Yeni Malatyaspor – Antalyaspor 1:2 (kon.) | Gençlerbirliği – Ankaragücü 1:0 (kon.) | Fenerbahce – Galatasaray 1:3 (kon.)
konec
Yeni Malatyaspor
1:2 (1:1)
Antalyaspor
Neděle 23.02.2020, 11:30 • Yeni Malatya Stadyumu (Malatya) • Turecká Superliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího přenosu na viděnou. (13:34:47)
     
    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:14.
     
    Je konec. Hosté ukázali nádhernou bojovnost a vítězí tak 2:1 a to ještě v deseti hráčích. Domácí diváci jsou momentálně nesmírně nespokojeni a slyšíme i pískot. Antalyaspor hold využil promarněné šance domácích a platilo zde „Nedáš, dostaneš.“ Malatyaspor by po celý zápas lepším celkem, ale hold to tam prostě nespadlo. Antalyaspor tak putuje na desátou příčku, zatímco domácí o jednu klesají. Hráčem utkání byl zvolen střelec první branky Fredy.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Robin Yalçın (Yeni Malatyaspor).
     
    90+4
    Nutno podotknout, že hostující trenér udělal výtečný tah, když v závěru poslal na hrací plochu Lukase Podolskiho, jenž za dvě minuty na to rozhodl utkání.
     
    90+2
    Domácí se ještě snaží utkání vyrovnat, ovšem obrana společně s Čelůstkou nechtějí nikoho dovnitř pustit a vypadá to, že je nejspíše rozhodnuto.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje závěrečných šest minut!
    88. Lukas PODOLSKI - 1:2
     
    88
    Antalyaspor právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné překvapení!! Hosté celou dobu bránili a nyní se dostávají z jednoho brejku do vedení. Z pravé strany přilétl centr na zadní tyč, kam si naběhl čerstvý LUKAS PODOLSKI a náramnou ránou rozvlnil síť.
     
    87
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Fredy, přichází Lukas Podolski.
     
    85
    Po špatně zahraném přímém kopu nadešel centr. Na ten si ve vápně seběhl Umut Bulut, ale brankáře neprostřelil.
     
    84
    Ani přímý kop domácím nepomohl ke gólu. Míč byl totiž okamžitě z brankoviště odvrácen pryč.
     
    82
    Domácí si žádali pokutový kop po centru Chebakeho, neboť Kudrjašov prý údajně zasáhl míč rukou. Z opakovaných záběrů je jasně vidět, že se o ruku nejednalo.
     
    81
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Amilton, přichází Charles.
     
    80
    Gökhan Töre zakončoval po dlouhém kombinovaní na pokraji brankoviště, ovšem jeho tvrdá rána přes obranu Antalyasporu prostě neprošla.
     
    78
    Moryké Fofana zkusil štěstí zpoza vápna, jenže jeho pozemní rána letěla jen těsně kolem hostující branky.
     
    77
    Do konce utkání zbývá již necelých třináct minut + nějaké to nastavení, uvidíme zda to hosté udrží, nebo v závěru padnou.
     
    76
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Thievy Bifouma, přichází Vidar Kjartansson.
     
    73
    Tak Moryké Fofana nakonec nastoupil v dnešním utkání a udivíme zda se mu tak podaří rozhodnout tento zápas, protože pokud ano, byl by to skvělý tah od domácího trenéra.
     
    72
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Rémi Walter, přichází Moryké Fofana.
     
    70
    Domácí dominance stále neustupuje a stále tak sledujeme jejich kombinace na polovině soupeře. Obrana však stále odolává.
    68. Dvě velké šance domácích
     
    68
    Hosté mají obrovské štěstí, zatímco domácí smůlu! Do vápna Antalyasporu přišel náramný centr na který si ještě lépe seběhl Thievy Bifouma, jenž však trefil pouze břevno! Následná dorážka již putoval těsně vedle.
     
    67
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Delvin N'Dinga, přichází Chico.
     
    66
    Domácí se opět dostali do dobré střelecké pozice, ze které málem padl gól, ovšem střela Bifouma byla z ofsajdového postavení.
     
    64
    Hosté si vybojovali po ohromně dlouhé době rohový kop, jenž putoval na přední tyč, tam se však nikdo do hlavičky z hráčů v bílém nedostal.
     
