New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
konec
HC Klatovy
4:2 (2:0, 1:0, 1:2) Stav série: 1:0
HC Kobra Praha
Sobota 07.03.2020, 17:30 • Zimní stadion Klatovy • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z naší strany je to pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (19:46:05)
     
    Dnešní zápas je u konce! Klatovy i přes menší zaváhání ve třetí třetině dovedly dnešní zápas do vítězného konce a připisují si tak první bod do série s Kobrou.

    Hráči západočeského celku se ze vstřelené branky mohli radovat už po sedmi minutách hry, Adam Wolf svou hrubku v rozehrávce ale nakonec dokázal parádním zákrokem napravit. O tři minuty později už ale tolik štěstí neměl. Nahození Štěpána Hanzlíka od modré dokázal po šikovném popotažení puku do bekhendu umístit za záda sparťanského odchovance Jakub Procházka. I když Kobra držela s Klatovy krok, tak z druhé vstřele branky v dnešním zápase se opět radovali domácí. Nahození Jana Matiáška dokázal dorazit do branické branky David Roubal.

    Hráči západočeského celku se ze vstřelené branky mohli radovat už po sedmi minutách hry, Adam Wolf svou hrubku v rozehrávce ale nakonec dokázal parádním zákrokem napravit. O tři minuty později už ale tolik štěstí neměl. Nahození Štěpána Hanzlíka od modré dokázal po šikovném popotažení puku do bekhendu umístit za záda sparťanského odchovance Jakub Procházka. I když Kobra držela s Klatovy krok, tak z druhé vstřele branky v dnešním zápase se opět radovali domácí. Nahození Jana Matiáška dokázal dorazit do branické branky David Roubal. První třetinu poznamenalo zranění Josefa Hasmana, který dnes už zřejmě nenastoupí.

    Ve třetím dějství Kobra málem vyrovnala. Michal Bárta nejdříve dokázal úspěšně dorazit svou vlastní střelu, když podjel klatovskou branku a uklidil puk k levé tyčce. Na jednobrankový dostřel Klatov poslal Kobru po střele od Dominika Nováka gólovou dorážkou Milan Davídek. Západočeské vítězství ztvrdil svým třetím gólem v zápase David Roubal, když se prosadil střelou ze střední vzdálenosti.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Adam Wolf je zpátky ve své brance.
     
    59:55
    Kobra se pět sekund před koncem dnešního zápasu dopustila ofsajdu, Klatovy pomalu můžou oslavovat výhru v dnešním zápase.
     
    59:28
    Tomáš Mrkvička teď vypíchnutím puku zastavil klatovský brejk na domácí branku! Tohle byl opravdu velmi povedený obranný zákrok.
     
    59:12
    Nahození Tomáše Šťastného od modré k pravé tyči schoval klatovský gólman Ondřej Kuchař v lapačce.
     
    59:02
    Kobra to zkusí bez gólmana!
     
    59:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:02
    Denisu Heldákovi při zpracování na modré puk vyskočil zpoza třetiny. Kobra se tak dopustila ofsajdu.
     
    59:00
    Minuta do konce.
     
    58:44
    Denis Heldák to po přihrávce zpoza branky zkusil od modré švihem, branku Klatov ale nakonec minul.
     
    58:17
    Klatovy po zisku puku za branickou branko vyhazují.
     
    57:31
    To je ale smůla! Dominik Šteiner při svém zakončení od modré zlomil hokejku, hráčům západočeského celku se tak povedlo vyhodit puk až za branku Adama Wolfa.
     
    57:19
    Dominik Novák se šikovně prosmýkl mezi dvěma klatovskými obránci, jeho následné zakončení bekhendem sice nebylo úspěšné, při střele ho ale Štěpán Hanzlík (Klatovy) zahákoval, Kobra si tak zahraje možná klíčovou přesilovou hru.
     
    56:51
    Nahození Tomáše Mrkvičky od modré srazil jeden z klatovských obránců bruslí do bezpečí.
     
    56:05
    Jan Walter se ihned po buly dostal ke střele od modré z příklepu, puk ale poslal pouze doprostřed branky, kde ho ve výstroji schoval sparťanský odchovanec Adam Wolf.
     
    56:01
    Adam Wolf teď povedeným zákrokem zneškodnil klatovskou střelu z bezprostřední blízkosti branky. Naděje Kobry na vyrovnání tak stále ještě žije.
     
    55:10
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci bouří, už je to zase o dvě branky! DAVID ROUBAL po nahrávce od Štěpána Hanzlíka úspěšně dorazil své vlastní zakončení ze střední vzdálenosti a kompletuje tak hattrick v dnešním zápase. Asistence: Štěpán Hanzlík, Jakub Houfek.
     
    54:58
    Kamil Hajšman se dostal do zakončení z hranice prvého kruhu, puk ale poslal pouze doprostřed branky, kde už klečel připravený branický gólman Adam Wolf.
     
