New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (2:1, 1:1, 3:1) Stav série: 1:0
HC Řisuty
Sobota 07.03.2020, 19:00 • Zimní stadion, Děčín • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Předkolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes startují vyřazovací boje ve druhé hokejové lize, konkrétně předkolo play-off. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na první duel série mezi týmy HC Děčín a HC Řisuty.
     
    HC Děčín

    Hokejisté Děčína vybojovali po základní části devětapadesát bodů a skončili na čtvrtém místě. Na své konto si připsali dvacet výher a stejným počtem pak odešli z ledu jako poražený tým. Vyšší umístění bylo cílem Medvědů, kteří chtěli vyřazovací boje začínat na svém ledě. Ovšem o tuto pozici museli nakonec hodně bojovat, po nepříznivých výsledcích padli na pátou pozici. Pět zápasů v řadě za sebou a klopýtnutí Řisut však znamenalo, že stvrzení čtvrtého místa. V posledním kole se Děčín utkal doma s Vrchlabím, kterému sice vzdoroval, ale nakonec velkému favoritovi podlehl 5:10. Na postavení v tabulce to ale, jak už bylo zmíněno, vliv nemělo, neboť Děčínští měli jistotu čtvrté příčky.

    Nejproduktivnější hráči ZČ

    Ondřej Sýkora – 57 bodů (27+30)
    Pavel Zajan – 39 bodů (20+19)
    Michal Oliverius – 39 bodů (9+30)
     
    HC Řisuty

    Hosté z Řisut si připsali o čtyři body méně, nasbírali jich tedy pětapadesát a brali pátou příčku, za kterou jsou určitě rádi. Vždyť Buldokům se dlouho nedařilo a drželi se mimo postupové pozice. Nakonec se začali zlepšovat a výsledky se dostavily. Osmnáctkrát svého soupeře porazili, dvaadvacetkrát pak prohráli. Chvílemi to i vypadalo, že předběhnou Děčín, na konci základní části se jim to povedlo, ale díky úspěšné sérii Medvědů se vrátili zase na pátou pozici. Ale rozhodně to nic neznamená. Play-off je úplně jiná soutěž a může vyhrát prakticky kdokoli. V posledním kole se Buldokům nedařilo, doma podlehli poslední Bílině 0:6, ale páté místo jim nikdo vzít nemohl. Nyní už se, stejně jako Děčín, Řisuty chystají na líté boje a uvidíme, kdo se dnes ujme v sérii vedení.

    Nejproduktivnější hráči ZČ

    Petr Patyk – 50 bodů (21+29)
    Vincent Keszi – 34 bodů (10+24)
    Roman Formánek – 33 bodů (19+14)
     
    Systém play-off

    Předkolo druhé hokejové ligy se bude hrát na tři vítězné zápasy, to znamená, že může dojít až na pět duelů mezi oběma celky. Lepší umístění v tabulce znamená, že daný tým v prvním zápase série začne na svém kluzišti a v případném rozhodujícím pátém duelu má taktéž výhodu domácího prostředí. Vítěz postoupí do semifinále, které bude hráno taktéž na tři vítězné zápasy.
     
    Pikantnost série

    Pikantní bude série mezi Děčínem a Řisuty pro Zdeňka Petráše. Ten do ledna držel pozici nejproduktivnějšího hráče Děčína, sbíral bod za bodem. Ale z pracovních důvodů odešel v průběhu ledna právě do Řisut, kde stihl posbírat šestnáct kanadských bodů za čtyři góly a dvanáct asistencí. V týmu Buldoků bude hrát ve vyřazovacích bojích určitě jednu z klíčových rolí.
     
    Zápas na děčínském zimním stadionu startuje v sobotu 7.3.2020 v 19. hodin. Nenechte si ujít vrchol sezóny, který právě přichází. Boje v play-off jsou úplně jiné než ve skupinové části, každý může porazit každého. Zkrátka všichni se mají na co těšit.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Loukota, Zicho, Tůma, Balcar, Zdvořáček, Kaltenböck (A) – Faigl, Kuchynka, Chovanec, Ineman, Oliverius (C), Sýkora, Fojt, Zajan, Horák, Volráb (A), Smola

    HC Řisuty: Jiroušek (Ilašenko) – Kolářík (A), Zderadička, Novák F., Novák A., Rudovský, Zavřel – Keszi, Vyskočil, Holub, Řepka, Petráš, Danov, Formánek, Fortelka (C), Patyk, Náprstek, Okegawa, Paršakov

    Rozhodčí: Battěk – Gabriel, Zmeškal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Medvědi se natlačili před hostující branku, ale jejich pokus byl nepřesný.
     
