Boston – Calgary 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 3:4 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (kon.)
Philadelphia – San Jose 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 4:3 (3:2 po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 1:4 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:2 (kon.)
Minnesota – Columbus 5:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (kon.) | Arizona – Florida 1:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Nashville Predators
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
Ottawa Senators
Středa 26.02.2020, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    29:43 Viktor ARVIDSSON - 3:2
     
    29:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí přestáli zmíněnou šanci Tierneyho a přesilovku využívají! Přihrávku na levý kruh dostal Calle Järnkrok, který z voleje vypálil. Anderson kotouč vyrazil k VIKTOROVI ARVIDSSONOVI, jenž si ho bruslemi přikopl na hokejku a poslal do jej do odkryté klece – 3:2. Asistence: Calle Järnkrok a Ryan Ellis.
    25:17 Ryan ELLIS - 2:2
     
    25:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají 4 sekundy před koncem přesilovky! Mikael Granlund vyhrál buly na RYANA ELLISE, který poslal puk k pravé tyčce z pohledu zkoprnělého Craiga Andersona. Ten se za kotoučem pouze ohlédl – 2:2. Asistence: Mikael Granlund.
    18:34 Filip CHLAPÍK - 1:2
     
    18:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou dnes podruhé do vedení! Predátorům se nepodařilo přejít do útočného pásma a hra se rychle otočila na druhou stranu. Z levého křídla se prodral do střelecké pozice Rudolfs Balcers, jehož střelu vyrazil Saros jen k FILIPOVI CHLAPÍKOVI, kterého neuhlídal Josi a český útočník kotouč poslal za záda gólmana Nashvillu. Asistence: Rudolfs Balcers a Jayce Hawryluk.
    04:36 Colin BLACKWELL - 1:1
     
    04:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí o 20 sekund později vyrovnávají! Ryan Johansen zavezl puk mezi kruhy, kde ho přenechal Mattiasovi Ekholmovi. Jeho střelu brankář Anderson vyrazil jen ke COLINOVI BLACKWELLOVI, který u tyčky pohodlně doťukával do odkryté klece – 1:1. Asistence: Mattias Ekholm a Ryan Johansen.
    04:16 Thomas CHABOT - 0:1
     
    04:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak THOMAS CHABOT má zatím sil dost! Rána Rona Hainseyho byla zablokována, ale odražený puk si našel právě Chabot, který ho z levého kruhu napálil za záda přesouvajícího se Sarose. Ottawa tedy jde do vedení. Asistence: Scott Sabourin a Ron Hainsey.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Blackwell (Ekholm, Johansen), 26. Ellis (Mikael Granlund), 30. Arvidsson (Järnkrok, Ellis) – 5. Chabot (Sabourin, Hainsey), 19. Chlapík (Balcers, Hawryluk)


    Nashville Predators: Saros (Ingram) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm, Y. Weber, Tinordi – Arvidsson, Johansen (A), Mikael Granlund – Turris, Duchene, F. Forsberg – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Blackwell, Sissons, Järnkrok.
    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Hainsey (A), Chabot (A), N. Zajcev, Reilly, Ch. Jaroš, Englund – Co. Brown, B. Ryan, B. Tkachuk (A) – Chlapík, Tierney, Anisimov – Sabourin, Peca, N. Paul – Hawryluk, Boedker, Balcers.

    Rozhodčí: South, Lee – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 17 205
    bahis siteleri