    63
    Antalyaspor se již konečně osvobodil z vlastní poloviny a dokonce i zahrávali přímý kop, z toho však žádné nebezpečí nebylo.
     
    62
    Domácí zkoušejí poslat do hry čerstvou sílu, tak uvidíme zda se jim ten druhý gól podaří vsítit.
     
    59
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Arturo Mina, přichází Mitchell Donald.
     
    57
    Gökhan Töre dlouho držel míč na své kopačce, až se nakonec rozhodl pro střelu zpoza vápna, ta však nenadělala brankáři ani sebemenší problémy.
     
    56
    Statistika držení míče za druhý poločas: 81%-19%
     
    55
    Antalyaspor se za deset minut druhého poločasu ještě nedostal ze své poloviny, čemuž odpovídá i držení míče.
     
    54
    Domácí diváci se snaží svůj tým co nejvíce podpořit, akorát hosté né a né udělat tu jednu malou chybičku v obraně, která by domácím značně pomohla. Ještě to bude zajímavý zápas.
     
    52
    Issam Chebake zkoušel proběhnout kolem dvou obránců Antalyasporu. To se mu také povedlo, ale na poslední chvíli si míč ukopl, tudíž následuje jen odkop od branky.
     
    51
    Domácí hráči hrají více a více ofenzivně, ovšem obrana hostujícího celku prozatím odolává. Uvidíme, zda jim to vydrží až do konce zápasu.
     
    48
    Do vápna Antalyasporu přilétl další z dobrých centrů, na který si sbíhal Rémi Walter, ovšem tomu chybělo jen pár milimetrů, aby míč hlavičkou trefil a rozvlnil síť.
     
    47
    Druhý poločas zatím probíhá úplně stejně, jako konec prvního. Tudíž sledujeme jen domácí kombinace a bránění hostů.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 12:34.
     
    Je konec první části k vidění byly dvě branky. Vše začalo už v 8. minutě kdy obranu Malatyasporu překvapil Fredy, který zakončoval do prázdné sítě. Od té doby jsme toho od hostů moc neviděli, spíše od domácích. Těm se po dosti pokusech podařilo vyrovnat a to po krásné trefě Umuta Buluta z první. Dále už to byl jen tlak domácích, protože Antalyaspor dohrává utkání od 31. minuty v deseti. Uvidíme, zda se dočkáme ještě nějakého gólu.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Do vápna ještě přilétl jeden centr, na který si sbíhal střelec vyrovnávací branky Umut Bulut, ovšem brankář byl u míče rychleji.
     
    45+1
    Máme tu ještě ošetřování jednoho z domácích hráčů. Vypadá to, že se jedná o Thievyho Bifouma, který je právě odváděn za postranní čáru.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    43
    Vypadá to, že oba týmy již první poločas pouze dohrávají, neboť nepřichází žádná šance, ale jen přihrávky a nepřesné pokusy.
     
    41
    Hosté jen odkopávají z vlastní poloviny, zatímco domácí tlačí. Nic jiného momentálně k vidění není.
     
    40
    Pomalu, ale jistě se nám blíží konec prvního poločasu, tak uvidíme zda se dočkáme nějaké branky nebo již skóre zůstane nedotčené.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Arturo Mina (Yeni Malatyaspor).
     
    37
    Zase ten ofsajd! Domácí se dnes již potřetí nechali nachytat na ofsajdovou past, což jim akorát kazí nadějné šance u vápna hostů.
     
    36
    Po rohovém kopu nastalo ještě jedno zakončení, to už ale obrana Malatyasporu bez problému ubránila.
     
    35
    Moc nechybělo a byla by tu vlastní branka! Z pravé strany přilétl nečekaný centr do vápna domácích. Na ten si na zadní tyč sbíhal Fredy, ovšem ještě předtím ho na roh odhlavičkoval Arturo Mina.
     
    34
    Zpoza vápna přisvištěla dobrá rána z kopačky Bifouma, brankář Antalyasporu ji ale s přehledem chytil.
     
    32
    Domácí teď budou po zbytek utkání hrát dosti ofenzivně, zatímco hosté se budou snažit ubránit alespoň bod.
     
    30
    Tak to je velmi špatná zpráva pro hostující celek. Do teď to s nimi vypadalo dobře, ale vyrovnávací branka je dostala do obrovského tlaku. Pár sekund po rozehrání přišel tvrdý faul od SINANA GUMUSE, který si tak odnesl druhou žlutou a zároveň červenou kartu.
     