    54:35
    Tentokrát je branická defenzíva úspěšnější, puk skončil až za brankou Ondřeje Kuchaře.
     
    54:17
    Už to vypadalo, že se Kobře podaří vyhodit. David Roubal na modré puk ale nakonec ještě zastavil.
     
    53:43
    Další klatovská střela, ani Václav Krliš ale od modré nedokázal dobře chytajícího Adama Wolfa překonat.
     
    53:29
    Jan Walter to zkusil z příklepu od modré, branku Kobry ale nakonec minul.
     
    53:16
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Milan Davídek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    53:00
    Filip Hlinka si z levé strany šikovně sjel až do prostoru mezikruží odkud švihem vypálil, jeho zakončení k pravé tyči ale nakonec dokázal gólman Ondřej Kuchař zákrokem lapačkou zlikvidovat.
     
    52:40
    Zakončení Jana Matiáška ze střední vzdálenosti zapadlo Adamu Wolfovi za rukáv. Branický gólman si přesto připsal další povedený zákrok.
     
    51:59
    Jiří Uhlík se se štěstím prokličkoval až do prostoru mezikruží, odkud to zkusil bekhendem. Jeho přízemní zakončení nakonec proletělo těsně vedle pravé tyče branické branky.
     
    51:22
    Šimon Antončík parádní přihrávkou před klatovskou branku našel najíždějícího Lukáše Tondra, který v nadějné střelecké pozici ale domácí branku přestřelil.
     
    51:10
    Kobra se teď uvolnila zpod klatovského tlaku vyhozením puku až za branku Ondřeje Kuchaře, rozhodčí ale celou situaci posoudil jako zakázané uvolnění. Hra tak bude pokračovat vhazováním před Adamem Wolfem.
     
    50:39
    David Roubal parádním padáčkem za obranu Kobry našel ujíždějícího Josefa Hasmana, který se v nadějné střelecké pozici ještě pokusil poslat puk pod sebe na úplně volného spoluhráče. Puk ale nakonec srazil bruslí jeden z dojíždějících Pražanů.
     
    49:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Razantní zakončení Dominika Nováka z hranice pravého kruhu ke vzdálenější dokázal gólman Klatov vyrazit vyrážečkou pouze před sebe, kde se do krkolomného, ale přesto úspěšného zakončení dostal MILAN DAVÍDEK, který z první uklidil puk pod víko západočeské branky. Asistence: Michal Bárta, Dominik Novák.
     
    49:05
    Kamil Hajšman to při přečíslení 2 na 1 vzal na sebe, zakončením švihem z takřka nulového úhlu ale branického gólmana Adama Wolfa nakonec nepřekonal. Po odpískání se navíc za brankou strhla menší mela, i tentokrát se to ale obejde bez vyloučení.
     
    48:32
    Jakub Procházka svým nerazantním přízemním nahození našel hůl Adama Wolfa, který ještě stihl rozehrát kotouč na volného spoluhráče.
     
    47:58
    Braničtí hokejisté se vyhozením puku na zakázané uvolnění dostávají zpod tlaku klatovských hokejistů. Kvůli chybě jednoho z rozhodčích, podle něhož se o icing nakonec nejednalo, se ale nakonec bude vhazovat ve středovém.
     
    47:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní branka! MICHAL BÁRTA se po vlastní střele z hranice pravého kruhu pro vhazování dostal k puku, podjel klatovskou branku a uklidil kotouč k levé tyči za záda přesouvajícího se gólmana Ondřeje Kuchaře. Asistence: David Pelant.
     
    46:38
    Václav Krliš se pokusil zpoza branky najít před branickým brankovištěm volného spoluhráče, přihrávku mířící před pražskou klec nakonec zastavil jednu z hostujících obránců.
     
    46:11
    Další závar před domácí brankou, žádný z branických hokejistů se ale do doražení vyraženého nahození od modré nedostal.
     
    46:01
    Filip Hlinka se od pravého mantinelu pokusil krosovou přihrávkou na hranici levého kruhu najít volného spoluhráče, do trajektorie přihrávky nakonec zasáhl jeden z obránců, který puk vyrazil mimo hrací plochu.
     
    45:23
    Jakub Houfek se na pravé straně hřiště šikovným zaseknutím puku uvolnil od svého obránce, jeho následní zakončení švihem ale letělo pouze do míst, kde už klečel připravený Adam Wolf.
     
    45:12
    Dominik Novák nevěděl na modré co s pukem, atak ho ze strachu před ztrátou radši vyhodil za klatovskou branku.
     
    Dnešní utkání sleduje 380 diváků.
     
    44:38
    Pražský gólman Adam Wolf teď musel čelit zakončení ze střední vzdálenosti, puk nakonec dokázal schovat ve výstroji.
     
