Táborsko – Bohemians B 0:2 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
0:2 (0:1)
Bohemians Praha 1905 B
Pondělí 22.06.2020, 18:00 • Hřiště v Kvapilově ulici, Tábor • Letní liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:01:59)
     
    Je konec! Dnešní duel v rámci Letní ligy přinesl výhru Bohemians, a to v poměru 2:0. Hostům vyšly především začátky poločasů. V tom prvním se totiž po třech minutách trefil Vojtěch Novák. V tom druhém to dokonce trvalo jen dvě minuty, když se trefil střídající Michael Ugwu. Pražany tato výhra navíc posunula do čela Letní ligy, ale vše je ještě otevřené a o prvenství to bude tuhý boj až do konce.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ogiomade se ještě pokoušel skórovat, ale tomuto hráči dnes není přáno. Dostal se až na hranici šestnáctky, ale tam mu byl míč na poslední chvíli odkopnut.
     
    90
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    89
    Bohemians navíc ještě vybojovali faul na útočné polovině a o jejich výhře je dnes už rozhodnuto. Zapíšou pátou výhru v řadě a dostanou se do čela Letní ligy!
     
    88
    Tak jsme viděli střelecký pokus na druhé straně. Ogiomade si seběhl na nějakých dvacet metr a vypálil. Jeho rána ale byla sražena soupeřem na rohový kop.
     
    87
    Jihočeši jsou sice na útočné polovině, ale spíše u středu hřiště. Nemohou se dostat k šestnáctce, a tak nemá Kouba zrovna moc práce s chytáním.
     
    86
    Bohemians zastavili další atak soupeře ještě před šestnáctkou a poslali míč alespoň na autové vhazování. Táborsko se tak bude muset znovu probíjet ke střele.
     
    85
    S nadějemi Jihočechů už to opravdu nevypadá moc dobře. Nedaří se jim v současné době udržet se u míče, natož vymyslet nějakou zajímavou brankovou šanci.
     
    83
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Ismar Begič, přichází Seniv.
     
    83
    Nyní nevyšlo domácím ani autové vhazování, které sebral Vojtěch Hlinák. Domácí se sice ještě dostali k centru, ale Kouba vyskočil nejvýše a míč sebral.
     
    82
    Táborsko se však ještě snaží s výsledkem něco udělat, avšak nyní je to spíše křeč v jejich kombinaci. Tam se totiž vkrádají velmi časté nepřesnosti.
     
    81
    Bohemians hrají v naprostém klidu a vypadá to, že si dojdou pro pátou výhru v řadě. Nyní se dostali ke střele, avšak Zadražil míč lapil do své moci.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Provazník (FC MAS Táborsko).
     
    79
    Domácí hráč to chtěl vzít na sebe, ovšem hostující obránce předvedl skvělé čtení hry a míč mu vypíchl.
     
    78
    Michael Ugwu byl nejspíše tím, kdo se snažil probít až do úniku, ale nakonec je pískáno. Táborsko má k dispozici rozehrávku, ale čas se mu značně tenčí.
     
    77
    Viděli jsme rohový kop i na druhé straně. Ani zde jsme však neviděli nějaké zakončení. Bohemians ale nepředvedli dobrý odkop a míč skončil jen na autu.
     
    76
    První rohový kop nepřinesl žádné nebezpečí, a tak následoval další. Tam už to vypadalo na zakončení, ale hostující hráč ho měl na dlouho nohu.
     
    75
    Klokani předvedli dobrou akci, na jejímž konci byl přízemní centr. S tím si ale obrana Táborska poradila a poslala balón na rohový kop pro hosty.
     
    73
    Jihočeši jsou nyní jasně lepším týmem na ledě a obklopují útočnou polovinu, byli však vytlačení až ke středovému kruhu po dobrém napadání Bohemians.
     
    72
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Vandas, přichází Provazník.
     
    72
    Tato šance by Táborsko mohla přece jen nakopnout. Proto jsme viděli rychlé přenesení na levou stranu, ale následný centr sebral Kouba se vzduchu.
     
    71
    Fotbalisté v modrém se zase po nějaké době dostali na útočnou polovinu. Matěj Majka vyslal fantastickou šestnáctku z hranice šestnáctky, ale ta trefila jen zadní tyč! Kouba se po této střele jen ohlédl, škoda pro domácí.
     
    70
    Už nám zbývá posledních dvacet minut do konce utkání a s domácími to nevypadá dobře! Ugwu navíc zkoušel znovu pálit, ale balón nasměroval do boční sítě.
     
    69
    Bohemka je mnohem aktivnější směrem dopředu než v prvním poločase a Táborsko nyní nemá na útočení skoro čas. Přitom Jihočeši by zrovna útočit potřebovali.
     