    28
    Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
    Tak jsem to nejspíš zakřikl! Do vápna přilétl velmi dobrý centr na zadní tyč, kam si přesně naběhl UMUT BULUT a výtečnou ránou z první nedal brankáři žádnou šanci.
    28. Umut BULUT - 1:1
     
    27
    Malatyaspor je stále v držení míče a hostům tak nezbývá nic jiné než se bránit a nebo hrát na brejky, což se jim ale dosti daří.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Sinan Gümüs (Antalyaspor).
    24. Özmertovi pokus o lob nevyšel
     
    24
    Domácí mají obrovské štěstí. Brankář Fabien Farnolle zaváhal a dobíhající Hakan Özmert ho málem přeloboval. Nakonec tomu však nebylo.
     
    23
    Statistika držení míče 73%-27%
     
    22
    Od první vstřelené akce jsme toho z kopaček hostů moc neviděli, zatímco od domácích ano. Malatyaspor se bude po celou dobu snažit vyrovnat, odpovídá tomu i držení míče.
     
    20
    Domácí celek zahrával dnes již druhý rohový kop, který putoval na hlavičku kapitána. Issam Chebake do toho ránu sice dal, ovšem zapomněl mířit.
     
    19
    Hra se v posledních třech minutách výrazně uklidnila a na řadu přichází fauly.
     
    17
    Domácí opět zavítali do brankoviště Antalyasporu, nebezpečná akce z toho však nebyla. Rémi Walter si nepohlídal své postavení a pomezní sudí pískl již druhý ofsajd.
    15. Jahović v dobré pozici těsně minul
     
    15
    Málem 2:0! Fredy svým pasem našel úplně volného Adise Jahoviče, jenž zakončoval zpoza malého vápna. Jeho tečovaný pokus se však mezi tři tyče Malatyasporu nevešel.
     
    14
    Na hřišti nechybí ani Česká stopa. za Antalyaspor hraje na pozici stopera Ondřej Čelůstka, který si již v tomto zápase připsal jeden obranný zákrok. Uvidíme, zda to jeho celek nakonec dotáhne do vítězného konce.
     
    13
    Domácí jsou stále v držení míče po té inkasované brance, ovšem ani povzbuzování od vlastních diváků jim nepomáhá se dostat do dobré střelecké pozice.
     
    11
    A málem jsme se ho dočkali! Z levé strany přišla výtečná a hlavně přesná přihrávka na kopačku Umuta Buluta, jenž vystřelil. Brankář Ruud Boffin byl však opět připraven!
     
    10
    Pro domácí je to poměrně velký šok, tak uvidíme zda je to nějak nakopne a dočkáme se brzkého vyrovnání.
    8. FREDY - 0:1
     
    8
    Antalyaspor právě vstřelil branku!
    Máme tady první branku! Do vedení jdou hráči v bílém, tedy hosté, kteří byli před zápase považováni jako velcí outsideři. Po levé straně se do vápna dostal Sinan Gümüs, jenž našel pomocí teče FREDYHO a ten tak zakončoval do prázdné sítě.
     
    6
    Do vápna domácích přilétl zajímavý centr, který se snažil najít kopačku či hlavičku Adise Jahoviče, bohužel marně.
     
    5
    Následující roh směřoval spíše na zadní tyč, tam nám toho hráči v černém ale moc neukázali.
     
    4
    První větší šance! Malatyaspor se pomocí centru dostal až na hranici vápna, odkud to dobrou střelou zkusil Rémi Walter, hostující brankář byl však připraven.
     
    3
    Za domácí tým dnes do základu nenastoupil jeden z nejlepších střelců Moryké Fofana, jenž rozhodl pár utkání v této sezóně. Uvidíme zda vůbec nastoupí.
     
    2
    I domácí se pokoušeli o první akci, tu však musel zastavit pomezní sudí svým praporkem.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hostující hráči, kteří se díky dlouhému míči dostali směrem dopředu, kde nakonec budou vhazovat aut.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů již přicházejí na hřiště. Domácí nastupují v černých dresech, zatímco hosté v dresech bílých.
     
