Hannover – St. Pauli 4:0 (kon.) | Regensburg – Karlsruher SC 2:1 (kon.) | Aue – Bochum 1:2 (kon.)
Stuttgart – Sandhausen 5:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
5:1 (4:0)
SV Sandhausen
Středa 17.06.2020, 18:45 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 2. německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Přeji příjemný středeční podvečer při sledování textového přenosu z 32. kola německé 2. Bundesligy. Fotbalisté VfB Stuttgart přivítají SV Sandhausen. Utkání začíná v 18:30. Příjemnou zábavu!
     
    SV SANDHAUSEN

    Tři kola před koncem sezony je Sandhausen desátý se ziskem 40 bodů. Bodové rozdíly jsou v 2. Bundeslize poměrně malé, takže tento celek v tuto chvíli má na barážovou pozici náskok pouhých sedmi bodů. Sandhausen s největší pravděpodobností sestupové starosti mít nebude, takže se dá předpokládat, že svěřenci Uweho Koschinata ročník dohrají v klidném středu tabulky. Sandhausenu koronavirová pauza viditelně prospěla, protože v současné chvíli drží sérii pěti zápasů bez porážky. Po třech výhrách v řadě proti Wehenu, Hannoveru a Fürthu přišla v uplynulém kole remíza s prvním Bielefeldem 0:0. Nejlepším střelcem týmu je útočník Kevin Behrens, jenž nastřílel dvanáct branek.
     
    VFB STUTTGART

    Stuttgart je poměrně blízko ke svému vysněnému návratu mezi německou elitu. V posledních letech prvoligová stálice v minulé sezoně sestoupila, návrat do Bundesligy je však velice reálný. Stuttgart momentálně drží třetí příčku, která by zaručovala barážový dvojzápas proti 16. celku nejvyšší soutěže. Ztráta na druhý Hamburk je pouze jednobodová, takže červenobílí mohou pomýšlet i na přímý postup. Musí si však dávat pozor také na čtvrtý Heidenheim, který na třetí místo ztrácí taktéž jeden bod. Závěr 2. Bundesligy slibuje opravdu zajímavé bitvy. Stuttgart ale po nucené pauze zapříčiněné koronavirem nemá moc dobrou formu. Vyhrál jen dvakrát, jednou remizoval a připsal si už tři porážky. Naposledy prohrál na hřišti Karlsruhe 1:2. Před Stuttgartem jsou ještě tři kola, které o všem rozhodnou. Dnes hostí Sandhausen, o víkendu hraje v Norimberku a v závěrečném kole přivítá Darmstadt. Nejlepším střelcem mužstva je argentinský útočník Nicolás González, který nastřílel už deset branek.
     
    Úvodní sestavy:

    VfB Stuttgart: Kobel – Karazor, Phillips, Kempf (C), G. Castro – Wamangituka, Förster, Mangala, Klement, N. González – Kalajdžić.
    Náhradníci: Bredlow – Al Ghaddioui, Badstuber, Coulibaly, Egloff, Mario Gómez, Mola, Kamiński, Stenzel.

    SV Sandhausen: Fraisl – Nauber, Kister, Žirov – Diekmeier (C), Linsmayer, E. Taffertshofer, Paqarada – Biada – Behrens, Scheu.
    Náhradníci: Wulle – Buhaddúz, Dieckmann, Engels, Frey, Paurević, Peña Zauner, Türpitz, Verlaat.

    Rozhodčí: Alt – Rafalski, Christ.
     
    Zápas je z důvodu špatného počasí o patnáct minut zpožděn. Hrát by se tedy mělo začít v 18:45.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí Stuttgart dnes nastoupila do utkání v černých dresech. Svěřenci trenéra Koschinata oblékli dresy barvy bílé.
     
    3
    Okamžitě po výkopu se domácí fotbalisté vydali dopředu. Daleko se však nedostali, těsně za polovinou hřiště Mangalu nedovoleně povalil k zemi Linsmayer.
     
    4
    Exekuce standardní situace se chopil Silas Wamangituka. Do povedeného centru nevložil nohu žádný z hráčů v černém, míč skončil v rukavicích brankáře.
     