    68
    Tak to bylo zajímavé! Právě Ogiomade se ocitl sám před gólmanem, kterému udělal kličku, načež byl podkopnut, ale penalta se nepíská! Naopak dopředu se ženou domácí.
     
    67
    Klokani dokázali přehrát napadající Táborsko, a tak jsme viděli střelu po delší době. Ogiomademu ovšem míč sjel po kopačce, a tak značně minul svatyni domácích.
     
    66
    Domácí záložník bojoval v šestnáctce, ale nedostal se ke střele ani k centru. Přesto jeho tým vybojoval alespoň autové vhazování na úrovni šestnáctky.
     
    65
    Bohemians se ve druhém poločase zlepšilo a Táborsko už není tolik suverénní jako v prvním poločase. Přitom domácí by to nyní potřebovali jako sůl.
     
    63
    Ugwu to nezamýšlel vůbec špatně. Posílal přihrávku mezi gólmana a obránce, ale jeho spoluhráč to nepřečetl, a tak si pro míč došel Zadražil.
     
    62
    Jeden z hráčů Bohemians dostal nějakou ránu v hlavičkovém souboji a chvíli zůstal ležet. Nakonec ale nebylo třeba ani ošetření a zase se pokračuje.
     
    61
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Alves, přichází Mikuláš Jáša.
     
    60
    Už je za námi hodinka hry a Jihočeši prohrávají o dvě branky, nyní to s nimi nevypadá moc dobře. Bohemce dvakrát skvěle vyšel vstup do poločasu.
     
    59
    Táborsko mělo na druhé straně šanci zahrávat autové vhazování, ale pro Koubu z toho nebyla žádná těžká práce. Následně poslal míč až na polovinu hřiště.
     
    58
    Avšak z toho žádné nebezpečí nepřišlo. Zadražl bez problémů balón odvrátil, navíc byl následně Bohemians pískán útočný faul a hra je přerušena.
     
    57
    Hosté rychle rozehráli standardní situaci a za obranu si znovu nabíhal Ugwu. Tentokrát obrana domácích stihla zapracovat a odehrála balón na rohový kop.
     
    56
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Nátr, přichází Hlinák.
     
    55
    Hostující Ugwu, který střídal do druhého poločasu, zůstává ležet na zemi a domácí sportovně zakopli míč. Vypadá to ale, že střelec druhé branky bude pokračovat.
     
    54
    Nyní se navíc Táborsko provinilo faulem, a tak mají Bohemians možnost v klidu rozehrát ze své obranné poloviny. Celá akce ale skončila až u Zadražila.
     
    53
    Rozhodně nikdo nemůže říct, že by se Jihočeši nesnažili, avšak Kouba nemusel ze svého repertoáru tasit nějaký zázračný zákrok proti šanci domácích.
     
    52
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Říha, přichází Majka.
     
    52
    Tentokrát to domácí zkoušeli po zemi, avšak tato přihrávka se stala snadnou kořistí pro obranu hostů. Ti se ale u balónu moc dlouho neudrželi.
     
    51
    Avšak centr od rohového praporku žádné nebezpečí nepřinesl. Kouba si pro balón vyskočil nejvýše a nedal nikomu šanci na zakončení. Následně odkopl daleko.
     
    50
    Jihočeši to tak mají ještě složitější než při nástupu do druhého poločasu. Přesto se nadále drží na míči na útočné polovině a vybojovali rohový kop.
     
    48
    Bohemians U21 právě vstřelili branku!
    Další rychlý gól v poločase pro hostující tým, tentokrát to bylo ještě rychlejší než v první půli! MICHAEL UGWU se dostal za obranu domácího celku a křižnou střelou nedal Zadražilovi šanci.
     
    47
    Už nám začal i druhý poločas, tak uvidíme, jestli se Táborsku podaří srovnat. Oba týmy předvedly několik střídání, které se budeme snažit doplnit.
     
    46
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Peričevič, přichází Ugwu.
     
    46
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Janošík, přichází Icha.

    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Boula, přichází Studnička.

    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Tolno, přichází Kubovský.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme nakonec viděli jednu branku, a to už ve třetí minutě, když se trefil hostující Vojtěch Novák. Táborsko sice bylo jasně lepším týmem v prvním poločase, ale vyloženou šanci mělo jen jednu. Kouba moc práce neměl, a tak půjde Bohemka do další půle s jednobrankovým vedením.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    O míč navíc ještě po chvilce přišlo, takže Pražané ukrojili další čas do konce půle. Vypadá to, že hosté půjdou do druhého poločase s jednogólovým vedení.
     
    43
    Klokani vybojovali balón u postranní lajny, ovšem daleko se znovu nedostali. Táborsko však už nemá moc času, na to aby dalo gól ještě v tomto poločase.
     
