NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.) | Detroit – Calgary 2:4 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:4 (kon.)
Anaheim – Vegas 5:6 (po pr.) | Los Angeles – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
St. Louis Blues
Pondělí 24.02.2020, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:04 Ivan BARBAŠEV - 1:4
     
    45:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Mužstvo z Missouri skóruje ve vlastním oslabení a zřejmě rozhoduje o svém vítězství! Po skvělém obranném zákroku Gunnarssona vyrazil do protiútoku IVAN BARBAŠEV, jenž si po přejetí útočné modré čáry v rychlosti vyměnil puk se Sundqvistem a pak ho nastavenou čepelí přesměroval ze svého pohledu k odkryté levé tyči. Asistence: Oskar Sundqvist.
    29:28 Oskar SUNDQVIST - 1:3
     
    29:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hráči v bílém přežili krizové minuty a teď znovu odskočili na dvougólový rozdíl! Koivu vedle vlastní branky nepřebral puk od Dumby, toho využil švédský útočník OSKAR SUNDQVIST a potvrdil dobrou formu střelou do levého horního rohu Dubnykovy branky. Bez asistence.
    21:43 Marcus FOLIGNO - 1:2
     
    21:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Všechno je jinak, gól je uznán i bez kontroly u videa a neprůstřelnost Jordana Binningtona tak je po dvou zápasech a jedné třetině k tomu u konce. Greenway dobře zabojoval na zadním mantinelu, odkud dostal puk na MARCUSE FOLIGNA. Ten z bezprostřední blízkosti zvedl kotouč vysoko do vzduchu a ten pak se štěstím zapadl až za brankovou čáru. Asistence: Jordan Greenway, Joel Eriksson Ek.
    14:43 Brayden SCHENN - 0:2
     
    14:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté v patnácté minutě zvyšují na 2:0! Folignovi, Staalovi ani Suterovi se nepovedlo zachytit puk pod pravým mantinelem. O´Reilly byl v tomto ohledu úspěšnější a Schwartz tak mohl od modré nahrát do pravého kruhu na BRAYDENA SCHENNA, jenž zaznamenal jednadvacátý gól v sezóně. Asistence: Jaden Schwartz.
    11:03 Jordan KYROU - 0:1
     
    11:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues k radosti několika stovek fanoušků otevírají skóre! JORDAN KYROU z pravé strany přihrál z osy hřiště střílejícímu Scandellovi a z nulového úhlu pohotově dorazil Dubnykem vyražený puk k vzdálenější tyči. Asistence: Marco Scandella, Colton Parayko.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 22. M. Foligno (Greenway, J. Eriksson Ek) – 12. Kyrou (Scandella, Parayko), 15. B. Schenn (Schwartz), 30. Sundqvist, 46. Barbašev (Sundqvist)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Pateryn, Hunt – Fiala, E. Staal, Donato – Zuccarello, Galchenyuk, Parise (A) – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), V. Rask.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Scandella, Faulk, Dunn – B. Schenn, R. O'Reilly (A), Schwartz – Perron, Thomas, Sanford – Kyrou, Sundqvist, Steen (A) – MacEachern, Barbašev, Blais.

    Rozhodčí: O´Rourke, Rank – Suchánek, Barton

    Diváci: 17 266
    bahis siteleri