Lecce – Atalanta BC 2:7 (kon.) | Cagliari – AS Řím 3:4 (kon.)
konec
US Lecce
2:7 (2:2)
Atalanta Bergamo
Neděle 01.03.2020, 15:00 • Stadio Comunale Via del Mare • Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Ruslan MALINOVSKYJ - 2:7
     
    90+1
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek dokonce slaví sedmý přesný zásah! Atalanta totiž rozjela jednu z posledních akcí tohoto zápasu, za pokutovým územím si našel střeleckou pozici RUSLAN MALINOVSKYJ, který o zkusil levou nohou, což slavilo úspěch.
    88. Luis MURIEL - 2:6
     
    88
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Branka nakonec skutečně platí! LUSI MURIEL se totiž dostal do úniku, při kterém nejprve trefil brankovou konstrukci, avšak následná dorážka skončila v síti. Sudí nejprve branku neuznal kvůli ofsajdu, následné přezkoumání u videa ale žádný ofsajd nepotvrdilo!
    62. Duván ZAPATA - 2:5
     
    62
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tady se schyluje k pořádnému debaklu, pátá branka Bergama! Iličić si totiž za pokutovým územím vyměnil míč s Gómezem, načež v kostrbaté pozici přenechal DUVÁNU ZAPATOVI. Posledně jmenovaný hráč nadvakrát překonal brankáře Gabriela, čímž zkompletoval hattrick!
    54. Duván ZAPATA - 2:4
     
    54
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou dvoubrankového vedení zpět, i tentokráte jsme sledovali pohlednou kombinaci! Domácí obrana zaspala při bránění Pašaliće, který si seběhl až do pokutového území, kde nahrávkou pod sebe oslovil volného DUVÁNA ZAPATU, před kterým číhala prázdná branka.
    47. Josip ILIČIĆ - 2:3
     
    47
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    I vstup do druhého poločasu vychází lépe Bergamu! Nejprve se do vyložené šance dostal kapitán Gómez, jehož dělovku levou nohou dokázal Gabriel zneškodnit. K odraženému míči se však dostal JOSIP ILIČIĆ, který dopravil hrací předmět do prázdné branky.
    40. Giulio DONATI - 2:2
     
    40
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Nápor domácích hráčů končí vyrovnávací brankou! Saponara i při této akci udělal kus práce, tentokráte si navedl míč na pravou nohu, avšak přihrával za pokutové území. Tam měl balón proti noze GIULIO DONATI, jehož rána pravou nohou byla pro Golliniho příliš přesná. Donati se dnes prosadil do obou branek!
    29. Riccardo SAPONARA - 1:2
     
    29
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Zničehonic tu máme kontaktní branku domácího celku! Atalanta totiž naprosto propadla při bránění útočné akce, RICCARDO SAPONARA se navíc s míčem dostal až do pokutového území, kde si ho navedl na pravou nohu a poté parádním obstřelem nedal Gollinimu sebemenší šanci.
    22. Duván ZAPATA - 0:2
     
    22
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek nakonec odskakuje na rozdíl dvou branek! I tentokráte jsme sledovali rohový kop, který si pro změnu dokázal najít DUVÁN ZAPATA, jenž se v souboji s protihráčem protlačil k padajícímu míči, který důrazně poslal za brankáře.
    17. Giulio DONATI - 0:1
     
    17
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostává hostující celek! Sledovali jsme totiž rohový kop, který se stáčel směrem do malého vápna. Tam ovšem zakročil domácí GIULIO DONATIHO, který si zřejmě spletl směr, neboť si vstřelil ukázkovou vlastní branku.

    David Suchý

    Branky: 29. Saponara (Deiola), 40. Donati (Saponara) – 17. Donati (vla.), 22. D. Zapata (Iličić), 47. Iličić, 54. D. Zapata, 62. D. Zapata (Iličić), 88. Muriel, 90+1. Malinovskyj (Pašalić)

    Karty:   66. Lucioni (LCC), 71. Saponara (LCC) – 45+1. Hateboer (ABC), 57. Palomino (ABC)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:12.
    US Lecce: Gabriel – Donati, Lucioni, Rossettini, Calderoni – Majer (63. Tachtsidis), Deiola, Barák – Mancosu (C) (63. Šachov) – Saponara, Lapadula.
    Náhradníci: Chironi, Vigorito – Dell'Orco, Oltremarini, Meccariello, Petriccione, Paz, Rimoli, Rispoli, Šachov, Tachtsidis, Vera.

    Atalanta Bergamo: Gollini – de Roon, Caldara, Palomino – Hateboer, Freuler, Pašalić, Gosens – A. Gómez (C) (69. Malinovskyj) – Iličić (73. Muriel), D. Zapata (85. Tameze).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Bellanova, Castagne, Czyborra, Colley, Malinovskyj, Muriel, Okoli, Tameze.

    Rozhodčí: Massa – Schenone, Valeriani
    bahis siteleri