Slavia B – Písek 2:2 (4:5 po pen.) | Bohemians B – Táborsko 2:1 (kon.) | Plzeň B – Benešov 2:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň B
2:0 (0:0)
FK Benešov
Sobota 13.06.2020, 14:00 • Luční ulice • Letní liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den. (15:50:52)
     
    Je konec! Rezerva plzeňské Viktorie zvládla utkání s Benešovem a vítězí 2:0. Domácí celek dokázal o svém triumfu rozhodnout až po změně stran, kdy se prosadil Tomáš Kepl! Benešov měl potom sérii rohových kopů, ale vyrovnávací branky se nedočkal. V nastavení navíc přidal domácím pojistku Pavel Hezoučký.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Pavel HEZOUČKÝ - 2:0
     
    90+1
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Viktoria nakonec stačila přidat druhou branku! Domácí celek zahrával přímý kop, po kterém se krásně prosadil PAVEL HEZOUČKÝ!
     
    89
    Stopeři Viktorie si bez problémů poradili s dalším vysokým nákopem Benešova a odehráli míč hlavou na polovinu soupeře.
     
    88
    Kepl si řekl o přihrávku na polovinu soupeře, jenže si v tísni nepotykal se zpracováním a míč mu od kopačky uskočil do autu. Vhazuje Benešov.
     
    87
    Chvíli před koncem dnešního souboje si Benešov vybojoval rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, ale nikdo ve žlutém nevypálil.
     
    86
    Lupač se dral za nákopem na levé křídlo, ale rychlonohý obránce v dresu Viktorie se s ním skvěle vrátil na svou polovinu a skluzem vypíchl míč do autu.
     
    85
    Benešov se stále nemůže vymanit z vlastní poloviny. Záložníci Plzně skvěle přistupují k volným soupeřům a okamžitě je obsazují.
     
    84
    Plzeň se hnala do otevřené obrany Benešova po levém křídle. Přihrávka z levé strany však byla velmi nepřesná a skončila v zámezí.
     
    83
    Benešov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snášel ke vzdálenější tyči, jenže nikdo ve žlutém si na vysoký míč nenaskočil.
     
    82
    Turek ustál souboj na polovině hřiště a rozjel akci Benešova po levém křídle. Nikdo ve žlutém však nedoběhl do pokutového území.
     
    81
    Krátký sprintoval za odraženým míčem na levou stranu hrací plochy, jenže v těžké pozici už nedokázal přesně rozehrát.
     
    80
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po tvrdém souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    78
    Plzeň se usadila na polovině soupeře a postupnou kombinací drží míč na svých kopačkách. Benešov už nemá moc času na vstřelení vyrovnávací branky.
     
    77
    Benešov zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, jenže nikdo ve žlutém se nedostal do zakončení.
     
    76
    Následný brejk domácí Viktorie táhl Kepl, který prošel po pravém křídle na hranici velkého vápna, jenže jeho centr skončil u obránce Benešova.
     
    75
    Benešov si po dlouhé době vyzkoušel rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč se snesl na hranici velkého vápna, ale obrana jej odehrála mimo šestnáctku.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 65. Kepl, 90+1. Hezoučký


    FC Viktoria Plzeň B: Sváček – Koželuh, Hranáč, Strmiska, Kulhavý – B. Havel, Ruda, Krátký – Ekpai, Vrba, Václavík
    Náhradníci: Šoul, Mika, Fišer, Halász, Pešek, Alvir, Kepl, Pecháček, Hezoučký

    FK Benešov: Rotbauer – Lupač, Vosáhlo, Pedro, Turek (C), Dufek, Vosáhlo, Berňák, Krb, Prokeš, Kruner
    Náhradníci: Mesároš, Tomek, Dušek, Tetour
    bahis siteleri