Čeljabinsk – Vladivostok 5:0 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 3:2 (4:3 po s.n.)
po s.n. (4:3)
Severstal Čerepovec
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
Dynamo Moskva
Středa 19.02.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Severstalem Čerepovec a Dynamem Moskva. Duel začíná v 17:30.
     
    Dynamo Moskva

    Celek z ruské metropole zatím zažívá povedenou sezónu. Dynamo zatím sehrálo padesát osm zápasů a vybojovalo v nich sedmdesát sedm bodů. S tímto ziskem patří moskevskému celku čtvrtá pozice Západní konference. Na třetí Jokerit ale zatím ztrácí pět bodů. Na hřištích soupeřů je však Dynamo hodně nebezpečné a často si přiváží bodový zisk. V posledním utkání ale schytalo debakl 0:5 na ledě Jokeritu. Dynamo táhne nejlepší střelec celé soutěže – Dmitrij Jaškin, který má na kontě třicet branek a dvaatřicet asistencí.
     
    Severstal Čerepovec

    Domácí Čerepovec je na tom mnohem hůře. Domácí Čerepovec totiž sehrál padesát devět zápasů, ve kterých vybojoval jen padesát dva bodů a zatím mu patří desátá pozice Západní konference. Na osmý Nižnij Novgorod aktuálně ztrácí šest bodů a s bojem o postup do play-off to bude mít v závěrečných duelech hodně těžké. V posledním utkání ale dokázal vyhrát 4:2 na ledě Traktoru Čeljabinsk.
     
    Vzájemné zápasy

    19.12.2019 Dynamo Moskva – Čerepovec 8:1
    2.10.2019 Dynamo Moskva – Čerepovec 1:2 po nájezdech
    14.9.2019 Čerepovec – Dynamo Moskva 3:2 po nájezdech
     
    Češi a Slováci

    Michal Čajkovský (DMS) – 54 zápasů, 9 gólů, 20 asistencí
    Dmitrij Jaškin (DMS) – 55 zápasů, 30 gólů, 32 asistencí
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – A. Kulda, Kinrade, Makejev, Chochlov, M. Chabarov, Kudako, N. Chlystov, Provolněv – Monachov, Čižikov, Jakimov – Kapustin, J. Jakovlev, Geraskin – Markovin, Kodola, Petunin – A. Alexejev, Liška, J. Morozov.

    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Čajkovský, Ljamin, Mironov, Grigorjev, J. Zajcev, Alanov – Jaškin, A. Petersson, Šipačov – Indrašis, Apalkov, Tarasov – Jefremov, Alexejev, Brjukvin – Pankratov, Afinogenov, V. Kuljomin – Muranov.

    Rozhodčí: Gofman, Ovčinikov – Viljugin, Goljak.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou hrát v černém, zatímco Dynamo oblékne bílé dresy.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje a ihned se vydali do útoku. Na modré čáře ale získali kotouč hokejisté Dynama.
     
    00:32
    Další útočnou akci Dynama zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Dmitrij Jaškin, který projel přes modrou čáru před kotoučem.
     
    01:05
    Juuso Hietanen vybojoval kotouč v souboji na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku na Ljamina, ale jeho zakončení trefilo obránce.
     
    01:25
    Geoffrey Kinrade si dal pozor na odražený kotouč, získal puk pro sebe a následně jej bekhendem vyhodil přes modrou čáru do středního pásma.
     
    02:02
    Jegor Zajcev získal puk za brankou hostujícího celku a bekhendem poslal dlouhou přihárvku do středního pásma. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo v bílém.
     
    02:21
    Domácí brankář si dal pozor na nahození z pravé strany útočného pásma a schoval kotouč do své lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    03:12
    Maxim Afinogenov dostal přihrávku v obranném pásmu, otočil se s kotoučem kolem napadajícího soupeře, ale nedokázal rozehrát.
     
    03:35
    Andrej Alexejev dostal přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč krásně zpracoval na forhend a nahodil jej před branku Severstalu. Domácí gólman ale dobře zasáhl.
     