    5
    Do rychlého brejku utíkal Julius Biada. Německý ofenzivní záložník si ale nepohlídal ofsajdové postavení, v době Paqaradova pasu byl již za ní.
     
    6
    Premiérový rohový kop obstará Sandhausen. Kevin Behrens se nejprve dobře uvolnil kolem Karazora, aby následně trefil blokujícího Kempfa do levé nohy.
     
    7
    Roh nepřinesl pro Kobelovu svatyni žádný větší nebezpečí. Stoper Marc-Oliver Kempf v hlavičkovém souboji dokázal porazit Diekmeiera.
     
    8
    Odražený balón bez potíží zpracoval Emanuel Taffertshofer. Nezištným pasem našel na hranici šestnáctky Linsmayera, jehož přízemní rána proletěla kousek vedle pravé tyče.
     
    9
    Mimo záběr kamer zůstal na trávníku ležet Saša Kalajdžić. Z opakovaček se ukázalo, že forward Stuttgartu vůbec netušil o Kisterovi, do něhož narazil.
     
    10
    Dennis Diekmeier průnikovým pasem našel ve vápně naběhnutého Behrense. Útočník vystřelil z velkého úhlu, Kobel byl na zemi včas.
     
    11
    Výbornou práci odvedl na polovině hřiště Orel Mangala. Ten si proti přesile kryl kulatý nesmysl tak dlouho, dokud ho jeden z protivínů, jmenovitě Biada nefauloval.
     
    12
    Překvapivě aktivnějším týmem je prozatím Sandhausen. Leart Paqarada pláchl svému soupeři, posléze vyslal před branku přízemní centr. Na správném místě stál Kempf.
     
    12
    Pěkná akce domácích, po níž musel na zem Martin Fraisl. Z osmnácti metrů vypálil Saša Kalajdžić, gólman zakročil pravou rukou.
     
    12
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Následoval rohový kop, po němž se poprvé mění skóre! Na výborný centr Castra si naskočil NICOLÁS GONZÁLEZ, za hlavičkou k přední tyči se Fraisl jen ohlédl!
    12. Nicolás GONZÁLEZ - 1:0
     
    14
    Stoper Alexandr Žirov zaváhal při zpracování, čehož se okamžitě snažil využít Gonzalo Castro. Nepovedlo se, obránce si pomohl malou domů.
     
    15
    Robin Scheu sběhl více do hloubi pole, aby pomohl spoluhráčům s rozvinutím postupné kombinace. Ta však skončila právě u něj, Němec poslal Behrensovi nahrávku za paty.
     
    16
    Hostující Sandhausen rázem musí dotahovat ztrátu. Přitom do utkání nevstoupil vůbec špatně, na rozdíl od soupeře ovšem nevyužil příležitosti.
     
    17
    Další rohový kop Stuttgartu. Povede se jim podobný kousek jako před malou chvílí? Ve skluzu odvrátil před Forsterem Tim Kister.
     
    18
    Nebylo od toho daleko. Centr castra z pravé strany zasáhl čelem Nathaniel Phillips, tentokráte si však gólman Faisl se zakončením věděl rady.
     
    19
    Přetažený centr Gonzáleze vracel halvou pod sebe Saša Kalajdžić. Jeho úmysl nepřečetl včas Klement, do bezpečí odkopl Leart Paqarada.
     
    20
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Domácí se zásluhou zvyšujícího se tlaku ujímají vedení o dvě branky! Kisterova obranná hlavička doletěla přímo do míst, kde se nacházel GONZALO CASTRO. Zkušený německý fotbalista napřáhl těsně za šestnáctkou ke střele z voleje, trefil se nekompromisně k pravé tyči, brankář se natahoval marně.
    20. Gonzalo CASTRO - 2:0
     
    22
    Koschinatova družina se pokusila o rychlou odpověď, leč neúspěšně. Julius Biada obešel dva hráče, jenže třetí v pořadí Forster předvedl výborný obranný zákrok.
     
    23
    Po dlouhém odkopu Fraisla svedl Phillips hlavičkový souboj s Behrensem. Útočník to měl zády k bráně těžší, i to byl jeden z důvodů, proč prohrál.
     
    24
    Po druhém gólu Stuttgartu se dení odvýjí převážně ve středu hřiště. Změnit situaci se pokusil Biada, jeho dlouhý nákop doletěl do autu.
     