    44:25
    Jiří Uhlík ani natřikrát nedokázal z pravé strany hřiště procpat puk před branickou branku, o kotouč při svém třetím pokusu navíc na úkor Tomáše Šťastného přišel.
     
    43:35
    Jakub Procházka na vlastní polovině sebral puk rukavicí ze vzduchu a následně ho vyhodil až za branickou branku, Klatovy se tak dopustily dalšího zakázaného uvolnění. Západočechům se ve třetí dvacetiminutovce zatím nedaří příliš kombinovat.
     
    42:48
    Kobra kombinuje na vlastní polovině a připravuje si prostor na další útok.
     
    41:38
    Dominik Novák se chvilku po buly procpal až do zakončení z bezprostřední blízkosti klatovské branky, Ondřeje Kuchaře svou střelou bekhendem ale překonat nedokázal.
     
    41:21
    Nepřesná domácí přihrávka podél mantinelu skončila až za branickou brankou, Klatovy se tak dopustily zakázaného uvolnění.
     
    40:50
    Tomáš Šťastný si sjel na hranici pravého kruhu pro vhazování a bekhendem se pokusil umístit puk k bližší tyči. Gólman Ondřej Kuchař si ale prostor u brankové konstrukce dobře pohlídal a puk za svá záda nepustil.
     
    40:16
    Kobra se na úvod třetiny dopustila zakázaného uvolnění, hra tak bude pokračovat vhazováním před Adamem Wolfem.
     
    40:02
    Na úvodním buly třetí třetiny by úspěšnější domácí centr David Roubal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Už i druhá dvacetiminutovka je minulostí. Klatovy přidaly ještě jedu branku a vedou tak nad svým pražským oponentem už o tři branky.

    Jediný gól ve druhé třetině byl k vidění ve 24. minutě, kdy si David Roubal nahodil puk o nohu obránce a následně ho přesně umístil ke vzdálenější pravé tyči.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:09.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Na závěr třetiny tu máme ještě jedno klatovské zakázané uvolnění. Stihne Kobra ještě vystřelit?
     
    39:35
    Nepřesný pas Tomášem Mrkvičky skončil až za brankou klatovského gólmana Ondřeje Kuchaře, Kobra se tak dopustila dalšího zakázaného uvolnění.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:58
    Další obrovská šance Kobry! Gólman Ondřej Kuchař byl úplně mimo branku, ani jeden z branických hráčů přesto nedokázal skórovat.
     
    38:25
    Václav Krliš v nadějné střelecké pozici na hranici pravého kruhu pro vhazování se ještě pokusil procpat puk zpět na volného západočeského útočníka. Do trajektorie přihrávky ale nakonec zasáhl jeden z hostujících obránců.
     
    37:53
    Přihrávku Jana Smejkala před klatovskou branku vystihl gólman Ondřej Kuchař, který betonem srazil puk mimo ohrožení vlastní branky.
     
    37:39
    David Roubal svou kličkou na modré překvapil Josefa Hasmana, který do třetiny vjel dříve než klatovský útočník pukem. Západočeši se tak dopustili poměrně zbytečného ofsajdu.
     
    37:07
    Milan Davídek opět v akci! Tentokrát se dostal do zakončení od modré z příklepu, do střely opět obětavě skočil klatovský obránce Ondřej Leština.
     
    36:42
    Milan Davídek to teď zkusil z pravé strany hřiště, svým razantním zakončením ale rozvlnil pouze ochranou síť nad klatovskou brankou.
     
    36:28
    Nepříliš razantní nahození Matěje Koldy zneškodnil Adam Wolf hokejkou, navíc tím ještě dokázal puk rozehrát na jednoho z volných spoluhráčů.
     
    36:02
    Nahození Jakubu Slavíka od modré dokázal branický gólman Adam Wolf vyrazit betonem do rohu kluziště.
     
    34:46
    Klatovský gólman Ondřej Kuchař teď naprosto neskutečným způsobem zneškodnil tři po sobě jdoucí střela kapitána kobry Šimona Antončíka. Kobře se tak stále nepovedlo vstřelit branku!
     
    34:30
    Domácí v plném počtu.
     
    34:29
    Zakončení Dominika Šteinera od modré vyrazil Ondřej Leština vlastním tělem do rohu kluziště.
     
    33:48
    Zakončení Milana Davídka bylo nepřesné, puk proletěl těsně nad břevnem domácí branky. Západočechům se pak navíc povedlo opět vyhodit.
     
    33:37
    Braničtí hokejisté v útoku opět nepřesně kombinovali, puk opět končí u Adama Wolfa.
     
    33:01
    Západočechům se teď povedlo dvakrát v krátkém časovém rozpětí vyhodit puk na branickou polovinu.
     
    32:30
    Václav Krliš (Klatovy) při pokus získat puk sekl jednoho z branických hokejistů přes ruku. Kobra si teď tak zahraje dvouminutovou přesilovou hru.
     
