New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
6:3 (2:1, 2:2, 2:0)
Colorado Avalanche
Sobota 07.03.2020, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Tanner PEARSON - 6:3
     
    57:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí rázem vedou o tři góly, kotouč do prázdné branky poslal ze středního pásma TANNER PEARSON. Asistence: Loui Eriksson a Christopher Tanev.
    56:43 Zack MACEWEN - 5:3
     
    56:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Důležitý krok nyní udělal domácí celek k výhře v tomto zápase. ZACK MACEWEN dostal přihrávku před branku, a tak rychlou střelou do horní části branky navyšuje domácí vedení. Asistence: Antoine Roussel a Adam Gaudette.
    32:17 Antoine ROUSSEL - 4:3
     
    32:17
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává znovu do vedení, dobře to udělal ANTOINE ROUSSEL, kterého neubránil Tyson Jost, a tak mohl domácí hráč z prostoru před brankou zakončovat. Pavel Francouz s tímto nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Adam Gaudette a Oscar Fantenberg.
    28:04 Valerij NIČUŠKIN - 3:3
     
    28:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychle po vhazování se do útočného pásma dostal hostující celek a dokázal se prosadit. Colorado vyrovnává díky tvrdé přesné ráně, kterou vyslal VALERIJ NIČUŠKIN Asistence: Matt Nieto.
    23:23 Gabriel LANDESKOG - 3:2
     
    23:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bleskově dokázal odpovědět hostující celek, výborně to udělal GABRIEL LANDESKOG. Měl puk před brankou, vyslal střelu ke vzdálenější tyčce, a tak prostřelil brankáře Canucks. Asistence: Nathan MacKinnon a Erik Johnson.
    22:12 Zack MACEWEN - 3:1
     
    22:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení, výborně to udělal ZACK MACEWEN. Dostal se před branku, počkal si na první pohyb brankáře, a pak zakončoval. Pavel Francouz (Colorado) na kotouč nedosáhl. Bez asistence.
    13:17 Erik JOHNSON - 2:1
     
    13:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující celek odpovídá rychle. ERIK JOHNSON dostal výbornou přihrávku od spoluhráče v útočném pásmu. Měl čas na zakončení,a tak poslal kotouč mezi betony domácího brankáře. Je sníženo. Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.
    12:29 J. T. Miller - 2:0
     
    12:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Po rychlém přenesení hry navyšuje domácí celek vedení, Toffoli vyslal do situace dva na jednoho Petterssona a J. T. MILLER. Druhý jmenovaný přesně zakončoval. Asistence: Elias Pettersson a Tyler Toffoli.
    01:22 Troy STECHER - 1:0
     
    01:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    První výraznější šance domácích končí gólem. Po dobré Millerově pasu se prosazuje obranou Avalanche nepokrytý TROY STECHER. Asistence: J. T. Miller a Alexander Edler.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Stecher (J. T. Miller, Edler), 13. J. T. Miller (E. Pettersson, Toffoli), 23. MacEwen, 33. Roussel (Gaudette, Fantenberg), 57. MacEwen (Roussel, Gaudette), 58. Pearson (Eriksson, Ch. Tanev) – 14. E. Johnson (MacKinnon, Landeskog), 24. Landeskog (MacKinnon, E. Johnson), 29. Ničuškin (Nieto)


    Vancouver Canucks: Demko (Domingue) – Edler, Stecher, Q. Hughes, Ch. Tanev (A), Fantenberg, T. Myers – J. T. Miller, E. Pettersson, Toffoli – Pearson, Horvat (C), Eriksson – Roussel, Gaudette, MacEwen – Motte, B. Sutter, Virtanen.
    Colorado Avalanche: Francouz (Hutchinson) – Graves, Girard, Cole, E. Johnson (A), Barberio, Connauton – Landeskog (C), MacKinnon, Ničuškin – Jost, Compher, Donskoi – Naměstnikov, Bellemare, Dries – Nieto, Kameněv, O'Connor.

    Rozhodčí: Schlenker, Charron – Mach, Gawryletz

    Diváci: 18.871
    bahis siteleri