Slovensko – Ruský olympijský tím 2:1 (kon.)
konec
Slovensko
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
Ruský olympijský tím
sk Sobota 08.02.2020, 14:00 • Zimný štadión mesta Poprad, Slovensko • Kaufland Challenge
Partner:
     
    58:39
    Vhadzuje sa pred Rybárom, ruská bránka ostáva prázdna!
     
    58:39
    Graňák puk vyhadzoval von z obranného pásma. Nevyhli sme sa v tejto chvíli icingu. Oddychový čas si berie ruský tréner Oleg Brataš.
     
    52:52
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Rusko strieľa kontaktný gól a záver tretej tretiny môže byť ešte zaujímavý. Chybne rozohrával Kollár, ktorý lacno prišiel o puk medzi kruhmi. Prebral si ho Dorofejev, ktorý ho ponúkol MAXIMOVI SORKINOVI, položil si Rybára a s prehľadom zakončil.
    Asistencia: Pavel Dorofejev.
     
    44:24
    Ruský tím sa môže vrátiť do zápasu počas presilovky. Peter Zuzin dostáva dve minúty za držanie.
     
    39:56
    V záverečných sekundách si však Rusko vypracoval zaujímavú príležitosť. Prihrávku z rohu klziska dostal pred bránku Andrej Obidin, ktorý sa otočil a sám zakončoval zblízka. Rybár stihol natiahnuť betón.
     
    32:04
    Marcel Haščák výborne napádal ruskú rozohrávku a vypýtal si faul. Damir Šaripzianov dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    28:52
    Rusko bude hrať prvú presilovku v zápase. Peter Zuzin dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    18:27
    Kristián Pospíšil po vyhratom buly naštartoval ďalšiu akciu. Prekorčuľoval po krídle, dostal sa do výhodnej streleckej pozície a nastrelil brvno!
     
    12:28
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti využívajú presilovku o jedného hráča a zvyšujú svoj náskok. Marcinko si pri zadnom mantineli počkal na prihrávku, hlavu otočil smerom bránke a vynikajúco našiel MICHALA CHOVANA, ktorý z prvej zblízka prekonal Melničuka.
    Asistencie: Tomáš Marcinko, Martin Gernát.
     
    12:06
    Slovenskí hokejisti hrajú dobrú presilovku. Od modrej čiary namieril dobre puk Peter Čerešňák a naozaj išlo o centimetre. Puk mieril na ľavú žrď!
     
    11:05
    Bude z toho dvojnásobná presilovka pre Slovensko. Nikita Šaškov dostáva menší trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    09:43
    Slovenskí hokejisti sa po strelenom góle dostávajú do optimálnej prevádzkovej teploty. Teraz budú hrať presilovku, Daniil Pylenkov dostáva dve minúty za seknutie.
     
    08:59
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti otvárajú skóre duelu. Lamper pokračoval dopredu po pravom krídle. Do závesu sa mu dostal obranca MAREK ĎALOGA, ktorý si prevzal puk na pravom kruhu a odtiaľ presnou strelou popri lapačke prekonal Melničuka.
    Asistencie: Patrik Lamper, Tomáš Zigo.
     
    01:22
    Do zaujímavého samostatného úniku sa vysunul Jakub Sukeľ, ktorý si prebral puk v strednom pásme, prekorčuľoval sám až ku Melničukovi, ale mieril iba na jeho betón!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 9. Ďaloga (Lamper, Zigo), 13. Mi. Chovan (Marcinko, Gernát) – 53. Sorkin (Dorofejev)


    Slovensko: Rybár (Košarišťan) – Graňák (C), Čerešňák (A), Gernát, Ma. Chovan, Rosandič, Štajnoch, Koch, Ďaloga – Mi. Chovan, Krištof, Haščák – J. Sukeľ, Marcinko (A), Zuzin – Pospíšil, Kollár, Rapáč – Paulovič, Zigo, Lamper
    Ruský olympijský tím: Melničuk (Konovalov) – Demidov (A), Miromanov, Šaripzianov (C), Pylenkov, Kudako, Chabarov, Jakovenko, Trišin – Slepec, Ivanov, Obidin – Talalujev, Kukštel, Morozov (A) – Rtiščev, Sorkin, Dorofejev – Amirov, Šaškov, Grošev

    Rozhodčí: Baluška, Štefik – Gegáň, Kacej

    Diváci: 3 850
    bahis siteleri