    42
    Marvis Ogiomande předvedl šikovné zpracování, díky čemuž se dostal až před gólmana. Toho zkoušel prostřelit z úhlu, ale Zadražil stihl ucpat díru, takže jesličky nedostal a uchránil svůj tým od inkasování!
     
    41
    Na druhé straně se zase Bohemians hnali do náznaku šance, ale ten skončil jako všechny jejich poslední útoky. Zadražil proto může odkopávat od svatyně.
     
    40
    A do konce prvního poločasu nám zbývá posledních pět minut. Jihočeši jsou nadále aktivní na útočné polovině, jenže se nemohou dostat do gólové šance.
     
    39
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Novák, přichází Šumilov.
     
    39
    Vojtěch Novák, který je zatím jediným střelce, zůstal sedět na hřišti, když schytal nějaký ostřejší zákrok. Zatím tento hráč kulhá za postranní lajnu a asi střídá!
     
    38
    Hráči v zelenobílém se provinili faulem, a tak může Táborsko nadále pokračovat ve své akci. Klokani je však nepouštějí do blízkosti šestnáctky.
     
    37
    První poločas nám zase tak moc záživný fotbal zatím nenabídl. Táborsko se sice snaží a je mnohem častěji na míči, ale do vyložené šance se ještě nedostalo.
     
    36
    Táborsko ve třech dokázalo vykombinovat soupeře, přesto si nikam moc nedostalo. Následný centr nebyl vůbec přesný a skončil v autu na druhé straně.
     
    34
    Nyní si mohla obrana hostujícího celku přece jen na chvilku odpočinout. Peričevič táhl útočnou akci, ale jeho přízemní centr našel jen nohu soupeře.
     
    33
    Domácí hráč se snažil stihnout balón na hrací ploše za každou cenu, ale nakonec to o kousek nestihl. Obrana Bohemians je však ve velké permanenci.
     
    32
    A byla z toho další šance, jenže ani tentokrát to není branka! Centr z rohu dopadl na hlavu Jakuba Navrátila, avšak jemu se míč jen svezl po hlavě a spadl za něj.
     
    31
    Avšak Táborsko se nadále žene za vyrovnáním a je na hřišti jasně lepším celkem. Nyní vybojovalo další rohový kop a rozhodně by chtělo srovnat do poločasu.
     
    30
    Už je za námi třicet minut hry, takže více jak polovina prvního poločasu je za námi. Skóre nadále určuje trefa hostujícího Vojtěcha Nováka ze třetí minuty.
     
    29
    Což se jim nakonec vyplatilo a vybojovali autové vhazování na polovině hřiště. Dlouho se však na balónu neudrželi, a tak zase hrají fotbalisté v modrém.
     
    28
    Hostům se nyní nepovedla rozehrávka, a tak se balón dostal až k Zadražilovi. Bohemians ale vysoko napadají a dělají svým soupeřům značné problémy.
     
    27
    V současné době nevidíme na hřišti nějakou extra podívanou. Hra se odehrává hlavně v okolí středového kruhu, přičemž balón mají častěji domácí hráči.
     
    25
    A to byl pořádný závar před brankou Táborska! Po několika odrazech se míč dostal přesně na nohu Vojtěcha Nováka, avšak jeho rána se nejspíše odrazila od spoluhráče hodně vedle brány!
     
    24
    Fotbalisté v zelenobílém se snad poprvé v dnešním zápase drží delší dobu na útočné polovině. Tam navíc vybojovali další autové vhazování nedaleko branky.
     
    23
    Která bude ještě nadále pokračovat. Bohemians to chtěli zakončit centrem do šestnáctky, který však byl sražený hostující obranou na rohový kop.
     
    22
    Matyáš Buneš odvedl dobrou práci ve své šestnáctce. Dobře odhadl nižší centr do šestnáctky, a tak mohl balón odpálit. Následně se ženou pražané do akce.
     
    21
    Jihočeši obléhají útočnou polovinu, jenže hosté zatím předvádějí velmi dobrou práci v obraně. Táborsko se tak ještě k mnoha střelám nedostalo.
     
    20
    Následně jsme navíc viděli rychlý přechod do útoku v podání Táborska. Ani tentokrát ale Bohemians nezaváhali a odkopli balón alespoň na autové vhazování.
     
    19
    Po delší době se fotbalisté v zelenobílém dostali na útočnou polovinu, kde navíc vybojovali rozehrávku. S tou si ale domácí obránce poradili vcelku hravě.
     
    18
    Kdybychom sledovali nějak více statistiku držení míče, budou mít domácí obrovsky navrch. To jim však k ničemu není, jelikož nadále prohrávají o jeden gól.
     
    17
    Jihočeši zahrávali rohový kop, ale žádná šance z něj nevznikla. Následně ještě Martin Kučera rozehrával standardku, ovšem obrana hostů znovu odolala.
     
