Philadelphia – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 7:4 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:0 (kon.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 6:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Středa 19.02.2020, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Andreas Athanasiou mířil od modré na hattrick, ale odkrytou klec o metre netrefil.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Joel Armia – 2 min., hrubost).
     
    55:27
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Madison Bowey – 2 min., držení).
    54:45 Andreas ATHANASIOU - 4:3
     
    54:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hala v Detroitu na nohou, domácí jdou do vedení. Tyler Bertuzzi získal puk ve středním pásmu na laxním soupeřovi, najel si do pásma a zpoza branky nahrál na ANDREASE ATHANASIOUA, ten dokázal puk usměrnit do branky. Asistence: Tyler Bertuzzi.
     
    52:18
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Phillip Danault – 2 min., podrážení).
     
    51:44
    Mantha se najednou zjevil sám před Pricem. V důležité chvíli mu ujel puk a bylo po šanci.
    50:41 Mike GREEN - 3:3
     
    50:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Vysoký oblouček až z obranného pásma dostal na modrou Anthony Mantha, zpracoval si ho a poslal do jízdy na MIKEA GREENA, ten si trochu povezl puk dopředu a následně procedil mezi betony Price. Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
    45:04 Andreas ATHANASIOU - 2:3
     
    45:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je znovu sníženo. Valtteri Filppula našel na modré Alexe Biegu, který parádním psem viděl ANDREASE ATHANASIOUA, ten se dostal za obranu soupeře, udělal bekhendový blafák a poslal puk pod víko. Asistence: Alex Biega, Valtteri Filppula.
     
    43:55
    Domi se parádně dostal od pravého mantinelu a na středu našel volného Weala. Ten hned z voleje střílel, branku ale netrefil.
     
    41:07
    Larkin dostal nahrávku zleva na střed a mohl zakončovat do odkryté branky. Úplně nahrávku nečekal, tak jeho pozdní reakce na gól nestačila.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nate Thompson – 2 min., podrážení).
     
    37:22
    Tyler Bertuzzi se uvolnil z rohu a našel na středu Filppulu, ten z parádní pozice střílel hned, ale připraveného Price neprostřelil.
    32:40 Nick SUZUKI - 1:3
     
    32:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka, druhá využitá, parádní práce hostů. Tomáš Tatar našel na brankové čáře Jordana Weala, který se rozhlédl a všiml si na druhé straně najíždějícího NICKA SUZUKIHO, ten hned poslal puk do odkryté sítě. Asistence: Jordan Weal, Tomáš Tatar.
     
    32:29
    Suzuki zase našel na modré Petryho, který pálil. Jeho nebezpečný pokus se odrazil jen před Tatara, ten taky zkusil své štěstí, ale vše ukončil zákrok Berniera.
     
    32:07
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Lindström – 2 min., podrážení).
     
    31:02
    Weal se kličkou dostal do pásma a našel Tatara, který střílel ze slotu. Jeho pokus z dobré pozice ale končí vedle klece Berniera.
     
    29:23
    Helm udělal na útočné modré chybu, čímž poslal Suzukiho do přečíslení. Hostující hráč se ovšem bál celou akci vzít na sebe, tak jen alibisticky nahrál na střídajícího spoluhráče.
     
    27:16
    Mantha našel zadovkou úplně volného Greena na zadní tyče. Ten hledal volný prostor ve výstroji Price, který ovšem nenašel a Kanaďana jen trefil do výstroje.
     
    25:51
    Larkin spíše naslepo nahazoval z pravé strany bekhendem před branku kotouč. Ten se odrazil zajímavě od Fabbriho brusle směrem do sítě. Na poslední chvíli dokázal do těch míst dostat beton Price.
    21:24 Robby FABBRI - 1:2
     
    21:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je sníženo. ROBBY FABBRI dostal puk na obranné modré, vyvezl ho až do útočného pásma, kde mohl ještě nahrávat, rozhodl se pro střelu na stojnou nohu Price, což se ukázalo jako dobré řešení, když puk zaplul do sítě na zadní tyčce. Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
    16:03 Jeff PETRY - 0:2
     
    16:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a je to o dvě branky. Nick Suzuki našel na modré JEFFA PETRYHO, ten si puk navedl víc na střed a tvrdým golfem se do něho opřel. Nikým netečovaný pokus zapadl do branky. Asistence: Nick Suzuki, Jordan Weal.
     
    14:35
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Lindström – 2 min., držení).
     
    07:57
    Mike Green se octl z úhlu sám před brankářem a ještě šel do strany, aby mohl zakončovat do prázdné branky, což mu následně hostující obrana zamezila.
    05:59 Nate THOMPSON - 0:1
     
    05:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    I přes domácí tlak jde do vedení Montreal. Chybu v rozehrávce vystihl hostující Paul Byron, který našel před brankou Nick Cousins, ten se rozhlédl a ještě nahrál volnému NATEU THOMPSONOVI, ten to měl jako na talíři a odkrytou branku v klidu trefil. Asistence: Nick Cousins, Paul Byron.
     
    05:28
    Po rychlém přechodu do útoku se na středu dostal k zakončení Andreas Athanasiou, jeho nevýrazný pokus trefil jen Price do nohy.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 22. Fabbri (Mantha, D. Larkin), 46. Athanasiou (Biega, Filppula), 51. Green (Mantha, D. Larkin), 55. Athanasiou (Bertuzzi) – 6. N. Thompson (Cousins, Byron), 17. Petry (Suzuki, Weal), 33. Suzuki (Weal, Tatar)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Green, Daley, G. Lindström, Nemeth, Biega, Bowey – Mantha, D. Larkin, Fabbri – Athanasiou, Filppula, Bertuzzi – Nielsen, Glendening, Helm – Perlini, Ehn, Abdelkader.
    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber, Scandella, Petry, Kulak, Mete – Tatar, Danault, Weal – Drouin, Suzuki, Armia – Lehkonen, Domi, Kovalčuk – Byron, N. Thompson, Cousins.
    bahis siteleri