    25
    Orela Mangalu nebavila postupná kombinace, belgický středopolař vypálil z úctyhodných pětadvaceti metrů. Střela postrádala na razanci, Fraisl zasáhl s přehledem.
     
    26
    Zajímavý lob za obranu vykouzlil ze své pravačky Leart Paqarada. Výborně ovšem zareagoval gólman Kobel, jenž byl u balónu o chvilku dřív než Scheu.
     
    27
    Kontrolu nad balónem opět převzali domácí. Phillip si několikrát vyměnil balón s Kempfem, ten posléze předal kulatý nesmysl do lajny Karazorovi.
     
    28
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Důraz se vyplácí, Stuttgart disponuje už třígólovým náskokem! Silas Wamangituka si narazil s Forsterem, díky čemuž se zbavil Paqarady. Střelu gólman vyrazil pouze do TIMA KISTERA, stoper zásluhou důrazného Wamangituky nedokázal zabránit balónu v cestě do sítě.
    28. Tim KISTER - 3:0
     
    30
    Matarazzovo mužstvo má šanci ještě navýšit výrazné vedení! Do pokutového území se dostal k míči Philipp Förster, kterého viditelně podrazil Žirov. Jasná penalta!
    30. Zákrok Žirova, po němž hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop
     
    31
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    K exekuci se postavil NICOLÁS GONZÁLEZ. Argentinský záložník zachoval chladnou hlavu, zpomalil běh, počkal si kam gólman půjde, a pak mu poslal balón na opačnou stranu.
    31. Nicolás GONZÁLEZ - 4:0
     
    33
    Zápas začíná zavánět debaklem. Jsem těsně za polovinou střetnutí a favorit vstřelil čtyři branky, Sandhausen se tempa soupeře vůbec nedokáže zachytit.
     
    34
    Nicolás González si po dvou gólech připisuje na konto rovněž žlutou kartu. V blízkosti vlastního pokutového území velmi nepříjemně zajel do Linsmayera.
     
    35
    Emanuelu Taffertshoferovi se rozehrávka přímého kopu vůbec nepovedla. Jeho centr nabral přílišno uvýšku, žádný ze spoluhráčů neměl nárok míč trefit.
     
    36
    Útočný faul alespoň prozatím zastavil snahu Stuttgartu v dosažená pověstného "bůra". Až příliš dlouho okopával protivníka Atakan Karazor.
     
    37
    Kolem osobního strážce se obtočil Kevin Behrens, z velkého úhlu následně postupoval sám na bránu. Gólmanovi poslal tvrdý projektil k bližší tyči, avšak Kobel zareagoval včas, levou rukou vyrazil kulatý nesmysl nad břevno.
     
    38
    Stále hustě prší, podmínky pro fotbal dnes nejsou vůbec ideální. Přesto sledujeme velmi dobré utkání, hlavně tedy z domácí strany.
     
    39
    Další žlutá karta na domácí straně. Tentokráte si ji zblízka prohlédl Gonzalo Castro, jenž podrazil Biadu, a tím zabránil možnému brejku.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s čtyřbrankovým vedením v zádech?
     
    41
    Pro dlouhý nákop Paqarady si bez větší potíží vyskočil Gregor Kobel. Behrens souboj s gólmanem předem vzdal, radši zůstal nohama na zemi.
     
    42
    Silas Wamangituka si nedokázal pokrýt balón, který pro sebe získal Robin Scheu. Útočník dlouho neotálel a z druhého doteku vypálil těsně nad.
     
    43
    Leart Paqarada utekl po levé lajně Gonzálezovi, načež odcentroval do šestnáctky. Scheu míč podskočil, Behrense zase výborně ubránil Kempf.
     