    Úvodní sestavy:

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Háfiz, Hadebe, A. Mina, Chebake – Yalçın, Acquah – Bifouma, Walter, Töre – Bulut.
    Náhradníci: Ceylan – Akbaş, Kjartansson, Čaalalí, M. Yıldırım, Donald, Kaş, Özdemir, Yıldız, Fofana.

    Antalyaspor: Boffin – Balcı, V. Sari, Čelůstka, Kudrjašov – N'Dinga – Gümüs, Özmert, Fredy, Amilton – Jahović.
    Náhradníci: Kaplan – E. Albayrak, Akyol, Blanco, Mukairu, Chico, Podolski, Alpsoy, Charles, Gülüm.

    Rozhodčí: Y. Uğurlu – S. Çimen, M. Sönmez.
     
    Vzájemné zápasy

    29.9.2019 – Antalyaspor – Malatyaspor 3:0
    18.5.2019 – Antalyaspor – Malatyaspor 3:0
    16.12.2018 – Malatyaspor – Antalyaspor 2:0
    3.2.2018 – Antalyaspor – Malatyaspor 3:1
    26.8.2017 – Malatyaspor – Antalyaspor 1:1
     
    Antalyaspor se nachází na čtrnáctém místě s 22 body. Pokud by se jim dnes podařilo vyhrát, posunuli by se až na desáté místo, což je podle mě dosti velká motivace. Forma z posledních pěti utkání je též dosti slušná. Dvě výhry, dvě remízy a jedna prohra. V posledním kole to byla právě výhra a to 3:1 proti Kasimpase. Poslední dva vzájemné zápasy skončily lépe pro Antalyaspor, jenž vyhrál 3:0 a 3:0. Dle mě se můžeme těšit na zajímavou bitvu, kde rozhodnou malé chybičky. Ani hosté se neobejdou bez marodky, chybět budou až tři hráči.
     
    Yeni Malatyaspor se nachází na 10. místě s 24 body. Yeni je v dnešním utkání poměrně velký favorit, ovšem forma z posledních pěti utkání tomu moc nenapovídá. Malatyaspor má z posledních 5 zápasů pouhý bod a k tomu čtyři prohry v řadě. Poslední prohra nadešla na stadionu Galatasaraye a to 1:0. Jejich dnešním soupeřem bude Antalyaspor, jenž se nachází o čtyři místa pod nimi, ovšem ztrácí na ně jen dva body a navíc mají o dost lepší formu. Uvidíme, jak se s tím tedy domácí vypořádají. Na lavičce by měli nejspíš chybět dva hráči, ovšem M. Fofana má prozatím nejistý start.
     
    Dobrý den všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes se podíváme na 23. kolo Turecké Superligy, a to konkrétně na utkání Yeni Malatyaspor – Antalyaspor. Domácí jsou sice lépe postavení v tabulce, hosté však mají lepší formu. Výkop je stanoven na 11:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    Gerard Filip

    Branky: 28. Bulut (Háfiz) – 8. Fredy (Gümüs), 88. Podolski (Charles)

    Karty:   38. A. Mina (YMA), 90+5. Yalçın (YMA) – 26. Gümüs (ANT)   30. Gümüs (ANT)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:14.
    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Háfiz, Hadebe, A. Mina (59. Donald), Chebake – Yalçın, Acquah – Bifouma (76. Kjartansson), Walter (72. Fofana), Töre – Bulut.
    Náhradníci: Ceylan – Akbaş, Kjartansson, Čaalalí, M. Yıldırım, Donald, Kaş, Özdemir, Yıldız, Fofana.

    Antalyaspor: Boffin – Balcı, V. Sari, Čelůstka, Kudrjašov – N'Dinga (67. Chico) – Gümüs, Özmert, Fredy (87. Podolski), Amilton (81. Charles) – Jahović.
    Náhradníci: Kaplan – E. Albayrak, Akyol, Blanco, Mukairu, Chico, Podolski, Alpsoy, Charles, Gülüm.

    Rozhodčí: Y. Uğurlu – S. Çimen, M. Sönmez
    bahis siteleri