    01:08
    Po chvilce se na druhé straně pálil Patyk, Lavinger byl připraven.
     
    01:47
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Zdvořáček – 2 min., hákování).
     
    02:07
    Patyk si nabruslil na levý kruh a vystřelil. Jeho střela končí mimo a Děčín se osvobozuje.
     
    02:35
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Šimon Náprstek – 2 min., napadení).
     
    03:13
    Síly na ledě se srovnaly a hraje se ve čtyřech hracích na obou stranách.
     
    03:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tato herní varianta domácím vyhovovala více a jdou do vedení. ONDŘEJ SÝKORA si ve zmatku před brankou soupeře našel puk a poté ho uklidil do odkryté sítě – 1:0. Asistence: Pavel Zajan a Patrik Zicho.
     
    04:51
    Nyní musel zasahovat Lavinger, když lapil pokus soupeře u své levé tyče. Hra je přerušena a vhazuje se před jeho brankou.
     
    05:23
    Od vlastní branky zakládají svou akci hosté a už se derou před domácí klec. Obrana Děčína se tak musí vracet bleskově zpět do obranného pásma.
     
    06:21
    Juja Okegawa si našel odražený kotouč a hned ho vyvezl z pásma. Hosté poté zaútočili a na Lavingera šla další střela, kterou však domácí brankář opět kryje.
     
    06:50
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Oto Rudovský – 2 min., sekání).
     
    07:06
    Medvědi se usadili v pásmu Řisut, ale neudrželi puk u modré čáry a hosté ho vyhodili do neutrální zóny.
     
    07:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned si ho domácí celek vrátil zpět na svou stranu, prošel do teritoria Buldoků. Kuchynka pak namazal MICHALU OLIVERIUSOVI, který zblízka překonal bezmocného Jirouška – 2:0. Přesilovka je využita a Medvědi mají už dvoubrankový náskok. Asistence: Štěpán Kuchynka.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Smola – 2 min., podrážení).
     
    09:04
    Nyní mají výhodu přesilové hry hosté a mají tak šanci snížit na kontaktní branku. Děčín se však hned po zisku puku osvobodil a poslal kotouč před Jirouška.
     
    09:13
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (David Holub – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Šimon Náprstek.
     
    09:13
    Hosté se však dopustili dalšího faulu a uvidíme opět hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    10:08
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., sekání).
     
    10:08
    A už to zase neplatí. Na trestnou lavici jde Sýkora a Buldoci boudou hrát sedm vteřiny čtyři na tři.
     
    10:15
    Medvědi jsou ve čtyřech a opět se hraje na každé straně o jednoho hráče méně. U puku jsou hosté a míří rychle do útočného pásma.
     
    10:51
    Střela Pavla Řepky byla sražena obranou Děčína do ochranné sítě a hra je zastavena. Vhazuje se po pravé ruce brankáře Lukáše Lavingera.
     
    11:13
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Usadili se před Lavingerem a pokouší se ji využít.
     
    11:45
    Tomáš Faigl vybojoval puk a hned ho poslal až před Petra Jirouška a Děčín se osvobozuje. Šetří další vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    12:08
    Děčín je v plném počtu.
     
    12:38
    Juja Okegawa ze vzduchu dostal puk na svoji hůl a z otočky si to chtěl namířit do útočného pásma. Ale byl zastaven obranou Děčína a Medvědi otáčejí hru před Petra Jirouška.
     
    13:55
    U mantinelu vybojovali puk děčínští hokejisté a pokoušeli se dostat znovu před branku hostů. V cestě jim však stála pozorná obrana Řisut.
     
    14:39
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Chvilku na to se pak Buldoci dostali před branku Děčína a slaví kontaktní branku. Rudovský našel přihrávkou volného JAKUBA ZDERADIČKU, jenž na levém kruhu vyslal svižnou ránu a ta zapadla za Lavingerova záda – 2:1. Asistence: Oto Rudovský.
     
    15:54
    Zdeněk Petráš šikovně objel branku a poté se snažil zasunout puk za Lavingera. Proti svému bývalému spoluhráči však neuspěl.
     
    16:32
    Petr Patyk si sjel před domácí branku a další nebezpečnou střelou vystrašil Lavingera. Ten zakročil a má puk v lapačce. Následně pak raději hru přerušuje.
     