    44
    Saša Kalajdžić si hrál s balónem příliš dlouho. Kličkovaná rakouského útočníka skončila v zámezí, kam se sám zahnal při pokuju obejít Naubera.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Skončil první poločas zápasu 32. kola 2. Bundesligy mezi Stuttgartem a Sandhausenem, který se zatím vyvíjí jednoznačně ve prospěch domácího týmu. Svěřenci trenéra Matarazze se do vedení dostali ve 12. minutě, hlavičkou po centru z rohového kopu se trefil Nicolás González. Netrvalo ani deset minut a domácí vedli dvoubrankovým rozdílem, parádní střelou z voleje k pravé tyči se prezentoval Gonzalo Castro. O dalších osm minut později bylo v táboře Stuttgartu ještě veseleji, smolný vlastenec si vstřelil Tim Kister. Domácím ani tříbrankové vedení nestačilo, současnou podobu výsledku dává proměněná penalta dvougólového Nicoláse Gonzáleze z 31. minuty.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:45.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Emanuel Taffertshofer, přichází Marlon Frey.
     
    47
    Domácí trenér neměl žádný důvod ke změně v sestavě. To kouč Sandhausenu určitě mel svým svěřencům co říct, do druhé půle ale poslal jen jednu čerstvou krev.
     
    48
    Krátce po svém příchodu nebyl Marlon Frey daleo od žluté karty. Za polovinou hřiště tvrdě zajel do Phillipse, rozhodčí se spokojil s domluvou.
     
    49
    A další ostrý faul. Tentokráte už to bylo blíže hostujícímu vápnu, upadnuvší Denis Linsmayer s sebou smolně vzal i Castra.
     
    50
    Povedený centr Krazora prodlužoval Saša Kalajdžić za sebe. V tomto prostoru žádný z jeho spoluhráčů nebyl, bude se kopat od brány.
     
    51
    Pěknou individální akci ukázal Nicolás González, který útočí na hattrick. Argentinsý záložník obelstil dva protihráče, křižná rána se těsně nevešla mezi tři tyče.
     
    52
    Nathaniel Phillips přispěchal pozdě do střetu s Freyem. Výsledkem je ostrý zákrok na lýtko, za nějž sudí udělil domácímu stoperovi kartu žluté barvy.
     
    53
    Dalekonosný projektil vypálil Julius Biada. Gólman Gregor Kobel mohl zůstat v naprostém klidu, kulatý nesmysl proletěl vysoko nad.
     
    54
    Druhý poločas se zatím kouskuje co minutu. Silas Wamangituka se krásně obtočil kolem Diekmaiera, který soka nedovoleně zatáhl za dres.
     
    55
    Arbitr Alt toho má dost. Další prohřešek, Philipp Klement v plné rychlosti srazil k zemi Paqaradu. Výsledkem je žlutá karta.
     
    56
    Hodně vysoko presoval Saša Kalajdžić. Žirovovi nadělal až nečekaně velké problémy, Rus musel hrát na brankáře.
     
    57
    Denis Linsmayer pěkně sklepl hlavou pod sebe, kde stál nikým nehlídaný Julius Biada. Ten si nechal balón spadnout, načež vypálil z half voleje a o kousek minul pravou část brankové konstrukce.
     
    58
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Robin Scheu dal průnikovému pasu přílišnou razanci, Behrens neměl žádnou šanci k míči doběhnout dříve než gólman.
     
    59
    Nicolás González si stihl dát před soka tělo, a to bylo rozhodující. Denis Linsmayer nedokázal pohyb včas zastavit, do domácího hráče naletěl a srazil ho k zemi.
     
    60
    Hodina ze zápasu je minulostí, ještě třicet minut ale zbývá. Je znát, že oba týmy tuší, kdo dnes vyhraje. Kvalitou šlo utkání hodně dolů.
     
    61
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Nicolás González, přichází Pascal Stenzel.
     
    62
    Marlon Frey vypomohl Žirovovovi s rozehrávkou autu. Středopolař z jedničky sklepl stoperovi zpátky do nohy, následoval pas přes celou šíři na Naubera.
     
    63
    Nově příchozí Pascal Stenzel si na duel proti Paqaradovi netroufl. Místo toho poslal střílený centr na hranici šestnáctky, Magalovi pokus vůbec nesedl.
     
    64
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Robin Scheu, přichází Mario Engels.
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Gerrit Nauber, přichází Enrique Peña Zauner.
     
    65
    Nedorozumění v domácí defenzivně nevedlo k čestnému úspěchu Sandhausenu. Pomalou nahrávku Kempfa vystihl Kevin Behrens, útočník těsně minul prostor u pravé tyčky Kobelovy svatyně.
     