    04:05
    Vladislav Jefremov nahodil puk od modré čáry, ale Podjapolskij měl čistý výhled a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    04:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Dynamo předvedlo rychlý přechod do útoku. Na levé straně útočného pásma se do zakončení dostal VLADIMIR BRJUKVIN, který zápěstím prostřelil brankáře! Asistence: Vladislav Jefremov, Alexandr Jerjomenko.
    04:35 Vladimir BRJUKVIN - 0:1
     
    05:20
    Domácí brankář si dal pozor na nahození od modré čáry a vykopl kotouč levým betonem. Gólman Severstalu vyrazil puk až k mantinelu.
     
    05:55
    Vladislav Provolněv poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo v černém dresu.
     
    06:25
    Dmitrij Jaškin se dostal do útočného pásma, jenže důrazný Geoffrey Kinrade jej důraznou hrou tělem přimáčkl na mantinel.
     
    06:45
    Adam Liška si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil forhendem, nicméně následná střela prolétla vedle levé tyčky.
     
    07:22
    Jaškin nahodil puk do útočného pásma odrazem o mantinel, ale na jeho pobídku si nenajel nikdo v bílém dresu hostujícího Dynama.
     
    07:45
    Vladislav Provolněv dostal přihrávku do jízdy, ale obránce v bílém dresu jej poslal za branku, odkud už domácí hokejista nedokázal rozehrát.
     
    08:12
    Adam Liška dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, ale následné zakončení příklepem skončilo vedle branky.
     
    08:50
    Domácí hokejisté nyní uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Hokejisté Severstalu se zatím nikam neženou a spíše vyčkávají.
     
    09:10
    Jegor Morozov se dostal k odraženému kotouči v útočném pásmu, dostal se k dorážce, ale svou střelu namířil jen do betonu hostujícího brankáře.
     
    09:35
    Sergej Monachov se před brankou soupeře dostal k odraženému puku, jenže obránce byl u kotouče o něco dříve a dokázal jej odehrát do bezpečí.
     
    10:12
    Dmitrij Jaškin dostal přihrávku na pravou stranu, vyjel si s kotoučem mezi kruhy, jenže jeho zakončení prolétlo kolem levé tyčky.
     
    10:38
    Michail Grigorjev si dal pozor na napadajícího Jakovleva a pomohl si rozehrávkou na levou stranu. Jeho pobídka však byla nepřesná.
     
    11:04
    Domácí brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma a před dojíždějícím Jaškinem raději přikryl puk lapačkou a přerušil hru.
     
    11:43
    Bude se vylučovat! Domácí celek si zahraje přesilovku. Hostující střídačka je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    12:10
    Arturs Kulda dostal přihrávku do střelecké pozice, odkud zakončil zápěstím, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    12:35
    Vladislav Kodola opět operoval v nebezpečném prostoru, nicméně ani jeho zakončení nedokázalo najít cestičku za záda hostujícího brankáře.
     
    13:10
    Arturs Kulda znovu střílel od modré čáry, ale nikdo z jeho spoluhráčů neclonil před brankou moskevského celku. Domácí se stále drží v pásmu.
     
    13:43
    Hosté v plném počtu.
     
    14:05
    Dmitrij Jaškin spěchal za dlouhou přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl až za branku soupeře.
     
    14:33
    Andrej An. Mironov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    15:05
    Adam Liška si sjel na přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil zápěstím, jenže jeho projektil skončil na vnějším oblouku branky.
     
    15:35
    Andrej Alexejev vymyslel bekhendovou přihrávku na levou stranu útočného pásma, kam si sjel Jaškin, jenže jeho pokus nemířil mezi tři tyče.
     
    16:03
    Čajkovský zakončoval od modré čáry. Domácí brankář měl dobře zakrytý výhled, ale nakonec našel nějakou skulinku a schoval kotouč do lapačky.
     
    16:28
    Andrej Alexejev napadal rozehrávku soupeře za jeho brankou. Obránce domácího celku ale dokázal před bojujícím sokem odehrát puk za modrou čáru.
     
    17:02
    Severstal se vydal do útoku, jenže pobídka na modrou čáru byla moc dlouhá a skončila u dobře postaveného obránce Dynama Moskva.
     