    16:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vojtěch Tůma – 2 min., držení).
     
    17:13
    Hosté neprotečovali puk do útočného pásma, naopak Medvědi se ho zmocnili a uháněli dopředu. V oslabení sice nevystřelili, ale pošetřili další cenné vteřiny.
     
    17:42
    Šimon Náprstek z vlastního obranného pásma projel skrze obranu domácích až před Lavingera, jeho přízemní střela ale končí pouze na jeho betonu.
     
    18:19
    Po zisku kotouče ho domácí celek okamžitě vyhazuje až před Jirouška a znovu šetří zbytek času z oslabení.
     
    18:40
    Medvědi se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Daniel Volráb se natlačil před Jirouška a jeho bekhendová střela byla zastavena betony hostujícího brankáře. Ten zapisuje další přesný zákrok.
     
    19:48
    Sýkora se ještě hnal za pukem do útočného pásma, clonil mu však obránce hostů a už se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Medvědi se v ní dostali do dvoubrankového vedení, ovšem hosté našli odpověď a dostali na kontaktní branku. Od úvodních minut byl k vidění oboustranně svižný hokej a divákům v hledišti se musí líbit. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství, které začne přibližně v 19:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Hosté se hned na úvod druhé třetiny dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Petra Jirouška.
     
    20:40
    Na druhé straně hosté poslali puk do domácí sítě, sudí ho však pro postavení hráče v brankovišti neuznává. Vhazuje se po levé ruce Lukáše Lavingera.
     
    21:08
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Štěpán Kuchynka – 2 min., hrubost).
     
    21:18
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté po deseti vteřinách využívají přesilovou hru a je vyrovnáno. PETR PATYK si nabruslil od zadního mantinelu před Lukáše Lavingera, kterého z bekhendu zblízka prostřelil a začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
     
    22:09
    Jakub Loukota zachytil letící puk a sklepl ho před sebe. Následně pak se domácí dostali do útočné akce, ale obrana hostů je zastavila a kotouč jim sebrala.
     
    22:28
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Adam Novák – 2 min., podrážení).
     
    22:37
    Patrik Balcar pálil od modré čáry a po jeho projektilu zazvonila tyč hostující branky. Následně pak před odkrytou klecí dorážel Sýkora, ale hostující hráč sevřel puk rukou a bude se vylučovat.
     
    22:37
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Oto Rudovský – 2 min., sevření puku rukou).
     
    23:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také Medvědi využívají svou přesilovou hru, konkrétně PATRIK ZICHO, jenž zužitkoval přihrávku od Ondřeje Sýkory a strhává tak vedení zpět na stranu Děčína – 3:2. Asistence: Ondřej Sýkora a Pavel Zajan.
     
    24:37
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    25:04
    Nikolaj Paršakov se napřáhl mezi kruhy a jeho nebezpečnou střelu hrudí kryje Lukáš Lavinger. Svůj tým tak podržel a nechal přerušit hru.
     
    25:24
    Trma-vrma před Jirouškem, ten nakonec dostal puk pod kontrolu a také zastavuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    25:24
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Šimon Náprstek – 2 min., sekání).
     
    25:55
    Pavel Zajan sklepl těsně před Jirouškem nahození Sýkory a hostující brankář vytasil další pohotový zákrok!
     
    27:01
    Delší pobyt Medvědů v pásmu hostů, ti se ale dostali na kotouč a vyhodili ho před Lukáše Lavingera, který tak okamžitě vrací kotouč na hole hráčů Děčína.
     
    27:24
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    28:12
    Jiroušek musel být mezi třemi tyčemi pozorný, když zastavil další střelu domácích. Hned na to šly Řisuty do akce, ta skončila ztrátou kotouče.
     
    29:18
    David Vyskočil střílel z bekhendu z pravého kruhu, ale Lavinger vše dobře viděl a místo u své levé tyče si pohlídal.
     
    30:08
    Z úhlu z pravé strany vyslal střelu Jan Chovanec, ale Jiroušek natáhl beton a špičkou vykopl kotouč do rohu kluziště.
     
    31:34
    Zicho vybojoval puk a poslal ho na modrou čáru, odkud z první pálil Patrik Balcar. Kotouč pak končí těsně vedle hostující klece.
     
    32:16
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:16
    Medvědy čekají krušné chvíle. Hosté mají totiž k dispozici dvouminutovou přesilovou hru a budou si přát, aby takhle dlouho netrvala. Už se usadili před Lavingerem.
     