    32:22
    Josef Hasman při svém zakončení z prostoru byl tvrdým způsobem odstaven od puku jedním z branických hokejistů. Domácí fanoušci se dožadovali vyloučení, hlavní arbitr jejich prosby ale nevyslyšel.
     
    32:05
    David Roubal to zkusil z příklepu od modré, Adam Wolf jeho zakončení k bližší tyči dokázal zlikvidovat lapačkou.
     
    30:54
    Tomáš Šťastný se pokusil klatovského gólmana překvapit zakončením švihem k levé tyči, Ondřej Kuchař ale stihl včas zareagovat a velkou branickou šanci zneškodnit.
     
    30:54
    Trestné střílení pro Kobru! Jan Štěpánek zahákoval unikajícího Tomáše Šťastného, což rozhodčí posoudil jako nedovolený zákrok a rozhodl pro trestné střílení pro hostující tým.
     
    30:45
    Jakub Houfek stál na konci rychlého klatovského brejku, když to zkusil z vrcholu levého kruhu z příklepu. Puk poslal doprostřed branky, kde už čekal připravený branický gólman Adam Wolf.
     
    30:18
    Dominik Šteiner se chtěl na pravé straně hřiště prokličkovat do zakončení, puk se mu ale zapletl mezi nohama a branický obránce tak o něj přišel.
     
    29:58
    Sraženou střelu Kamila Hajšmana Milanem Davídkem z hranice pravého kruhu baseballovým způsobem schoval branický gólman Adam Wolf v lapačce.
     
    29:24
    Puk skončil po souboji za klatovskou brankou sražená v ochranné síti, hra bude pokračovat vhazováním před Ondřejem Kuchařem.
     
    29:09
    Dominik Šteiner chtěl razantní přihrávkou zpoza klatovské branky najít volného spoluhráče na vrcholu pravého kruhu, tomu nakonec puk proletěl mezi nohama a utekl tak až na vlastní třetinu.
     
    28:49
    A máme tu menší potyčku. Tomáš Mrkvička se sápal po Davidu Roubalovi, který mu po souboji na modré zřejmě něco řekl. Vše však stihl včas vyřešit rozhodčí, který teď oběma hokejistům domlouvá.
     
    28:12
    Šimon Antončík teď v tvrdém souboji v rohu kluziště poslal povedeným hitem k zemi Štěpána Hanzlíka a získal tak pro Kobru puk.
     
    27:47
    Nepřesná domácí přihrávka z vlastní poloviny hřiště skončila až za brankou Kobry, Klatovy se tak dopustily zakázaného uvolnění.
     
    27:18
    Už to vypadalo,že se Milan Davídek dostane do zakončení z hranice levého kruhu pro vhazování. Jeden z klatovských obránců mu ale ještě dokázal kotouč včasným zákrokem vypíchnout.
     
    26:50
    Dominik Novák z vlastní poloviny vyhodil puk až za západočeskou branku, zakázané uvolnění Kobry.
     
    26:26
    Nahození Davida Jiříčka od modré letící k pravé tyčce schoval branický gólman v lapačce.
     
    26:12
    Sparťanský odchovanec Adam Wolf teď musel čelit nahození z pravé strany, puk nakonec vyrazil ramenem do rohu kluziště.
     
    Klatovský tahoun Josef Hasman je zpátky ve hře!
     
    25:30
    Úmyslný ofsajd ze strany Kobry, hra tak bude pokračovat vhazováním v útočné třetina Klatov.
     
    25:15
    Braničtí hokejisté kombinují na vlastní polovině a vytvářejí si tak prostor pro další útok.
     
    24:22
    Nahození Dominika Šteinera od modré srazil před klatovskou brankou jeden z jeho vlastních spoluhráčů hokejkou do rohu kluziště.
     
    23:57
    Branický útočník Dominik Novák srazil nahození Jiřího Uhlíka od modré mimo hrací plochu, hra tak bude pokračovat vhazováním před Adamem Wolfem.
     
    23:15
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla opravdu smolná branka! DAVID ROUBAL si nahodil puk o nohy posledního branického obránce a zakončením z hranice levého kruhu pak šikovně umístil puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Josef Hasman, Štěpán Hanzlík.
     
    22:38
    Václav Krliš svým vyhozením puku z poloviny hřiště osvobodil své spoluhráče od branického nátlaku na klatovskou rozehrávku.
     
    21:48
    Matěj Kolda se při domácím přečíslení 2 na 1 pokusil procpat žabičkou puk na volného Kamila Hajšmana, puk nakonec srazil hokejkou do bezpečí jeden z branických obránců.
     
    21:35
    K zakončení od modré se dostal branický bek David Pelant, jeho střela švihem letěla pouze doprostřed branky, kde už klečel připravený klatovský gólman Ondřej Kuchař.
     
    21:21
    Přihrávka na levé křídlo na najíždějícího Jiří Uhlíka byla nepřesná, Kobra se tak poměrně jednoduše dostala k puku.
     