    17:28
    Maxim Afinogenov tvrdým hitem atakoval jednoho ze soupeřů a poslal jej hlavou proti hrazení. Rozhodčí se ale překvapivě rozhodl pro nevylučování.
     
    18:05
    Vladislav Kodola střílel od modré čáry, nicméně jeho projektil skončil vedle branky Dynama. Domácí celek ale v závěru první třetiny pokračuje v tlaku.
     
    18:44
    Domácí si zahrají další přesilovku. Jefremov dostává dvě minuty za sekání.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:27
    Severstal se usadil v útočném pásmu, domácí hokejisté předvedli rychlou kombinaci, ale nikdo v černém následně nedokázal zakončit.
     
    19:58
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek dokázal vyrovnat skutečně v posledních vteřinách první třetiny! Severstal uzamkl soupeře v jeho obranném pásmu. VADIM KUDAKO následně vypálil příklepem a jeho pokus se zastavil až v síti!
    19:58 Vadim KUDAKO - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej. Hostující Dynamo vlétlo do utkání hodně aktivně a Brjukvin poslal moskevský celek do vedení! Domácí pak ale začali lépe napadat, dostávali se k odraženým kotoučům a vypracovali si přesilovou hru. V samotném závěru úvodní části pak dělovkou od modré čáry vyrovnal Vadim Kudako! Do kabin se proto jde za stavu 1:1.
     
    Střely na branku: 12 – 12
     
    Další třetina začne přibližně v 18:21.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Severstal uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí hokejisté se ihned vydali do útoku, jenže nikdo v černém se nedostal do zakončení.
     
    20:38
    Dynamo se dostalo pod tlak a hokejisté v bílém si pomohli jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry za branku Severstalu.
     
    20:54
    Dynamo si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Bogdan Jakimov.
     
    21:03
    Domácí brankář si dal pozor na dělovku z pravé strany ledové plochy a schoval kotouč mezi své betony. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    21:28
    Michail Grigorjev mohl zakončovat do poloviny odkryté branky, jenže dlouho váhal se střelou a jeho pokus nakonec úplně minul branku.
     
    22:00
    Dmitrij Jaškin se protáhl do útočného pásma a vyzkoušel zakončení forhendem. Domácí brankář ale ránu českého kanonýra s přehledem chytil.
     
    22:54
    Hosté v plném počtu.
     
    23:10
    Kirill Ljamin dostal přihrávku na modrou čáru, jenže si neporadil se zpracováním a kotouč mu přes čepel přeskočil do středního pásma.
     
    23:30
    Už to vypadalo, že se domácí celek dostal do vedení, jenže rozhodčí nakonec rozpažil!
     
    24:10
    André Petersson projel za přihrávkou do útočného pásma, poslal přihrávku mezi kruhy, jenže na jeho pobídku si nenabruslil nikdo v bílém dresu.
     
    24:40
    Juuso Hietanen dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil příklepem, ale jeho rána skončila vedle branky domácího mužstva.
     
    25:10
    Až nyní se hokejisté Severstalu dostali k odraženému kotouči, který dokázali vyhodit vysokým obloučkem do středního pásma.
     
    25:35
    Vladimir Brjukvin dostal přihrávku mezi kruhy, jenže zakončoval v těžké pozici a forhendem trefil beton pozorného brankáře!
     
    26:10
    Hostující brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    26:26
    Vladislav Podjapolskij se skvěle přesunul k levé tyči a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    26:28
    Hosté si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za vyhození kotouče dostává Markovin.
     
    27:03
    Michal Čajkovský dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil forhendem, ale jeho pokus prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    27:35
    Domácí hokejisté se zmocnili kotouče v obranném pásmu a vyhodili jej přes všechny čáry za branku hostujícího Dynama.
     
    28:10
    Juuso Hietanen projel do útočného pásma, kde se dostal do zakončení forhendem, ale jeho rána skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    28:28
    Domácí v plném počtu.
     
    29:10
    Severstal se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v černém dresu se nedostal do zakončení. Oba týmy ve druhé části opravdu skvěle brání.
     
    29:28
    Jaškin si sjel na skvělou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže po dobrém zpracování váhal se zakončením a jeho rána prolétla kolem branky.
     