    33:07
    Václav Kolářík střílel z pravého kruhu, ale jeho pokus zablokovala obrana Děčína. Záhy se pak Medvědi osvobozují.
     
    33:53
    Hosté se vrátili zpět, ale trojice děčínských hráčů se obětavě brání.
     
    34:16
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    34:32
    Patrik Balcar po návratu z trestné lavice dostal přihrávku před odkrytou hostující branku, ale pouze promáchl. Kdyby kotouč trefil, zcela jistě by slavil čtvrtý děčínský gól!
     
    35:54
    Filip Ineman žabkou nahazoval puk na hostující branku, kotouč ale proskočil jen nad břevnem Jirouškovy klece.
     
    37:02
    Martin Zdvořáček pálil na Jirouška z pravé strany, hostující brankář zapisuje další zákrok a drží svůj tým. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    37:34
    Loukotovu dalekonosnou střelu kryje Jiroušek sklapnutím svých betonů a opět tak má na kontě přesný pohotový zákrok.
     
    38:40
    Skrumáž před hostující brankou, Děčínští ostřelovali Jirouška, ale ten drží svůj tým dalšími zákroky.
     
    38:51
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Adam Novák – 2 min., podrážení).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:52
    Hosté se zatím velmi dobře brání a vyhazují kotouče do bezpečí. Medvědi se nedostali v přesilové hře k přesnějšímu zakončení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté srovnali krok a začínalo se znovu od začátku. Děčínští však využili přesilovou hru a strhli opět vedení na svou stranu. Hosté však několikrát zahrozili, ale znovu vyrovnat nestihli. I domácí celek měl nějaké šance k navýšení náskoku, ale Jiroušek byl proti. Třetí třetina, která bude ještě hodně zajímavá, začne přibližně ve 20:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Pavel Zajan si sjel od zadního mantinelu před Jirouška, ale nedokázal prohodit kotouč nad jeho pravým betonem.
     
    40:51
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    41:58
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před Petra Jirouška. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:33
    Z pravé strany napřáhl ke střele Daniel Volráb a Jiroušek musel znovu do akce. Po dalším zákroku nechal hru zastavit.
     
    42:42
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Filip Novák – 2 min., hákování).
     
    43:09
    Hosté pokazili rozehrávku Medvědů a po zisku puku ho odpálili až před Lukáše Lavingera.
     
    44:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra Medvědů a ti jdou do dvoubrankového náskoku. Jan Kaltenböck poslal kotouč na levou stranu, kde ho poté v pokleku zasunul do částečně odkryté klece kapitán MICHAL OLIVERIUS – 4:2. Asistence: Jan Kaltenböck a Tomáš Faigl.
     
    45:38
    Další slibně se rodící akci Děčína zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma. Tam se za malý okamžik bude vhazovat blíže hostující brance.
     
    46:15
    Nyní si musel mezi třemi tyčemi dávat pozor Lukáš Lavinger, na kterého letěl nebezpečný kotouč z hole Daniela Zavřela. Domácí brankář ukryl touš do lapačky a zastavil hru.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., sekání).
     
    47:37
    Zdeněk Petráš z úhlu napálil puk, který prosvištěl jen kolem domácího brankoviště. Hosté však nadále útočí a jsou před Lavingerem nebezpeční.
     
    48:26
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Patyk – 2 min., hákování).
     
    48:50
    Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    49:11
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ovšem hosté se dostávají ve vlastním oslabení na kontaktní branku. Na pravé straně střílel VÁCLAV KOLÁŘÍK, napoprvé to bylo jen do betonu Lavingera, napodruhé už mu to vyšlo a kotouč po jeho střele končí za jeho zády – 4:3. Asistence: Jakub Zderadička.
     
    49:30
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Adam Novák – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    49:30
    Medvědi před sebou mají přesilovku pět na tři, která může trvat šestapadesát vteřin!
     
    49:49
    Petr Jiroušek chytá prudkou střelu od modré čáry a před dotírajícími domácími hráči pak raději nechal hru zastavit.
     
    50:26
    Buldoci jsou ve čtyřech hráčích.
     
    51:10
    Hosté se velmi dobře brání a nepouštějí Medvědy k zakončení před Jirouškem. Nyní sebrali puk a ten letí až před domácí svatyni.
     