    20:31
    Tohle klidně mohlo skončit brankou! Do zakončení z pravé strany se dostal Štěpán Hanzlík, který nakonec svou střelou orazítkoval bližší tyč branické branky.
     
    20:02
    Na úvodním buly druhé třetiny byl opět úspěšnější branický centr Filip Hlinka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce, Klatovy zatím vedou nad svým pražský sokem 2:0.

    Hráči západočeského celku se ze vstřelené branky mohli radovat už po sedmi minutách hry, Adam Wolf svou hrubku v rozehrávce ale nakonec dokázal parádním zákrokem napravit. O tři minuty později už ale tolik štěstí neměl. Nahození Štěpána Hanzlíka od modré dokázal po šikovném popotažení puku do bekhendu umístit za záda sparťanského odchovance Jakub Procházka. I když Kobra držela s Klatovy krok, tak z druhé vstřele branky v dnešním zápase se opět radovali domácí. Nahození Jana Matiáška dokázal dorazit do branické branky David Roubal. První třetinu poznamenalo zranění Josefa Hasmana, který dnes už zřejmě nenastoupí.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Na závěr třetiny se ještě do zakončení z hranice pravého kruhu dostal branický střelec Tomáš Šťastný, svou střelou ke vzdálenější tyči branku Klatov nakonec těsně minul.
     
    19:43
    Gólman Ondřej Kuchař teď musel čelit branickému nahození od modré, s pukem mířícím k pravé tyči si ale dokázal poradit.
     
    19:24
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:59
    I na druhé straně to jiskří. S razantním zakončení Milana Davídka od modré z příklepu si nakonec dokázal gólman Ondřej Kuchař poradit.
     
    18:48
    Do zakončení z pravé poloviny hřiště se po šikovné kličce dostal Václav Krliš, branku Kobry ale přestřelil.
     
    18:23
    Kamil Hajšman svým pasem přes celou šířku hřiště našel pouze hůl Michala Bárty, který bez váhání vyhodil puk ze třetiny.
     
    18:03
    Michal Bárta to zkusil od modré, střelou švihem klatovskou branku nakonec přestřelil.
     
    17:34
    Zakončení Tomáše Šťastného z levé strany srazil jeden z domácích obránců holí do ochranné sítě nad klatovskou brankou. Západočechům se zatím v početní nevýhodě příliš nedaří.
     
    17:24
    Lukáš Tondr (Kobra ) si pomohl přidržením, rozhodčí ho za to na dvě minuty poslal na trestnou lavici. Klatovy si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    17:10
    Milan Davídek si šikovně objal oba klatovské obránce a z nadějné pozice z levé strany hřiště poslal puk k bližší tyči. Nebýt dalšího dobrého zákroku Ondřeje Kuchaře, Kobra by se určitě radovala z první vstřelené branky.
     
    16:24
    Nahození Milana Davídka od modré srazil jeden z klatovských obránců nohou mimo ohrožení domácí braky.
     
    16:10
    Střela Jana Waltera z příklepu od modré letěla přesně doprostřed branické branky, kde puk schoval ve výstroji sparťanský odchovanec se zkušenostmi se Švédska Adam Wolf.
     
    16:07
    Jan Matiášek se šikovně prosmýkl podél pravé strany a z hranice kruhu to švihem zkusil. Zakončení klatovského juniora ale nebylo přesné, puk tak nakonec skončil v ochranné síti nad plexisklem.
     
    15:45
    Gólman Ondřej Kuchař teď musel zasahovat proti razantní střele z levé strany, puk za svá záda ale nakonec nepustil.
     
    15:32
    Nahození Tomáše Šťastného zpoza modré srazil Ondřej Kuchař betonem k mantinelu, útok Kobry ale díky zisku puku bude pokračovat.
     
    15:15
    Nahození Lukáše Tondra z vlastní poloviny skončilo až za brankou Ondřeje Kuchaře, Kobra se tak dopustila zakázaného uvolnění.
     
    15:01
    Tomáš Šťastný ve středu hřiště tečoval prudkou přihrávku z vlastní poloviny přesně do lapačky Ondřeje Kuchaře, hra tak bude pokračovat vhazováním po levé straně klatovského gólmana.
     
    14:29
    Nahození Šimona Antončíka bekhendem od modré vyrazil jeden z klatovských obránců ramenem do rohu kluziště.
     
    13:39
    Michal Bárta se šikovně uvolnil a dostal se do zakončení z hranice pravého kruhu, jeho střelu k bližší tyče dokázal gólman Ondřej Kuchař zastavit šikovným zákrokem lapačkou.
     
    13:19
    Další nadějné vypadající klatovská střela. Puk letící pod břevno branické branky ale dokázal Adam Wolf vyrazit helmou.
     