    30:10
    Geoffrey Kinrade si sjel na přihrávku do útočného pásma, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů jeho akci nepodpořil a hokejisté Dynama získali puk pro sebe.
     
    30:25
    Vladislav Kodola si sjel na přihrávku do rohu útočného pásma, kde se krásně zbavil obránce, přihrál mezi kruhy, ale obrana Dynama znovu zasáhla.
     
    31:02
    Jegor Čižikov bojoval o kotouč v útočném pásmu, nicméně nikdo v černém ddresu následně nepochopil jeho pobídku. Domácí se zahnali do středního pásma.
     
    31:28
    Jaškin ustál souboj na pravé straně ledové plochy, přihrál zadovkou na modrou čáru, ale Čajkovský trefil příklepem jen prvního hráče před sebou.
     
    32:05
    Kirill Kapustin se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a bekhendem jej odehrál za modrou čáru. Hráči Severstalu pokračují v mravenčí práci.
     
    32:32
    Andrej Alexejev dojel nahození do útočného pásma, jenže se neprosmýkl kolem obránce v černém dresu a dobře postavený zadák jej obral o kotouč.
     
    32:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostující Dynamo si bere zpět své ztracené vedení! Andrej Alexejev ustál souboj u hrazení, poslal přihrávku na modrou čáru a VLADISLAV JEFREMOV na druhý pokus překonal brankáře!
    32:53 Vladislav JEFREMOV - 1:2
     
    33:35
    Domácí celek se znovu tlačí do útoku se snahou o bleskové vyrovnání. Dynamo ale vystavělo pevný defenzivní blok ve středním pásmu.
     
    34:12
    Ivan Muranov střílel po přihrávce zpoza branky, nicméně jeho pokus skončil vedle branky. Zatím se pokračuje v hodně bojovném tempu.
     
    34:45
    Hietanen dostal prostor na levé straně, odkud zakončil forhendem, ale jeho pokus do protipohybu brankáře skončil na betonu.
     
    35:10
    Michail Grigorjev střílel od modré čáry, ale jeho pokus letící těsně nad ledem skončil přesně mezi betony připraveného brankáře.
     
    35:45
    Domácí obránci uklidnili rozehrávku postupnou kombinací v obranném pásmu. Severstal se následně vydal vpřed, ale rychle přišel o puk.
     
    36:10
    Kudako dojel vlastní nahození do útočného pásma, zpracoval si odražený kotouč, ale bekhendem nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    36:38
    André Petersson dojel přihrávku do útočného pásma, jenže jeho zadovka na Jaškina skončila u dobře postaveného obránce v černém dresu.
     
    37:10
    Daniil Tarasov dostal nabito na modrou čáru, odkud následně střílel příklepem, ale jeho rána prolétla kolem branky domácího celku.
     
    37:28
    Dmitrij Jaškin dostal přihrávku do útočného pásma, projel mezi dva obránce v černém, jenže jeho zakončení forhendem bylo hodně pomalé.
     
    38:02
    Jegor Čižikov se po pravém křídle prodral do útočného pásma a nahodil puk na branku Dynama. Alexandr Jerjomenko ukryl puk do lapačky.
     
    38:35
    Geoffrey Kinrade dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončoval forhendem, jenže jeho pokus zablokoval hned první obránce soupeře.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:22
    Hokejisté domácího celku se dostali do útočného pásma, jenže nikdo z nich neměl prostor pro zakončení. Hokejisté Dynama skvěle brání.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Prostřední perioda se o něco lépe vydařila moskevskému celku. Domácí celek se sice dostal do vedení, ale rozhodčí branku neuznali. Následně zlepšilo Dynamo svou hru a dočkalo se odměny. Po zmatku před brankou se prosadil Vladislav Jefremov. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.
     
    Střely na branku: 22 – 28
     
    Další třetina začne přibližně v 19:17.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Dynamo uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nahození skončilo až u hrazení.
     
    40:38
    Vadim Šipačov dostal přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil forhendem, jenže jeho rána příklepem prolétla kolem levé tyčky domácí klece.
     