    51:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Děčínští mají zpět dvoubrankový náskok. Daniel Volráb poslal od zadního mantinelu puk do prostoru mezi kruhy, odkud poté ONDŘEJ SÝKORA trefuje odkrytou část hostující branky – 5:3. Asistence: Daniel Volráb.
     
    51:45
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    52:11
    Zle dotíral Pavel Zajan před Jirouškem, ten proti němu uspěl a zapsal další zákrok.
     
    52:23
    Následuje pauza, na ledové ploše se objevily nesrovnalosti a budou tak povoláni ledaři, aby vše dali do pořádku.
     
    52:23
    Stále se nehraje, hráči obou celků krouží po ledové ploše, aby byli v pohybu.
     
    Jedná se o velkou díru v ledu a musí se čekat, až upravená část zatuhne. Stále jsou všichni hráči na ledové ploše a čekají, až bude vše v pořádku.
     
    Už by mělo být vše v pořádku a hra může pokračovat dále.
     
    52:40
    Hosté se natlačili před branku domácích a ohrozili Lavingera, ten zapsal další zákrok a nechává puk svým spoluhráčům.
     
    53:05
    Kaltenböckovu střelu od modré čáry zastavil nohou jeden z hostujících obránců a pomohl tak Jirouškovi, který nemusel vůbec zasahovat.
     
    54:32
    David Holub střílel z levého kruhu a Lavinger musel do zákroku. Po jeho pumelici zakročil efektním semaforem.
     
    55:30
    Roman Formánek vyslal pohotovu střelu na levé straně, znovu zaúřadoval Lukáš Lavinger, který zlikvidoval další nebezpečný pokus hostů a uchránil dvoubrankový náskok!
     
    56:15
    Michal Oliverius byl úplně osamocen v útočném pásmu, ale nakonec k němu dojel jeden z hostů a útočník Děčína tak pálil z větší dálky, přesto Jiroušek musel zasáhnout!
     
    56:54
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před Jirouška a vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    57:25
    Hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli, Jiroušek je na střídačce!
     
    57:41
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Tomáš Faigl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    Před Lavingerem nebezpečně dotírali hosté v přesilové hře, ale domácí brankář se natáhl v brankovišti a kotouč ukryl.
     
    58:21
    A další přesný zákrok Lavingera, který znovu notně svůj tým podržel. Hra je zase pozastavena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    58:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je hotovo, vítězství střelou do prázdné branky pečetí domácí brankář LUKÁŠ LAVINGER, jenž od své branky poslal puk směrem k té hostující a kotouč končí za brankovou čárou – 6:3. Asistence: Michal Oliverius.
     
    59:17
    Domácí publikum nyní svého brankáře vyvolává, to se jen tak nestává, aby brankář skóroval.
     
    59:43
    Domácí dostali kotouč za brankovou čáru, ale gól neplatí pro atak hostujícího brankáře.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., vysoká hůl).
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi na svém ledě porážejí Řisuty 6:3 a ujímají v se v sérii vedení 1:0 na zápasy. Série pokračuje v pondělí na ledě ve Slaném.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:38:50)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Sýkora (Zajan, Zicho), 8. Oliverius (Kuchynka), 24. Zicho (Sýkora, Zajan), 45. Oliverius (Kaltenböck, Faigl), 52. Sýkora (Volráb), 59. Lavinger (Oliverius) – 15. Zderadička (Rudovský), 22. Patyk, 50. Kolářík (Zderadička)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Loukota, Zicho, Tůma, Balcar, Zdvořáček, Kaltenböck (A) – Faigl, Kuchynka, Chovanec, Ineman, Oliverius (C), Sýkora, Fojt, Zajan, Horák, Volráb (A), Smola
    HC Řisuty: Jiroušek (Ilašenko) – Kolářík (A), Zderadička, Novák F., Novák A., Rudovský, Zavřel – Keszi, Vyskočil, Holub, Řepka, Petráš, Danov, Formánek, Fortelka (C), Patyk, Náprstek, Okegawa, Paršakov

    Rozhodčí: Battěk – Gabriel, Zmeškal
    Děčín 2 1 Řisuty
    #1 Sobota 07.03.2020 • 19:00
    Děčín - Řisuty 6:3
    #2 Pondělí 09.03.2020 • 18:00
    Řisuty - Děčín 4:3
    #3 Středa 11.03.2020 • 18:00
    Děčín - Řisuty 5:1
    #4 Pátek 13.03.2020 • 18:00
    Řisuty - Děčín
    bahis siteleri