    66
    Brankář Martin Fraisl se vydal dopředu v domnění, že Saša Kalajdžić na přízemní přihrávku nedosáhne. Jenže se zmýlil, Rakušan změnil směr letu míče špičkkou kopačky, ke štěstí Fraisla neumístil kulatý nesmysl mezi tři tyče.
     
    67
    Hosté to zkoušejí ze všech pozic. Z prakticky nulového úhlu a z poměrně velké vzdálenosti branku netrefil Marlon Frey.
     
    68
    Sandhausen právě vstřelil branku!
    Sandhausen se dočkal, je sníženo! Přetažený centr vracel před branku Paqarada. Zprvu to vypadalo, že se dva spoluhráči nedohodnou, kdo vystřelí, nakonec Lismayer zasáhl obránce. Od něj se odrazil balón k ENRIQU PEŇOVI ZAUNEROVI, za povedenou střelou do pravého horního rohu se brankář jen podíval.
    68. Enrique Peña Zauner - 4:1
     
    70
    Lze těžko předpokládat, že by se hosté ještě měli porvat o body. Nicméně čestný úspěch určitě také potěší, hosté jsou ve druhé půli lepším mužstvem.
     
    71
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Philipp Klement, přichází Lilian Egloff.
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Saša Kalajdžić, přichází Hamadi Al Ghaddioui.
     
    72
    Hamadi Al Ghaddioui je plný sil, proto se vydal v rychlém sprintu presovat nahrávky stoperů. Alexandr Žirov zahrál na jistotou, polovysokým balónem našel na lajně volného Engelse.
     
    73
    Pěkná kombinace na jeden dotek skončila těsně před velkým vápnem. Silas Wamangituka nepochopil záměr Castra, za balónem se nerozběhl.
     
    74
    Od pravé lajny vykouzlil parádní balón do vnitra šestnáctky Atakan Karazor. Kulatý nesmysl padl přímo do nohy Stenzelovi, který střelou na přední tyč nepřekvapil Fraisla.
     
    75
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Julius Biada, přichází Philip Türpitz.
     
    76
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Kevin Behrens, přichází Azíz Buhaddúz.
     
    77
    Moc vehementně se Silas Wamangituka chtěl prodrat k míči. Philip Türpitz jej udržel na zádech do té doby, dokud ho nestáhl k zemi.
     
    78
    Těžko říct, co Alexandr Žirov zamýšlel dlouhým nákopem z poloviny hřiště, balón totiž spadl přímo do náručí Kobela. Brankář si položil balón na zem a nahrál Phillipsovi.
     
    79
    Se složitou přihrávkou Kempfa si s bravurou poradil Philipp Förster. Jedním dotekem balón přilepil k zemi, druhým si hodil míč mezi nohama Diekmeiera. Přes Kistera už ale neprošel.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Stuttgart bezpečně míří za třemi body, díky nimž se vyhoupne na druhou pozici, jež by zajišťovala přímý postup do Bundesligy.
     
    81
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Silas Wamangituka, přichází Tanguy Coulibaly.
     
    82
    Philip Türpitz si u lajny postavil tělo před balón. A dosáhl přesně toho, čeho chtěl, tedy faulu. Provinil se Lilian Egloff.
     
    83
    Do pokutového území vyslal nadýchaný centr Enrique Peña Zauner. Philip Türpitz pouze zasáhl do hlavy Phillipse, po jeho zásahu následuje roh.
     
    84
    Opět to byl Peňa Zauner, kdo rozehrával standardku. Tentokráte žádného ze svých spoluhráčů nenašel, do bezpečí odvrátil Hamadi Al Ghaddioui.
     
    85
    Přenesení hry Engelsovi nevyšlo úplně podle představ. Balón poslal moc dopředu, Türpitz jej ani v plném sprintu nezastihl na hrací ploše.
     
    86
    Denis Linsmayer se hodně zlobí na spoluhráče Freye, že mu nezařval záda. Noc netušícího středopolař odzbrojil čistým způsobem Castro.
     
    87
    Francouzský mladík Tanguy Coulibaly si při zpracování vysokého balónu viditelně pomohl rukou. Tato skutečnost neunikla ani hlavnímu sudímu, který přerušuje hru.
     
