Engineers Prague – BO Ostrava 5:3 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Neděle 16.02.2020, 12:00 • ZS Hvězda Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:42
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté ale využívají početní výhodu, takže ještě budou chtít zdramatizovat dnešní zápas! MAREK SMRČKA vypálil z kruhu a jeho rána se zastavila až v síti! Pro Smrčku jde dnes už o druhou branku. Asistence: David Sysala a Marek Kovalski.
     
    56:05
    Engineers právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba v obranném pásmu je potrestána, takže Pražané se dostávají už do třígólového vedení! MARTIN SEKERKA totiž obral u branky soupeře o kotouč. Následně si najel s pukem až před gólmana, kterého překonal bekhendem. Bez asistence.
     
    45:19
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté využívají svou početní výhodu a dost možná právě rozhodli o osudu dnešního utkání! Pražané byli vlastně celou dobu usazení v útočném pásmu, čehož nakonec využil PETR UJFALUŠI, jenž vstřelil další gól svého celku. Asistence: Martin Sekerka a Martin Suda.
     
    44:04
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražané měli k dispozici výhodu, ale přesilovou hru hrát nebudou, jelikož využívají jednoho muže v poli navíc! Na střed hřiště si totiž sjel JAKUB KÁNÍK, který dostal přihrávku od mantinelu a jeho střela skončila až v síti! Asistence: Petr Josefus a Jaroslav Chlouba.
     
    25:05
    Engineers právě vstřelili branku!
    Jenže Pražané během několika okamžiků srovnávají, vypadá to, že uvidíme ještě mnoho branek v tomto utkání! MARTIN SUDA vystihl kotouč ve středním pásmu a hosté zrovna střídali. Domácí hráče se tak dostal až ke gólmanovi, kterého překonal střelou nad beton! Bez asistence.
     
    24:06
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté využívají výhodu trestného střílení a poprvé v tomto zápase se dostávají do vedení! MAREK SMRČKA se kotouče ujal jako exekutor, kdy vyslal střelu nad beton, která rozvlnila síť.
     
    18:54
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Obrovská chyba domácího celku v obraně, po které hosté srovnávají stav dnešního zápasu! David Sysala našel přihrávkou na útočnou modrou volného MARKA KOVALSKIHO. Ten se díky tomu řítil sám na gólmana, kterého překonal střelou mezi betony! Asistence: David Sysala.
     
    07:43
    Engineers právě vstřelili branku!
    Ovšem o několik sekund později je tato převaha využita a domácí tým se dostává poprvé v tomto utkání do vedení! Petr Josefus našel z rohu kluziště volného JAROSLAVA CHLOUBU, který si najel před gólmana na střed hřiště a střelou z první nedal Šindelkovi šanci. Asistence: Petr Josefus a David Kulich.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Chlouba (Josefus, Kulich), 26. Suda, 45. Káník (Josefus, Chlouba), 46. Ujfaluši (Sekerka, Suda), 57. Sekerka – 19. Kovalski (Sysala), 25. Smrčka (TS), 57. Smrčka (Sysala, Kovalski)


    ČVUT Engineers Prague: Příhoda (Havel) – Spurný, Raiterman, Sedliský, Žáček, Klement, Vobořil, Kulich – Fabiánek, Kadlec, Káník, Sekera, Suda, Janata, Josefus, Chlouba, Ujfaluši, Veber, Burda, Vopat, Outrata.
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Szturc, Hudec, Dvořák, Gřešík, Hranoš, Baca – Kosina, Moravčík, Smrčka, Dýrr, Sysala, Plášek, Kovalski, Janík, Adamczyk.

    Rozhodčí: Battěk – Horažďovský, Teršíp
    bahis siteleri