W. Brémy – Dortmund 0:2 (kon.) | Freiburg – Düsseldorf 0:2 (kon.) | Hertha – Kolín nad Rýnem 0:5 (kon.)
Mönchengladbach – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Schalke – RB Lipsko 0:5 (kon.)
konec
FC Schalke 04
0:5 (0:1)
RB Lipsko
Sobota 22.02.2020, 18:30 • VELTINS-Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je už skutečný debakl. Hosté si to vykombinovali krásně, kombinaci na jeden dotek zakončil Nkunku nahrávkou na EMILA FORSBERGA, který si potáhl míč, co to šlo a svůj pokus umístil pod víko Nübelovy branky – 0:5! Asistence: Christopher Nkunku.
     
    80
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Deset minut před koncem začíná výsledek narůstat do poměrně potupného rozměru pro Schalke. ANGELIŇO si potáhl po přihrávce od Nkunkua míč po levém křídle, dostal se tak až do vápna a střelou po zemi na delší tyč bez problémů prostřelil domácího gólmana. Teď už je to doslova Schalke 04... – 0:4! Asistence: Christopher Nkunku.
     
    68
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Dnes zřejmě Schalke odejde bez bodu, hosté se ujímají už tříbrankového vedení a táhnou za důležitým ziskem! Christopher Nkunku krásně zakroutil rohový kop na hlavu naskakujícího MARCELA HALSTENBERGA, který hlavičkou o zem nedal vůbec šanci Nübelovi jakkoliv reagovat – 0:3! Asistence: Christopher Nkunku.
     
    61
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Po hodině hry odskakuje Lipsko na dvě branky náskoku a tenhle gól je výsledkem nedorozumění dvou obránců! TIMO WERNER si naběhl mezi Kennyho a Kabaka, kteří šli ve vápně nepochopitelně od sebe a vznikla mezi nimi velká mezera. Nkunku tak ostrostřelci naservíroval míč jako na zlatém podnose, Werner si pak potáhl do lepší střelecké pozice a překonal Nübela tvrdou střelou pod víko – 0:2! Asistence: Christopher Nkunku.
     
    1
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    První minuta, první střela, první gól! Timo Werner přesunul z levé strany míč pro MARCELA SABITZERA, který se do toho zpoza šestnáctky opřel a tvrdou střelou překvapil Nübela. Domácí gólman si navíc ještě srazil míč do branky a úplně čisté svědomí v tomto zákroku tak mít nemůže. To je start z hostující strany – 0:1! Asistence: Timo Werner.

    Tomáš Kalas

    Branky: 1. Sabitzer (Werner), 61. Werner (Nkunku), 68. Halstenberg (Nkunku), 80. Angeliño (Nkunku), 89. Forsberg (Nkunku)

    Karty:   3. Raman (SCH), 43. Harít (SCH) – 5. Laimer (RBL), 58. Werner (RBL), 78. Upamecano (RBL)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:14. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 10:7.
    FC Schalke 04: Nübel – Kenny, Kabak, Nastasić, Oczipka – McKennie (54. Schöpf), Mascarell (C), Serdar (70. Gregoritsch) – Raman, Harít, Matondo (46. Kutucu).
    Náhradníci: Langer – Becker, Todibo, Miranda, Schöpf, Boujellab, Kutucu, Gregoritsch.

    RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Upamecano, Halstenberg – Mukiele, Laimer (65. Haidara), Sabitzer (C), Angeliño – Nkunku, Schick (54. Y. Poulsen), Werner (75. Forsberg).
    Náhradníci: Mvogo – Ampadu, Olmo, Haidara, H. Wolf, Lookman, Forsberg, Y. Poulsen.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Assmuth

    Diváci: 61 433
    bahis siteleri