    88
    Snaha o založení rychlého brejku se nesetkala s úspěchem. Za dlouhým nákopem Žirova směřoval Azíz Buhaddúz, ještě dříve byl však u kulatého nesmyslu brankář.
     
    89
    Coulibaly počítal s tím, že přihrávku Stenzela převezme již Förster, avšak ten cíleně pouštěl za sebe. Francouz mezitím změnil své postavení, nahrávku už na hrací ploše nestihl.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    Jedna z posledních útočných akcí byla zakončená o střelu na bránu. Hamadi Al Ghaddioui špičkou kopačky tečoval přízemní centr Castra, Fraisl neměl se zákrokem žádné problémy.
     
    90+2
    Tak ještě jedna rána směřeující mezi tři tyče! Těsně za hranicé šestnáctky vypálil do levého dolního rohu Orel Mangala, i v tomto případě si gólman poradil.
     
    90+3
    V posledních vteřinách nastaveného času ještě Dennis Diekmeier těsně za hranicí velkého vápna přišlápl Försterovi lýtko, za což si vykoledoval žlutou kartu.
     
    90+4
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Z přímého kopu Castro trefil zeď. Arbitr ještě nechal akci dokončit, výsledkem je pátý gól v síti Fraisla! Po nahrávce z pravé strany se Egloffovi vůbec nepovedlo zakončení, nicméně balón poslal přímo k nohám HAMADIHO AL GHADDIOUIA, jenž píchl míč do protipohybu brankáře.
    90+4. Hamadi Al Ghaddioui - 5:1
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 7:11. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:15.
     
    Máme za sebou utkání 32. kola 2. Bundesligy, v němž Stuttgart potvrdil roli jasného favorita, na domácím stadiónu porazil Sandhausen vysoko 5:1. O výsledku rozhodla už první půle, v níž domácí skórovali hned čtyřikrát. Skóre otevřel Nicolás González, na něhož navázal Gonzalo Castro, při třetím gólu si Tim Kister smolně srazil míč do vlastní svatyně. K vidění byla i penalta, při níž Nicolás González bezpečně vstřelil svůj druhý gól v utkání.

    Druhá půle byla o poznání nudnější. Kvalita vzhledem k výsledku opadla, hrálo se převážně ve středu hřiště. Sandhausen se dočkal čestného úspěchu v 68. minutě, trefil se střídající Enrique Peña Zauner. V samotném nastavení se Stuttgartu podařilo završit pověstného "bůra", do protipohybu gólmana balón usměrnil Hamadi Al Ghaddioui.

    Svěřenci trenéra Matarazze se dvě kola před koncem vyšvihli na druhé místo před Hamburk, který doma pouze remizoval s Osnabrückem. Ztráta momentálně třetího týmu soutěže také znamená, že již jistým postupujícím týmem do Bundesligy je Arminia Bielefeld.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:44:54)

    Milan Huppert

    Branky: 12. N. González, 20. G. Castro, 28. Kister (vla.), 31. N. González (pen.), 90+4. Al Ghaddioui – 68. Peña Zauner

    Karty:   34. N. González (STU), 39. G. Castro (STU), 52. Phillips (STU), 55. Klement (STU) – 90+3. Diekmeier (SDH)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 7:11. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:15.
    VfB Stuttgart: Kobel – Karazor, Phillips, Kempf (C), G. Castro – Wamangituka (81. Coulibaly), Förster, Mangala, Klement (71. Egloff), N. González (61. Stenzel) – Kalajdžić (71. Al Ghaddioui).
    Náhradníci: Bredlow – Al Ghaddioui, Badstuber, Coulibaly, Egloff, Mario Gómez, Mola, Kamiński, Stenzel.

    SV Sandhausen: Fraisl – Nauber (64. Peña Zauner), Kister, Žirov – Diekmeier (C), Linsmayer, E. Taffertshofer (46. Frey), Paqarada – Biada (75. Türpitz) – Behrens (76. Buhaddúz), Scheu (64. Engels).
    Náhradníci: Wulle – Buhaddúz, Dieckmann, Engels, Frey, Paurević, Peña Zauner, Türpitz, Verlaat.

    Rozhodčí: Alt – Rafalski, Christ
    bahis siteleri