    41:10
    Michail Grigorjev dojel přihrávku na modrou čáru, odkud nahodil puk před branku soupeře, jenže nikdo v bílém dresu puk nedokázal tečovat.
     
    41:28
    Jegor Zajcev dojel nahození za klec Dynama, kde si zpracoval puk nahozený po mantinelu a rozjel další akci moskevského mužstva.
     
    42:05
    Čajkovský napadal rozehrávku Čerepovce, jenže hokejisté domácího celku následně odehráli kotouč do středního pásma.
     
    42:28
    Alexandr Jerjomenko vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hokejisté hostujícího celku zatím nenechávají domácí zakončovat.
     
    43:00
    Severstal si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Pankratov.
     
    43:30
    Hráči v bílých dresech se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry za branku Severstalu.
     
    44:00
    Hosté znovu dokázali vyhodit kotouč přes všechny čáry, ale domácí brankář tentokrát vyjel z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    44:24
    Alexandr Jerjomenko si dal pozor na Kodolovu ránu z levé strany a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    45:00
    Hosté v plném počtu.
     
    45:27
    Michail Grigorjev si dal pozor na kotouč v obranném pásmu, projel s pukem do pásma útočného, ale ani tentokrát nepřišlo zakončení.
     
    46:10
    Michail Grigorjev si dal pozor na nahození po mantinelu, získal puk pro sebe a vyhodil jej po mantinelu do bezpečí. Hráči Severstalu musí rozjet novou akci.
     
    46:38
    Nikita Chlystov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil forhendem, ale jeho pokus si hostující brankář bez větších problémů pohlídal.
     
    47:05
    Čajkovský rozjel další útok Dynama z obranného pásma. Slovenský obránce hledal dlouhou přihrávkou Jaškina, ale ten se nedostal do útočného pásma.
     
    47:35
    Dynamo přestálo i další akci domácího Severstalu a jeden z hokejistů v bílém následně vyhodil puk odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    48:03
    Michail Grigorjev dostal pobídku na modrou čáru, odkud zakončil forhendem, ale jeho rána skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    48:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dokázal znovu dotáhnout krok! ALEXANDR PETUNIN si sjel na povedenou přihrávku před branku a nádhernou střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci! Asistence: Vladislav Kodola, Geoffrey Kinrade.
    48:37 Alexandr PETUNIN - 2:2
     
    49:10
    Andrej An. Mironov se podél mantinelu prosmýkl do útočného pásma, kde zaparkoval za brankou soupeře, ale nedokázal přesně přihrát.
     
    49:31
    Také domácí celek se opět usadil v útočném pásmu. Tečovaná střela od modré čáry však skončila vedle levé tyčky.
     
    50:35
    Andrej Alexejev střílel od modré čáry, nicméně ani jeho rána nebyla zrovna nebezpečná. Severstal ale pokračuje v dobrém tlaku.
     
    51:04
    Andrej Alexejev projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho pokus skončil na brusli připraveného obránce.
     
    51:28
    Vladislav Kodola přišel o kotouč na vlastní modré čáře a nedokázal jej poslat do středního pásma. Oba týmy si nyní dávají pozor na rychlé návraty.
     
    52:10
    Arturs Kulda projel do útočného pásma, kde puk nahodil k mantinelu, ale opět uspěli jen hokejisté v bílých dresech Dynama.
     
    52:35
    Domácí se ze sílícího tlaku Dynama vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před domácí klec.
     
    53:10
    Jaškin napálil puk do útočného pásma už od červené čáry. Nikdo z jeho spoluhráčů však neměl zrovna dobrou rychlost a nedostal se k puku.
     
    53:35
    Ivan Muranov se před brankou Čerepovce natahoval po odraženém kotouči, jenže bekhendem jej zametl jen na beton připraveného brankáře.
     
    54:05
    Dmitrij Jaškin dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale český útočník při zakončení zlomil hokejku.
     
    54:37
    Domácí si zahrají přesilovku. Obránce Zajcev dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    55:10
    Vladislav Kodola si sjel na levý kruh, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho rána skončila vedle branky Dynama. Domácí se stále drží v pásmu.
     