    12:33
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A máme tu druhou klatovskou branku! Nahození Jana Matiáška dokázal Adam Wolf výstrojí vyrazit pouze před sebe, kde se gólové dorážce dostal asistent kapitána DAVID ROUBAL. Asistence: Jan Matiášek, Jakub Houfek.
     
    12:04
    Kobře se po zisku puku po sražené klatovské střele od modré podařilo vyhodit až k Ondřeji Kuchařovi.
     
    11:43
    Lukáš Popela (Kobra) zastavil před vlastní brankou střílejícího klatovského hráče zahákováním. Rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    11:21
    Po hrubce v hostující obraně se dostal nadějně vypadajícího zakončení z bekhendu Václav Krliš. Branický tým nakonec dokázal dalším výborným zákrokem podržet brankář Adam Wolf.
     
    11:07
    Michal Bárta se dostal do zakončení od levého mantinelu, jeho střela z příklepu letěla přesně do míst, kde už stál připravený klatovský gólman Ondřej Kuchař.
     
    10:27
    Hostující bek si teď připsal důležitý obranný zákrok, když jakožto poslední hráč před Adamem Wolfem šikovně sebral puk ze vzduchu a i přes tři klatovské hráče, kteří ho napadali, přihrál do strany.
     
    10:07
    Dalekonosné nahození Filipa Hlinky takřka z poloviny hřiště schoval brankář Ondřej Kuchař v lapačce, hra bude pokračovat vhazováním po jeho pravici.
     
    09:05
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci jsou ve varu, Klatovy jdou v prvním zápase sérii do vedení! Nahození Štěpána Hanzlíka od modré dokázal branický gólman Adam Wolf vyrazit pouze před sebe, kde se k puku dostal JAKUB PROCHÁZKA, který si šikovně popotáhl puk do bekhendu a umístil ho za záda přesouvajícího se pražského brankáře. Asistence: Jiří Uhlík, Štěpán Hanzlík.
     
    08:15
    Klatovy se vyhozením puku na druhou polovinu hřiště uvolňují od branického nátlaku.
     
    08:02
    Dominik Novák se šikovně uvolnil do zakončení z hranice levého kruhu, jeho střela švihem nakonec proletěla těsně nad břevnem klatovské branky.
     
    07:53
    Domácí v plném počtu.
     
    07:16
    Tomáš Mrkvička to zkusil od modré z příklepu, jeho zakončení dokázal klatovský gólman Ondřej Kuchař vyrazit betonem.
     
    06:41
    Tahoun domácího týmu Josef Hasman odjíždí za pomoci doktora a člena realizačního týmu na střídačku, tohle ale nevypadá vůbec dobře. Klatovský útočník dnešní zápas zřejmě nedohraje, v ohrožení je i jeho působení v dalších zápasech.
     
    06:41
    Po tvrdém hitu u mantinelu zůstal ležet na zemi Josef Hasman. Už je u něj doktor, tohle ale přesto nevypadá vůbec dobře.
     
    06:27
    Domácí kapitán Jakub Slavík to zkusil od modré, branku kobry ale nakonec přestřelil.
     
    06:08
    Tak tahle hrubka Adama Wolfa mohla skončit hrubkou. Branický gólman svou přihrávkou před střed hřiště našel pouze napadajícího juniora Jana Matiáška, který se šikovně obtočil kolem branky a pokusil se zasunout puk do pražské branky. Hostující brankář se stačil vrátit a výborným způsobem zabránil tak gólů.
     
    05:58
    Klatovský hokejistům se ihned po buly povedlo vyhodit.
     
    05:53
    Jan Štěpánek si v rohu kluziště pomohl zahákováním soupeře. Kobra si teď tak zahraje dvouminutovou přesilovou hru.
     
    05:11
    Hostující střelec Milan Davídek to zkusil od modré, jeho pokus nakonec dokázal jeden z obránců srazit vlastním tělem.
     
    04:49
    Ondřej Kuchař si zkušeně přikryl lapačkou puk odražený od zadního mantinelu a zabránil tak možnému dalšímu branickému zakončení.
     
    04:28
    Další domácí střela! Tentokrát to zkusil Štěpán Hanzlík z prostoru mezikruží, branický gólman Adam Wolf dokázal jeho nadějně vypadající pokus vyrazit vyrážečkou.
     
    04:08
    Štěpán Hanzlík parádní přihrávkou našel na hranici pravého kruhu volného Josefa Hasmana, ten svým zakončením k pravé tyči ale nakonec zatím bezchybného Adama Wolfa překonat nedokázal.
     
    03:38
    Tomáš Šťastný se dostal do zakončení z bezprostřední blízkosti domácí branky, jeho pokus k levé tyčce dokázal vyrazit do rohu kluziště betonem Ondřej Kuchař.
     
    02:38
    Po hrubce v domácí obraně se k puku za klatovskou brankou dostal Dominik Novák, který šikovnou přihrávkou našel úplně volného Milana Davídka. Zkušený branický útočník z nadějné střelecké pozice ale nakonec neskóroval.
     
