Novosibirsk – Kunlun 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Ufa – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 3:2 (kon.)
Omsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Viťaz – Soči 2:1 (po pr.) | Riga – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:2 (0:0, 1:2, 3:0)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 11.02.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Robin HANZL - 4:2
     
    59:51
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí Spartak rozhodl zásahem do prázdné branky! Po skvělém napadání v útočném pásmu se trefil ROBIN HANZL! Asistence: Anatolij Nikoncev, Jakov Rylov.
    48:46 Kaspars DAUGAVINŠ - 3:2
     
    48:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí Spartak přidává třetí branku a otáčí vývoj dnešního souboje! Domácí se usadili v útočném pásmu. Přihrávku na pravý kruh dostal KASPARS DAUGAVINŠ a pohotovým zakončením překonal brankáře! Asistence: Ilja Zubov, Robin Hanzl.
    48:03 Patrik HERSLEY - 2:2
     
    48:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí Spartak se nakonec dočkal vyrovnání! Spartak dokázal přetavit svůj tlak v branku! PATRIK HERSLEY dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal nahození zápěstím a jeho střela se zastavila až v síti! Asistence: Maxim Cyplakov, Jevgenij Kulik.
    32:34 Robin HANZL - 1:2
     
    32:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí Spartak se také dočkal své první branky a snižuje na rozdíl jediné branky! Anatolij Nikoncev nejprve zakončoval z pravé strany, ale Košečkin jeho pokus vyrazil před sebe. Dotírající ROBIN HANZL se dostal k puku a dopravil jej do sítě! Asistence: Anatolij Nikoncev, Jevgenij Kulik.
    29:21 Andrej NESTRAŠIL - 0:2
     
    29:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg přidává druhou branku a využívá přesilovou hru! Hosté uzamkli soupeře před jeho brankou. ANDREJ NESTRAŠIL dostal přihrávku, prosmýkl se mezi kruhy a bekhendem rozvlnil síť! Asistence: Tomáš Filippi.
    21:48 Bogdan POTĚCHIN - 0:1
     
    21:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se hned v úvodu druhé periody dostává do vedení! BOGDAN POTĚCHIN se na modré čáře prosmýkl do útočného pásma, přehodil si puk na forhend a nikým neatakován prostřelil brankáře! Bez asistence.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. R. Hanzl (Nikoncev, Kulik), 49. Hersley (Cyplakov, Kulik), 49. Daugavinš (Zubov, R. Hanzl), 60. R. Hanzl (Nikoncev, Rylov) – 22. Potěchin, 30. A. Nestrašil (Filippi)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – Kulik, Hersley, D. Višněvskij, Rylov, Gončarov, Trišin, Nikišin, D. Musin – Nikoncev, Karsums, R. Hanzl – Daugavinš, Zubov, Fjodorov – A. Galimov, Chochlačov, Malychin – Cyplakov, Juňkov, Zlobin.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (49. Nosov) – Antipin, J. Birjukov, Dronov, J. Jakovlev, Běreglazov, Minulin, Matuškin – Mozjakin, N. Kuljomin, Filippi – A. Nestrašil, Dorofejev, Loktionov – Kozun, O'Dell, Potěchin – Rožkov, Několenko, Ljubimov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Olenin – Nikolajev, Sivov

    Diváci: 8543
    bahis siteleri