    55:38
    Vladislav Kodola dostal další možnost k zakončení, ale jeho pokus tentokrát prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    56:10
    Až nyní se hokejisté Dynama dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry za branku domácího Severstalu.
     
    56:37
    Hosté v plném počtu.
     
    57:10
    Juuso Hietanen si sjel na přihrávku do útočného pásma, dostal se mezi kruhy, jenže finský hokejista se nedostal do zakončení.
     
    57:25
    André Petersson rozjel akci Dynama po levém křídle. Hostující útočník se prosmýkl přes modrou čáru, ale domácí obránce mu ihned vypíchl puk.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:13
    Alexandr Jerjomenko se skvěle přesunul k levé tyči své branky a schoval puk do lapačky. Vhazovat se nyní bude po jeho levé ruce.
     
    59:00
    Severstal rozjel další útočnou akci po levém křídle, jenže dlouhé nahození skončilo u obránců v bílých dresech Dynama Moskva.
     
    59:36
    Michail Grigorjev se probil do útočného pásma, jenže ani jeho průnik neskočnil střelou na branku. Vypadá to, že uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba nám o vítězi dnešního souboje nerozhodla! Domácí Čerepovec totiž v závěrečné třetině utkání dokázal vyrovnat, když se prosadil Alexandr Petunin! V závěru bylo o něco aktivnější Dynamo, ale brankář v černém puk za svá záda nepustil. O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 32 – 38
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Dynamo se vydalo do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu na úvod prodloužení nedokázal zakončit.
     
    60:38
    Hokejisté hostujícího mužstva se znovu vydali do útoku, jenže tentokrát se nikdo v černém nedostal ke střele.
     
    61:10
    Vladislav Kodola si sjel na přihrávku do středního pásma, nicméně zadáci Dynama se stáhli na modrou čáru a nepustili jej do třetiny.
     
    61:35
    Vladislav Kodola tentokrát upadl po souboji se soupeřem, ale rychle se zvedl zpátky na nohy a pokračoval ve hře.
     
    62:05
    Jaškin napadal rozehrávku Severstalu v jeho obranném pásmu. Domácí hokejisté si ale poradili a dostali se do útočného pásma.
     
    62:35
    Geoffrey Kinrade projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně tam nebyl nikdo v černém. Zatím sledujeme hodně soubojové prodloužení.
     
    63:02
    Vladislav Podjapolskij vytáhl vynikající zákrok! Dmitrij Jaškin si před ním přehodil kotouč na bekhend, ale jeho blafák domácí brankář zlikvidoval betonem!
     
    63:28
    Vladislav Provolněv se na opačné straně ledové plochy opřel do odraženého kotouče, ale jeho rána skončila kousek nad břevnem.
     
    64:02
    Čajkovský střílel z prostoru mezi kruhy, ale jeden z obránců v černém proti jeho ráně vystoupil a srazil kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    64:32
    Dmitrij Jaškin si hledal místo ke střele v útočném pásmu, jenže dlouho otálel se zakončením a jeho pokus skončilo na zadním mantinelu.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo o držiteli druhého bodu. Hostující Dynamo bylo sice o něco aktivnější, ale Severstal předvedl vynikající defenzivu. Na řadu tak přijdou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se rozjel Markovin, ale trefil beton brankáře.
     
    1. série
    0:0
    Petersson pro změnu zkusil forhendový blafák, ale brankář jeho úmysl čekal.
     
    2. série
    0:0
    Ani Kodola se svým pokusem o blafák neuspěl.
     
    2. série
    0:0
    Indrašis střílel na lapačku, ale trefil jen její hřbet.
     
    3. série
    0:0
    Kudakovi kotouč utekl daleko od hokejky a skončil u brankáře.
     
    3. série
    0:0
    Šipačov zkoušel zakončit forhendem pod břevno, ale ani on není úspěšný.
     
    4. série
    0:0
    Petunin střílel k levé tyči, ale brankář jeho pokus vykopl betonem.
     
    4. série
    0:1
    Brjukvin jel hodně pomalu, zvolil střelu forhendem a překonal brankáře.
     