    02:34
    Kobra se vyhozením puku uvolnila od domácího tlaku.
     
    02:01
    Ani sparťanský odchovanec Adam Wolf nemůže usnout na vavřínech, tentokrát ho prověřilo zakončení od pravého mantinelu, které dokázal branický gólman zneškodnit dobrým zákrokem lapačkou.
     
    01:38
    Klatovský gólman Ondřej Kuchař teď musel čelit pokusu Filipa Hlinky z levé strany hřiště. Prostor u bližší tyče si ale talentovaný západočeský brankář dokázal pokrýt.
     
    01:18
    Kamil Hajšman to zkusil z prostoru mezikruží, jeho přízemní střela namířená k levé tyčce nakonec branickou branku těsně minula.
     
    01:06
    Hráči Kobry si teď na modré moc nerozuměli a málem se nachytali v ofsajdu, rozhodčí hru ale nechal pokračovat.
     
    00:33
    Závar před domácí brankou, nahození od modré ale Kamil Bříška dokázal dorazit pouze do míst, kde klečel připravený brankář Ondřej Kuchař.
     
    00:28
    Nahození Jiřího Uhlíka z poloviny hřiště skončilo až za brankou branického gólmana Adama Wolfa. Zakázané uvolnění Klatov.
     
    00:01
    Na úvodním buly dnešního zápasu byl úspěšnější hostující centr Filip Hlinka, jako první se tak do útoku podívá Kobra.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči za doprovodu hlasitého potlesku domácích příznivců a povedené světelné show nastoupili na hrací plochu. Domácí Klatovy dnešní zápas odehrají v červených dresech, hosté z Prahy přijeli v tradiční žluto-modré kombinaci.
     
    Úvodní sestavy:

    SHC Klatovy: Kuchař (Kolář) – Slavík (C), Leština, Lokajíček, Štěpánek, Houfek, Jiříček, Walter (A) – Reitspies, Uhlík, Roubal (A), Matiášek, Hanzlík, Kolda, Mužík, Hajšman, Hasman, Krliš, Procházka, Vávra

    HC Kobra Praha: Wolf (Sochůrek) – Popela, Pelant, Šteiner, Mrkvička, Šefl – Tondr, Davídek, Šťastný (A), Hlinka, Heldák, Novák, Bříška (A), Smejkal, Bárta, Petrov, Antončík (C)

    Rozhodčí: Hlinka – Rubáš, Goltsch.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z klatovského zimního stadionu, kde za necelou půlhodinu odstartuje zápas mezi domácími Klatovy a branickou Kobrou.
     
    HC KOBRA PRAHA – 5. místo, 76 bodů, skóre 221:154

    Kobra měla výborný vstup do sezóny a vše nasvědčovalo tomu, že si braničtí hokejisté bez problémů zajistí postup přímo do semifinále. Pak ale přišla série nepovedených výkonů, což vyústilo až v nečekaný propad na pátou příčku. Sezóna ještě ale není u konce, svěřenci Miloslava Šeby se na závěr základní části nabudili k dobrým výkonům a můžou tak výrazně promluvit do hry o postup do finálové skupiny.

    Pražská ofenziva je k nezastavení. Braničtí v průměru nastřílí 5,3 gólu na zápas, což je dělá bezkonkurenčně nejlepšími v této statistice. Hokejistům tradičního druholigového celku podráží nohy jejich nedisciplinovanost, po China Golden Dragon tvoří nejčastěji vylučovaný celek ve skupině Střed.

    Kobra se může spolehnout na dva talentované gólmany. Sešívaného odchovance Lukáše Sochůrka (3,40 GAA), který v druholigovém celku působí už druhou sezónu, doplnil Adam Wolf (2,90 GAA) ze Sparty. Do zápasu ale může zasáhnout i Lukáš Langer (4,34 GAA).

    Kobra má ofenzivní zbraň v podobě nejproduktivnějšího hráče základní části Kamila Bříšky (48 + 41), obrana Klatov si ale musí dát pozor i na střelce Tomáše Šťastného (20 + 31) či Lukáše Tondra (20 + 32).

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    12.02.2020 Kobra – Písek 12:1
    15.02.2020 Tábor – Kobra 4:3
    22.02.2020 Kobra – Kolín 0:5
    29.02.2020 Kobra – Příbram 7:4
    04.03.2020 DS České Budějovice – Kobra 1:4
     
    SHC KLATOVY – 4. místo, 78 bodů, skóre 187:115

    Klatovy zakončily základní část na čtvrtém místě a postoupili tak do předkola play-off. Ještě pár kol před koncem přitom bojovaly dokonce o druhou příčku zajišťující přímý postup do semifinále. Kvůli závěrečným třem prohrám v řadě ale nakonec o šanci vyhnout se ošemetnému "čtvrtfinále" přišly.

