Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:2, 0:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 22.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 18. kolo
Partner:
     
    51:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš, platí i tentokrát, když se prosazuje domácí tým! Josef Teplý nahrál na rozjetého MICHALA JANKA, který úspěšně vyřešil samostatný nájezd. Hráč Bruslařů zasunul kotouč mezi betony Michaela Schnattingera! Asistence: Josef Teplý a Petr Hrdlička.
     
    35:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňanům se vyplácí hra v nerovnoměrném počtu i tentokrát, když střílí pátou branku! Patrik Fajmon vypálil z osy hřiště hned z jedničky, když plachtící puk tečoval mimo dosah Filipa Tučka MARTIN PIGL! Asistence: Patrik Fajmon a Eduard Šalé.
     
    27:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihomoravský celek střílí čtvrtou branku, tentokrát ve vlastním oslabení! Jaroslav Řehák vybídl ke skórování IVA SEDLÁČKA, který upláchl všem hráčům Havlíčkova Brodu. Útočník Komety obešel Filipa Tučka a dostal puk za jeho beton! Asistence: Jarislav Řehák a František Němec.
     
    23:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Eduard Šalé byl rozjetý jako tank, když se probil do pásma. Kde přenechal puk svým spoluhráčům, kteří ho dopravili do branky. Ivo Sedláček nahrál na ALEXE SEVERU,a ten propálil přesouvajícího se Tučka! Asistence: Ivo Sedláček.
     
    16:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Kometa přestála dvojnásobné oslabení a svoji aktivitu přetavuje ve vedoucí branku. Martin Pigl nahrál na najetého IVA SEDLÁČKA, který objel branku tak, že si sjel na osu hřiště a za pomoci pravé tyče překonal Filipa Tučka! Asistence: Martin Pigl.
     
    09:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Kotlině máme vyrovnáno, když Kometa využila signalizované výhody! Ivo Sedláček nahrál mezi kruhy na EDUARDA ŠALÉHO, který nekompromisně poslal puk k pravé tyči! Asistence: Ivo Sedláček a Denis Svoboda.
     
    04:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! JAN JAKUBEC dvakrát střílel, přičemž poprvé trefil blok, ale při opakovaném pokusu byl úspěšnější. Puk si našel cestu do sítě podél levé tyče, když Michael Schnattinger měl zakrytý výhled! Asistence: Max Kutlvašr a Tadeáš Holenda.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Jakubec (Kutlvašr, Holenda), 52. Janko (Teplý, Hrdlička) – 10. Šalé (Sedláček, Svoboda), 17. Sedláček (Pigl), 24. Sever (Sedláček), 28. Sedláček (Řehák, Němec), 36. Pigl (Fajmon, Šalé)


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych (C), Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Báťa, Rauš (A), Janko, Holenda, Teplý, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Běhůnek (A), Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Šalé, Sever (A), Sedláček, Horký (C), Pigl, Harmim, Boltvan
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 64
    bahis siteleri