Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:9 (1:5, 1:0, 1:4)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 20.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Superpohár • Skupina D
Partner:
     
    59:25
    Domácí se také dostali do velké šance, Dobiáš dokonce mohl zamířit do odkryté klece, ale rozhodl se jen pro nepřesnou přihrávku!
     
    58:52
    Po pěkné kombinaci nebezpečně pálil Sedláček, ale domácí gólman se skvěle přesunul, čímž sebral hostům desátý gól!
     
    57:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólové žně pokračují! Kořének sice proti první ráně VOJTĚCHA STŘONDALY zasáhl, ale na jeho velmi rychlou dorážku už byl krátký. Asistence: Matěj Svoboda, Jan Holemý.
     
    56:21
    Nakonec se ještě mohli prosadit Berani, ale Mikulík od modré čáry trefil pouze brankovou konstrukci!
     
    54:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec prosadí i ve třetím dějství! Sebera dostal puk před bránu, kde se nejvíc angažoval ŠIMON FRÖMEL, který ho na několik pokusů dotlačil do sítě. Asistence: Matěj Sebera, Matěj Mikulík.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Malý – 2 min., podrážení).
     
    49:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se v závěrečné části opět rozstříleli! Kometa se díky dobrému napadání dostala do přečíslení dva na jednoho, které po skvělé přihrávce Brabence využil MICHAL KUNC, který prudkou ránou nedal Kořénkovi čas k přesunu. Asistence: Jakub Brabenec a Jakub Malý.
     
    47:16
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (P. Vašíček – 2 min., držení).
     
    46:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté si zbytek zápasu užívají, skórují již posedmé! Po vhazování se puku ujal MARTIN SVOBODA, který se s ním dostal k pravé tyči, odkud překvapil Kořénka střelou právě k bližší pravé tyčce. Asistence: Vojtěch Střondala, Karel Dufek.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matěj Sebera – 2 min., sekání).
     
    41:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Asi je rozhodnuto, šestý gól Kometa nejspíš zmrazí domácí snahy na vyrovnání! Dominick Vašíček vybojoval puk pro svého bratra PATRIKA VAŠÍČKA, ten následně kličkou vytáhl z branky Kořénka, a poté puk od Bednaříka dostal za brankovou čáru.. Asistence: Dominick Vašíček.
     
    36:58
    Mohlo to být jen o dva góly! Dobiáš dostal výbornou přihrávku na modrou čáru, díky čemuž se dostal do úniku, který zkoušel využít střelou mezi betony Kubíka. Tam se sice trefil, ale brněnský brankář ještě zvládl srazil kotouč těsně vedle svou pravou tyčku!
     
    32:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí těží z aktivity zasloužený gól, rozhodně ještě není hotovo! Po vyhraném vhazování se okamžitě napřáhl VOJTĚCH DOBIÁŠ, který překvapil Kubíka přesnou střelou nad jeho rameno. Asistence: Sebastian Fajkus.
     
    30:52
    V další dobré šanci byl Dobiáš, který se však trefil jen do skvěle chytajícího Kubíka. Následně se k dorážce tlačil Fajkus, ale ani on neuspěl!
     
    29:20
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Petr Pavlas – 2 min., krosček).
     
    28:00
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Daniel Kowalczyk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:29
    Holík se krásnou sólovou akcí dostal až před Kubíka, ale toho nedokázal propálit. Hosté se však dostávají pod tlak.
     
    24:51
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Malý – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:41
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Dominik Luža – 2 min., podrážení).
     
    16:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově reagují na zlínskou trefu, žádné drama nehodlají připustit! Střondala si od levého hrazení dobře všiml úplně volného MATĚJE SVOBODY, který po přihrávce střelou z první rozvlnil síť, jelikož Kořének se nemohl včas přesunout. Asistence: Vojtěch Střondala, Jan Mlčák.
     
    15:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přece jen snižují, že by se ještě vrátili do zápasu! Berani se se svým kapitánem ihned po začátku přesilovky usadili vepředu, kde nakonec sám Dobiáš vypálil. Kubík byl sice připraven, ale kotouč srazil jen k PETRU PAVLASOVI, který se prosadil rychlou dorážkou. Asistence: Vojtěch Dobiáš, Sebastian Fajkus.
     
    15:06
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Adam Studený – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:24
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Dominick Vašíček – 2 min., napadení).
     
    12:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Destrukce pokračuje i za Kořénka! Malý nahazoval od modré čáry, takže to vypadalo na snadný zákrok pro domácího brankáře. Skvělou tečí se však blýskl MICHAL KUNC, který kotouč sklepl pod Kořéna. Asistence: Jakub Malý, Adam Studený.
     
    08:12
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Dominik Šarman, přichází Michal Kořének.
     
    08:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zápas už je možná rozhodnutý, protože suverenní Kometa vede už o tři góly! Šarman si sice se střelou DOMINICKA VAŠÍČKA poradil, ale kotouč vyrazil jen před odkrytou bránu, kde se celkem neohrabaně pohyboval Pavlas, který si kus gumy srazil bruslí do vlastní sítě. Asistence: Matěj Svoboda, Jan Sedláček.
     
    07:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté už odskakují na rozdíl dvou branek! Rychlý útok zakončil po přihrávce Kunce JAKUB MALÝ, který nedal střelou pod horní tyč sebemenší šanci k zákroku pro Šarmana. Asistence: Michal Kunc, Jakub Brabenec.
     
    03:33
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Dominick Vašíček – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Vojtěch Dobiáš – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Richard Hrazdira.
     
    00:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa okamžitě využívá přesilovku a rychle se dostává do vedení! Dufek křižným pasem uvolnil v pravém kruhu VOJTĚCHA STŘONDALU, který tak měl spoustu prostoru. Šarmana překonal střelou na jeho lapačku. Asistence: Karel Dufek, Dominick Vašíček.
     
    00:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Jaroněk – 2 min., podrážení).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 16. Pavlas (Dobiáš, Fajkus), 33. Dobiáš (Fajkus), 55. Frömel (Sebera, Mikulík) – 1. Střondala (Dufek, D. Vašíček), 8. Malý (Kunc, Brabenec), 9. D. Vašíček (Svoboda, Sedláček), 13. Kunc (Malý, Studený), 17. Svoboda (Střondala, Mlčák), 42. P. Vašíček (D. Vašíček), 47. Svoboda (Střondala, Dufek), 50. Kunc (Brabenec, Malý), 58. Střondala (Svoboda, Holemý)


    Berani Zlín: Šarman (9. Kořének) – Riedl, Holík, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Lekeš, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Frömel, Chludil.
    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Holemý, P. Vašíček, Sedláček, Studený (A), Kowalczyk (C), Mlčák – Žák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Střondala, Malý, Brabenec, Martiška, D. Vašíček, Kunc (A).

    Rozhodčí: Obadal – Bryška, Kučera
    bahis siteleri