    5. série
    1:1
    Morozov ale nepřipustil konec utkání a vyrovnal.
     
    5. série
    1:1
    Dmitrij Jaškin chtěl zmást brankáře pohybem ramen, ale puk mu utekl k hrazení.
     
    6. série
    1:2
    Brjukvin jel ještě jednou, přehodil si kotouč na bekhend a poslal jej pod břevno!
     
    6. série
    2:2
    Jegor Morozov ukázal neskutečně rychlý blafák a jednou rukou poslal puk do sítě.
     
    7. série
    2:3
    Neskutečné! Brjukvin tentokrát zakončil mezi betony a proměnil i třetí nájezd.
     
    7. série
    3:3
    Morozov jej ale napodobuje a také trefuje mezírku mezi betony!
     
    8. série
    3:3
    Tentokrát už Brjukvin nedokázal forhendem zasunout puk kolem betonu.
     
    8. série
    3:3
    Morozov zkoušel blafák do forhendu, ale také trefil beton.
     
    9. série
    3:3
    Petersson zkoušel bekhendovou ránu pod břevno, ale trefil vyrážečku.
     
    9. série
    3:3
    Ani domácí nedokázali rozhodnout! Brankář ukryl puk do lapačky.
     
    10. série
    3:3
    Brjukvin tentokrát dojel příliš blízko k brankáři a poslal kotouč do lapačky.
     
    10. série
    4:3
    Kodola rychle zamíchal kotoučem a přesnou střelou rozhodl o vítězství domácích!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Severstal Čerepovec.
    Autorem vítězné branky je VLADISLAV KODOLA!
    Vladislav KODOLA - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí celek nakonec zvládl samostatné nájezdy o něco lépe a zajistil si druhý bonusový bod! Nájezdy ale dospěly až do desáté série, ve které za hostující celek neproměnil Brjukvin, ale za Severstal překonal Jerjomenka Vladislav Kodola!
     
    Střely na branku: 32 – 41
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 15:31
    Michal Čajkovský (DNM) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:49
    Dmitrij Jaškin (DNM) – 0+0, 9 střel, čas na ledě 23:16
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3518 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:11:16)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 20. Kudako, 49. Petunin (Kodola, Kinrade), rozh. náj. Kodola – 5. Brjukvin (Jefremov, Jerjomenko), 33. Jefremov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dmitrij Markovin (CER)
    0:0   André Petersson (DMS)
    2. série:
    0:0   Vladislav Kodola (CER)
    0:0   Miks Indrašis (DMS)
    3. série:
    0:0   Vadim Kudako (CER)
    0:0   Vadim Šipačov (DMS)
    4. série:
    0:0   Alexandr Petunin (CER)
    0:1   Vladimir Brjukvin (DMS)
    5. série:
    1:1   Jegor Morozov (CER)
    1:1   Dmitrij Jaškin (DMS)
    6. série:
    1:2   Vladimir Brjukvin (DMS)
    2:2   Jegor Morozov (CER)
    7. série:
    2:3   Vladimir Brjukvin (DMS)
    3:3   Jegor Morozov (CER)
    8. série:
    3:3   Vladimir Brjukvin (DMS)
    3:3   Jegor Morozov (CER)
    9. série:
    3:3   André Petersson (DMS)
    3:3   Vadim Kudako (CER)
    10. série:
    3:3   Vladimir Brjukvin (DMS)
    4:3   Vladislav Kodola (CER)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – A. Kulda, Kinrade, Makejev, Chochlov, M. Chabarov, Kudako, N. Chlystov, Provolněv – Monachov, Čižikov, Jakimov – Kapustin, J. Jakovlev, Geraskin – Markovin, Kodola, Petunin – A. Alexejev, Liška, J. Morozov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Čajkovský, Ljamin, Mironov, Grigorjev, J. Zajcev, Alanov – Jaškin, A. Petersson, Šipačov – Indrašis, Apalkov, Tarasov – Jefremov, Alexejev, Brjukvin – Pankratov, Afinogenov, V. Kuljomin – Muranov.

    Rozhodčí: Gofman, Ovčinikov – Viljugin, Goljak

    Diváci: 3518
    bahis siteleri