NY Rangers – Los Angeles 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 5:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 10.02.2020, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:49 Anthony DEANGELO - 4:1
     
    57:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže domácí celek přidává další branku a definitivně rozhoduje o svém triumfu! Chytil našel ANTHONYHO DEANGELA, který z obranného pásma trefil prázdnou klec! Asistence: Filip Chytil, Phillip Di Giuseppe.
     
    57:41
    Quick je na střídačce a hosté zkoušejí srovnat bez brankáře!
    57:12 Artěmij PANARIN - 3:1
     
    57:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek znovu odskakuje na rozdíl dvou branku! Rangers vybojovali puk v obranném pásmu, dostali se do přečíslení dva na jednoho a sehráli jej docela šťastně. Quick vyrazil Stromovu ránu. K odraženému puku se dostal ARTĚMIJ PANARIN, který puk doklepl do sítě! Asistence: Ryan Strome, Jesper Fast.
    50:47 Trevor MOORE - 2:1
     
    50:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostující celek dokázal bleskově odpovědět a snižuje na rozdíl jediné branky! TREVOR MOORE nejprve objel branku Rangers, poslal pobídku před klec, jenže puk se k němu odrazil zpátky a Moore jej dopravil do sítě! Asistence: Austin Wagner, Blake Lizotte.
    49:20 Kaapo KAKKO - 2:0
     
    49:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává druhou branku a výrazně se přibližuje triumfu. Filip Chytil posunul puk podél mantinelu, sám si sjel na další pobídku a poslal bekhendovou pobídku před branku, kde byl KAAPO KAKKO a finský mladík už si dokázal poradit! Asistence: Filip Chytil, Phillip Di Giuseppe.
     
    46:30
    Mika Zibanejad se prodral mezi trojici hráčů soupeře a dostal se do zakončení. Jeho pokus ale zastavila spojnice brankových konstrukcí!
     
    42:07
    Tyler Toffoli si sjel na Kopitarovu zadovkou a ihned zakončil zápěstím. Jeho rána z vynikající pozice prosvištěla kousek nad horní tyčkou!
     
    41:24
    Hosté si zahrají další přesilovku. Fast dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:43
    Panarin se z pravého křídla řítil sám na brankáře Los Angeles, pokusil se o kličku do forhendu, ale Quick jeho úmysl vystihl a předvedl skvělý zákrok!
     
    35:34
    První přesilovku si zahrají také Rangers. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Lizotte.
     
    23:00
    Igor Šesťorkin předvádí další parádní výkon! Před domácím gólmanem zakončoval Kempe bekhendem do takřka odkryté klece, ale mladý ruský brankář betonem vytáhl skvostný zákrok!
     
    21:44
    Hosté si zahrají svou první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Anthony DeAngelo.
     
    13:39
    Igor Šesťorkin vytáhl vynikající zákrok! Na parádní pobídku si sjel Toffoli, ale domácí brankář se roztáhl a nějakým zázračným způsobem udržel puk před brankovou čárou!
     
    08:25
    První zajímavá možnost hostujícího celku! Před brankou domácích Rangers poskakoval odražený kotouč, ale Skjei neskutečně zastoupil brankáře na čáře!
    02:23 Greg MCKEGG - 1:0
     
    02:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Jonathan Quick totiž pokazil rozehrávku. Hráči domácího celku se dostali k puku. Na přihrávku před poloodkrytou klec si sjel GREG MCKEGG, který dopravil kotouč do sítě! Asistence: Brett Howden, Ryan Lindgren.
     
    01:18
    Hosté si vypracovali první šanci! Na přihrávku mezi kruhy si sjel Tyler Toffoli, který okamžitě zakončil forhendem, ale jeho ránu ukryl brankář do lapačky!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. McKegg (B. Howden, R. Lindgren), 50. Kakko (Chytil, Di Giuseppe), 58. Panarin (R. Strome, Fast), 58. DeAngelo (Chytil, Di Giuseppe) – 51. Moore (Wagner, Lizotte)


    New York Rangers: Šesťorkin (H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, M. Staal, Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Fast, R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – Lemieux, McKegg, B. Howden.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, J. Ryan, Walker, Martinez, Roy, MacDermid – D. Brown, Kopitar, Iafallo – Toffoli, J. Carter, A. Kempe – Wagner, Lizotte, Moore – Lewis, Amadio, Grundström.

    Rozhodčí: Walsh, Skilliter – Shewchyk, Brisebois

    Diváci: 17 237
    bahis siteleri