Švýcarsko – Rakousko 3:2 (po pr.) | Německo – Česko 1:11 (kon.)
konec
Německo
1:11 (0:4, 0:1, 1:6)
Česko
Pátek 07.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Benešov • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    První zápas české šestnáctky byl naprostou dominancí. Domácí výběr naprosto rozebral Německo 11:1 a připisují první tři body do Turnaje čtyř. Zítra čeká na český národní výběr tým Švýcarska a to opět od 17 hodin.

    V tuto chvíli je to ode mě vše a u dalšího onlajn přenosu na počtenou. (18:59:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Zápas Češky dohrávají s kotoučem na holích. Hrají v naprosté a hlídají zbytek zápasu.
     
    58:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Češky radují z jedenácté branky. Adéla Šapovalivová přihrála přesně před branku na BARBORU BARTÁKOVOU, která neměla sebemenší problém se zakončením. Asistence: Adéla Šapovalivová, Tereza Plosová.
     
    58:00
    Do konce zápasu zbývají poslední dvě minuty.
     
    56:01
    Tlak českých hráček je až neuvěřitelný. Jörgová momentálně neví, kde jí hlava stojí. Nicméně stále jedenáctou branku neinkasovala.
     
    54:27
    Český výběr stále nastěhován v útočném pásmu. Diváci jej tlačí za dalšími brankami.
     
    53:38
    Pěkná střela Juřičkové od modré. Německá gólmanka se vytasila s vyrážečkou a puk končí v ochranné síti.
     
    52:39
    Stále stejná písnička. Češky jsou v útočném pásmu, kombinují a střílí. Tentokrát jen s jednou změnou. Akce nekončí brankou.
     
    51:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Češky radují z desáté branky. Dalšího důrazu před brankou využila TEREZA PLOSOVÁ, která byla na brankovišti nejsilnější a dotlačila kotouč do branky. Asistence: Adéla Vrhelová.
     
    51:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    To, co se nepovedlo Češkám, se povedlo Němkám. LOLA LIANGOVÁ svůj únik zakončila s naprostým přehledem. Šla do forhendového zakončení, vykoupala Hesovou a zasunula do prázdné branky. Asistence: Julia Kohbergová.
     
    51:14
    Mohlo to být deset. Jenže Adéla Šapovalivová svůj samostatný únik nedokázala gólově zakončit. Její střelu si Jörgová pohlídala.
     
    48:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečná demolice. Tereza Pištěková našla bekhendem zpoza brány ADÉLU VRHELOVOU. Ta neměla absolutně žádný problém s trefením odkryté klece. Asistence: Tereza Pištěková, Tereza Plosová.
     
    45:07
    Německo si vyžádalo oddechový čas.
     
    45:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečná smršť české reprezentace. Gól s pořadovým číslem osm vstřelila ELIŠKA HOTOVÁ. Byla v dobré pozici, kterou využila naprosto s přehledem. Asistence: Lucie Gruntová.
     
    44:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát vznikla před Jörgovou nepřehledná situace a hned několik hráček se dostalo k zakončení. Gólovou trefu nakonec obstarala NATÁLIE BRICHOVÁ. Asistence: Barbora Juříčková, Petra Matějová.
     
    43:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 6:0. Pěkná kombinace končí další brankou v německé síti. Tentokrát se o branku postarala TEREZA PLOSOVÁ. Asistence: Tereza Pištěková, Eliška Hotová.
     
    42:58
    Až nyní se dostaly k zakončení. Elisa Pietschmannová vystřelila zápěstím, ale Hesová ukryla kotouč v lapačce.
     
    41:38
    Je za námi minuta a půl třetí třetiny. Němky se zatím nedostaly vůbec ke kotouči.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 52. Liangová (Kohbergová) – 4. Matějová, 10. Jílková (Mazancová M., Malicka), 17. Šapovalivová, 18. Jílková (Malicka, Wojnarová), 31. Šapovalivová (Bartáková, Gruntová), 44. Plosová (Pištěková, Hotová), 45. Brichová (Juříčková, Matějová), 46. Hotová (Gruntová), 49. Vrhelová (Pištěková, Plosová), 52. Plosová (Vrhelová), 59. Bartáková (Šapovalivová, Plosová)


    Německo: Hussová (29. Jörgová) – Stöberová, Heyerová, Hoppeová, Kohbergová, Schaffrathová, Blenningerová – Mayerová, Häckelsmillerová, Roseová – Böttcherová, Liangová, Hofverbergová – Grussová, Prasseková, Pietschmannová – Schmidtová, Eggerová.
    Česko: Hesová (Dalecká) – Hotová, Narovcová, Wojnarová, Vaníčková, Mazancová Z., Janotová – Bartáková, Gruntová, Šapovalivová – Mazancová M., Jílková, Malicka – Pištěková, Plosová, Vrhelová – Juříčková, Matějová, Brichová – Gruntová, Bartáková.

    Rozhodčí: Růžičková – Povová, Svobodová

    Diváci: 86
    bahis siteleri