matti Vittasmaki vystřelil zpoza modré čáry, jehož pokus parádně tečoval JULIUS JUNTTILA a Biljalov na změnu dráhy letu kotouče nestačil zareagovat. Asistence: Veli-Matti Vittasmaki a Jere Karjalainen.
    05:43 Julius NATTINEN - 2:0
     
    05:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se dopustili velké chyby a domácí celek tak jde do dvoubrankového vedení! JULIUS NATTINEN ukradl kotouč ve středním pásmu po nepřesné přihrávce soupeře a vydal se sám na gólmana, kterému poslal kotouč mezi betony. Asistence: Miika Koivisto.
    00:32 Teemu PULKKINEN - 1:0
     
    00:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek vstupuje do tohoto utkání velice dobře a už po půl minutě hry jde do vedení! TEEMU PULKKINEN vypálil tvrdou ránu z pravé strany, která prošla brankáři Biljalovi do klece.
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 1. Pulkkinen, 6. Nattinen (Koivisto), 7. Junttila (Vittasmaki, Karjalainen)


    Finsko: Tuohimaa (Lehtinen) – Koivisto, Melart (A), Eronen, Vittasmaki, Honka, Parikka, Nikkila, Seppala – Pulkkinen, Lehtera (A), Nattinen – Karjalainen, Ruotsalainen, Junttila – Macceli, Tyrvainen, Sallinen (C) – Mustonen, Lajunen, Innala – Pajuniemi
    Rusko: Biljalov (7. Samonov) – Mironov, Dronov, Galenjuk, Rafikov (A), Kišelevič (C), Romanov, Ljamkin, Sergejev – Zernov, Švec-Rogovoj, Golyšev (A) – Marčenko, Morozov, Podkolzin – Šarov, Světlakov, Mamin – Denisenko, Galimov, Kajumov – Igumnov

    Rozhodčí: Hradil R. (Cze) – Hodek P. (Cze)
    bahis siteleri