Novosibirsk – Magnitogorsk 4:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:1 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 3:2 (po pr.)
CSKA Moskva – Petrohrad 1:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 2:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 25.02.2020, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Alexej VASILEVSKIJ - 2:4
     
    59:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Omsku se totiž nepovedlo dostat puk z vlastního pásma, soupeř se tak dostal k první ráně, která skončila pouze na tyči. Zaváhání Bělousova však napravil ALEXEJ VASILEVSKIJ, který byl mnohem přesnější.
    Bez asistence.
    35:56 Peter HOLLAND - 2:3
     
    35:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek přeci jenom využívá další přesilovou hru, a sice díky nádherné kombinaci! Omsk se totiž v tomto okamžiku dostal pod tlak, což přineslo nahrávku z levého kruhu ke vzdálenější tyči, kde se nacházel PETER HOLLAND, který zamířil nadmíru přesně.
    Asistence: Nigel Dawes, Dan Sexton.
    28:36 Sergej ŠUMAKOV - 2:2
     
    28:36
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinace domácích končí rychlou vyrovnávací brankou! Omsk totiž podnikl nesmírně rychlou protiakci, při které to fantastickým způsobem provedl obránce Franson, který v dobré pozici ještě našel lépe postaveného SERGEJE ŠUMAKOVA, jenž překonal přesouvajícího se brankáře.
    Asistence: Cody Franson, Kirill Semjonov.
    27:56 Dan SEXTON - 1:2
     
    27:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou vůbec poprvé v tomto duelu do vedení! Domácí obrana nebyla před svým brankovištěm důrazná, DAN SEXTON se od pravého hrazení dostal až k pravému kruhu, odkud dokázal procedit puk za brankáře Bobkova, jehož spoluhráči mu zrovna moc nepomohli.
    Bez asistence.
    01:55 Alexej VASILEVSKIJ - 1:1
     
    01:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ani vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat! Hostující celek se totiž dokázal usadit v pásmu soupeře, kde Dawes vyprodukoval naprosto přesnou nahrávku na hokejku obránce ALEXEJE VASILEVSKIHO, který propálil domácího brankáře Bobkova.
    Asistence: Nigel Dawes, Brooks Macek.
    00:58 Taylor BECK - 1:0
     
    00:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Domácí TAYLOR BECK se s pukem dostal k levému kruhu, kde měl celkem dost prostoru na přesnou střelu zápěstím. Ta navíc směřovala ke vzdálenější konstrukci, na což byl brankář Galkin krátký.
    Asistence: Cody Franson, Igor Bobkov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 1. Beck (Franson, Bobkov), 29. Šumakov (Franson, K. Semjonov) – 2. Alexej Vasilevskij (Dawes, Macek), 28. Sexton, 36. Holland (Dawes, Sexton), 60. Alexej Vasilevskij


    Avangard Omsk: Bobkov (Garipov) – Franson, Jemelin (C), Vojnov, Martynov, Pokka, Bondarev – Beck, Zernov (A), Klinkhammer – Košelev, K. Semjonov, Šumakov – Andrighetto, Pjanov, Širokov (A) – Dědunov, Stas, Gračjov – Jaremčuk.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Fomin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Mamkin, Berezin, Batyršin, Trjamkin, Valitov – Macek, Holland (C), Dawes – Sexton, Litovčenko (A), Platt – A. Garejev (A), Dacjuk, Bělousov – Chripunov, V. Popov, Obidin – Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Ivanov, Nikolajev

    Diváci: 3821
    bahis siteleri