Michalovce – Trenčín 3:1 (kon.) | Košice – MAC Budapešť 5:1 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 9:0 (kon.)
Detva – Zvolen 3:2 (kon.) | Poprad – Nitra 7:5 (kon.)
konec
HK Poprad
7:5 (2:1, 1:2, 4:2)
HK Nitra
sk Neděle 16.02.2020, 17:15 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Poprad dal gól!
    Kamzíci definitívne pečatia svoje víťazstvo v tomto na góly bohatom zápase. Najprv v útočnom pásme Šiška spomedzi kruhov trafil iba hradbu tiel. Puku sa ujal MAREK ZAGRAPAN, prenikol do stredného pásma a bekhendom dokázal trafiť opustenú bránku.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    57:56
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti trestajú menšiu chybu v rozohrávke Nitry. Nahodený puk po mantineli zachytil Takáč, posunul prihrávku medzi kruhy na PATRIKA SVITANU, ktorý stihol namieriť a trafiť popri Šimbochovej lapačke.
    Asistencia: Samuel Takáč.
     
    53:42
    Nitra dala gól!
    Nitrania dokázali pomerne rýchlo odpovedať a stav je opäť vyrovnaný. Nájazd Bučeka dokázal Vošvrda vychytať, puk sa však potom odrazil pred bránku na hokejku JURAJA ŠIŠKU a ten z dorážky nezaváhal.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    52:19
    Poprad dal gól!
    Sedemnásť sekúnd pred koncom Blackwaterovho trestu kamzíci využívajú presilovku aj po druhýkrát. Delovka z hokejky Chovana bola Šimbochom vyrazená, pred bránkoviskom sa najlepšie zorientoval MAREK ZAGRAPAN a nastrelil puk do brány.
    Asistencie: Martin Chovan, Lukáš Handlovský.
     
    48:11
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú presilovkový gól a ich dlhá päťminútová presilovka ešte bude pokračovať. Brankár Šimboch nemal vôbec dobrý výhľad. Využil to na modrej čiare MIKE DALHUISEN, ktorý prekonal brankára Nitry.
    Asistencie: Martin Réway, Adam Lapšanský.
     
    42:51
    Nitra dala gól!
    Corgoni otáčajú skóre tohto duelu a po prvýkrát sa dostávajú do vedenia. Buček posunul výbornú prihrávku pred bránku na hokejku JURAJA ŠIŠKU, ktorý nezaváhal a zblízka prekonal Vošvrdu.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    32:23
    Nitra dala gól!
    Hostia predvádzajú o niečo zlepšenú hru a vyrovnávajú. Lušňákovo nahodenie puku zachytil pri mantineli BRANISLAV KUBKA a tvrdou strelou prekvapil Vošvrdu.
    Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    29:32
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú presilovku. Nitrania si to pekne rozohrali a na konci úspešnej akcie bol COLTON YELLOW HORN.
    Asistencie: Judd Blackwater, Andrej Kollár.
     
    25:57
    Poprad dal gól!
    Domáci majú znovu dvojgólové vedenie. Svitana posunul na pravý kruh SAMUELOVI TAKÁČOVI a ten švihom trafil presne.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marek Zagrapan.
     
    17:26
    Nitra dala gól!
    Nitrianski hokejisti znižujú nepriaznivé skóre. COLTON YELLOW HORN dostal maximálne veľa voľného priestoru, pretlačil sa pred bránku a blafákom prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Judd Blackwater, Karol Csányi.
     
    15:57
    Poprad dal gól!
    Popradčania potvrdzujú zatiaľ lepší výkon ako Nitra a idú do dvojgólového vedenia. Strelu Matúša Paločka gólman Šimboch betónom vyrazil, puk sa na pravom kruhu dostal na hokejku RÓBERTA HUNU, ktorý dorazil bekhendom.
    Asistencie: Matúš Paločko, Joona Erving.
     
    03:14
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pomerne rýchlo otvárajú skóre daného stretnutia. Bjalončík prekorčuľoval s pukom k modrej čiare. Odtiaľ nahodil na bránku, Šimboch vyrazil, nezorientoval sa a zblízka do prázdnej bránky dorážal MATEJ PALOČKO.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Adam Larkin.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Matej Paločko (Bjalončík, Larkin), 16. Ró. Huna (Matúš Paločko, Erving), 26. Takáč (Svitana, Zagrapan), 49. Dalhuisen (Réway, Handlovský), 53. Zagrapan (Chovan, Handlovský), 58. Svitana (Takáč), 60. Zagrapan (Svitana) – 18. Yellow Horn (Blackwater, Csányi), 30. Yellow Horn (Blackwater, Kollár), 33. Kubka (Lušňák), 43. Šiška (Buček), 54. Šiška (Buček)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Erving, Larkin, Dalhuisen, Brejčák (A), Chovan, Česánek – Svitana (C), Zagrapan (A), Takáč – Lapšanský, Réway, Handlovský – Matúš Paločko, Ró. Huna, Ri. Huna – Mercier, Bjalončík, Matej Paločko
    HK Nitra: Šimboch (Nagy) – McNally, Kubka, Morrison, Mezei (C), Pupák (A), M. Versteeg, Sloboda, Tábi – Buček, Šiška, Hrušík – Blackwater, Yellow Horn, Csányi – Čaládi (A), Kollár, Lušňák – Fominych, Minárik, Škvarek

    Rozhodčí: Baluška, Štefik – Jedlička, Gegáň

    Diváci: 2 803
    bahis siteleri