    Klatovy patří k nejlépe bránicím celkům skupiny Střed. Ve 42 zápasech obdržely pouze 115 gólů, což činí průměr 2,7 inkasované branky na zápas. Západočeši hrají disciplinovaně, bránit se dosud museli pouze 172 přesilovým hrám soupeře.

    V brance západočeského celku se v letošní sezóně vystřídalo už pět gólmanů. Jedničkou je teprve devatenáctiletý plzeňský odchovanec Kristián Kolář (2,48 GAA), který se už ale měsíc v dresu Klatov neukázal. Je tak velká pravděpodobnost, že nezasáhne ani do série proti Kobře. Záda mu nejčastěji kryl Ondřej Kuchař (2,46 GAA), který na západ Čech přišel z Baníku Sokolov.

    Tahounem farmářského celku byl dlouhou dobou Josef Hasman (31 + 21), který ale v průběhu sezóny odešel do Ústí nad Labem. Fanoušci západočeského celku se tak budou muset spolehnout na produktivní duo Jiří Uhlík (24 + 17) – Jakub Procházka (17 + 23), první jmenovaný navíc střídavě nastupuje v Chance lize, je tak otázkou, zda do bojů o postup do semifinále zasáhne.

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    12.02.2020 Klatovy – DS České Budějovice 3:2
    15.02.2020 Písek – Klatovy 1:8
    22.02.2020 Klatovy – Tábor 3:4
    26.02.2020 Kolín – Klatovy 3:2
    04.03.2020 Příbram – Klatovy 5:1
     
    Oba celky na sebe v roce 2016 narazily v druholigovém semifinále. Úspěšnější tehdy byla branická Kobra, která sérii dokázala ukončit už po čtyřech utkáních. Pražská cesta vyřazovacími boji skončila o kolo později, když svěřenci Miloslava Šeby nestačili na Jablonec.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Duel mezi Klatovy a Kobrou odstartuje očekávané předkolo druholigového play-off. Vítěz série mezi západočeským a pražským celkem postoupí do semifinále, kde s největší pravděpodobností narazí na první Kolín.

    Výhodu domácího prostředí v případném pátém a rozhodujícím zápase budou mít Západočeši. Farma Plzně se díky povedenému závěru sezóny ještě stihla dostat před svěřence Miloslava Šeby, oba kluby při tom od sebe dělil ale pouhý dvoubodový rozdíl.

    Bilance odehraných vzájemných zápasů v letošní sezóně je vyrovnaná, oba týmy vyhrály třikrát. Poslední utkání dopadlo lépe pro Západočechy, Kobra šla sice v první třetině po trefě Tomáše Šťastného do vedení, domácímu střelci Janu Matiáškovi se pak ale podařilo vyrovnat. Rozhodnout se tak muselo až v prodloužení, které skončilo už po 41 sekundách, kdy rozhodující branku zápasu vstřelil Václav Krliš.

    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ V LETOŠNÍ SEZÓNĚ:

    11.09.2019 Kobra – Klatovy 4:2
    12.10.2019 Klatovy – Kobra 5:3
    06.11.2019 Kobra – Klatovy 1:8
    04.12.2019 Klatovy – Kobra 2:4
    08.01.2020 Kobra – Klatovy 2:1
    08.02.2020 KlatovyKobra 2:1 po prodloužení
     
    Krásný podvečer všem hokejovým fanouškům! Vítáme vás u zápasu play-off 2. ligy mezi SHC Klatovy a HC Kobra Praha. Zápas začíná v 17:30 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 10. Procházka (Uhlík, Hanzlík), 13. Roubal (Matiášek, Houfek), 24. Roubal (Hasman, Hanzlík), 56. Roubal (Hanzlík, Houfek) – 48. Bárta (Pelant), 50. Davídek (Bárta, Novák)


    HC Klatovy: Kuchař (Kolář) – Slavík (C), Leština, Lokajíček, Štěpánek, Houfek, Jiříček, Walter (A) – Reitspies, Uhlík, Roubal (A), Matiášek, Hanzlík, Kolda, Mužík, Hajšman, Hasman, Krliš, Procházka, Vávra
    HC Kobra Praha: Wolf (Sochůrek) – Popela, Pelant, Šteiner, Mrkvička, Šefl – Tondr, Davídek, Šťastný (A), Hlinka, Heldák, Novák, Bříška (A), Smejkal, Bárta, Petrov, Antončík (C)

    Rozhodčí: Hlinka – Rubáš, Goltsch

    Diváci: 380
    Klatovy 2 1 Kobra
    #1 Sobota 07.03.2020 • 17:30
    Klatovy - Kobra 4:2
    #2 Pondělí 09.03.2020 • 18:00
    Kobra - Klatovy 1:5
    #3 Středa 11.03.2020 • 18:00
    Klatovy - Kobra 1:2 po prodl.
    #4 Pátek 13.03.2020 • 18:00
    Kobra - Klatovy
    bahis siteleri