    16
    Matěj Říha byl zezadu tvrdě sražen soupeřem, čehož si sudí povšiml. Táborsko tak může v klidu rozehrávat ze své obranné poloviny a zase něco vymyslet.
     
    15
    Už je za námi úvodních patnáct minut. Viděli jsme jednu branku, kterou vstřelili už ve třetí minutě hosté. Od té doby útočí domácí, ale srovnání se nedočkali.
     
    13
    Tohle už byla slušná šance na srovnání a táborští hráči mají velkou převahu! Alves nadvakrát poslal takový lob na penaltový puntík, odkud jeho spoluhráč poslal míč těsně nad břevno!
     
    12
    Martin Kučera dvakrát během krátké chvilky centroval do šestnáctky z pravé strany, ale oba jeho centry byly krátké, a tak si s nimi soupeři poradili.
     
    11
    Následně se navíc Pražané hnali do rychlé protiakce čtyři na jednoho! Hráč, který celou akci táhl to musel vzít na sebe, jelikož jeho spoluhráči se už dostali do ofsajdu, ale jeho křižný pokus šel těsně vedle levé tyče!
     
    10
    Přesto vybojovali Jihočeši rohový kop. Viděli jsme pěkný centr, který se stáčel před gólmana, ale hostující obrana si s tím dokázala poradit.
     
    9
    Pěkně to vymýšleli domácí, kteří chtěli předvést akci na jeden dotek. Jeden z nich ale nebyl tak dobrý, a tak se klokanům povedlo odkopnout míč do bezpečí.
     
    8
    Marvis Ogiomade se dostal do problémů, když ho napadali tři soupeři. Nakonec ho však zachránila píšťalka hlavního rozhodčího, který viděl nějaký faul.
     
    7
    Jeden z hostujících hráčů zůstává ležet na zemi po jednom ze soubojů a zatím se mu na nohy nechce. Nakonec se však zvedl a bude schopen dále pokračovat.
     
    6
    Avšak Pražané se během chvilky dostali zpět k balónu. Jejich další akce netrvala dlouho. Míč se totiž dostal mimo hřiště a Zadražil může odkopávat od branky.
     
    5
    Václav Peričevič dostal přihrávku do strany a rozjel rychlou akci. Ta byla zakončena přízemním centrem do šestnáctky, který domácí obrana odvrátila.
     
    4
    Fotbalisté v modrém mají brzy co dotahovat. Dosud se sice více drželi na balónu, avšak především v okolí poloviny hřiště, branku Kouby vůbec neohrozili.
     
    3
    Bohemians U21 právě vstřelili branku!
    Začátek utkání byl sice hodně opatrný, ale první akce hostujícího týmu končí brankou! To je tedy raketový nástup Bohemians, o jejichž vedení se postaral VOJTĚCH NOVÁK!
     
    2
    Domácí Zadražil nepředvedl zrovna přesvědčivé zpracování nohou, naštěstí pro něj neměl balón velkou razanci, jinak by to byla obrovská minela gólmana.
     
    1
    A první poločas Letní ligy mezi Táborskem a Bohemians začal! Domácí fotbalisté nastupují v modrých dresech, zatímco klokani klasicky v zelenobílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC MAS Táborsko: Zadražil – Boula, Navrátil, Penc, Říha, Kučera, Vandas, Tolno, Musiol, Janošík, Alves.
    Náhradníci: Pavlík, Jáša, Provazník, Majka, Brabec, Dybala, Icha, Kubovský, Větrovský, Studnička, Pecháček.

    Bohemians 1905 B: Kouba – Vala, Václavík, Dostál, Novák, Buneš, Nátr, Begič, Ogiomade, Vala, Peričevič.
    Náhradníci: Jirsa, Hlinák, Ugwu, Seniv, Freisler, Šumilov..
     
    Bohemians 1905 B

    Pražané neměli ani trochu dobrý vstup do letní ligy, jelikož padli v prvních třech zápasech. Následně ale přišel obrovský vzestup, který znamená čtyři výhry v řadě. Díky tomu se Bohemians posunuli na průběžné třetí místo, když získali dvanáct bodů. Na první Táborsko však ztrácí jen bod, na druhou Plzeň žádný, jelikož mají stejný bodový zisk. Toto utkání by mohlo nakonec rozhodnout o vítězi ligy.
     
    FC MAS Táborsko

    Táborsko si zatím vede znamenitě a patří mu v Letní lize dokonce vedoucí pozice s náskokem jednoho bodu na Plzeň, navíc k tomu má o zápas odehráno méně. Jihočeši zapsali čtyři vítězství, když přehrál SK Benešov, Písek, Slavii B a Viktorii Plzeň B, se kterou hrál v sobotu, takže má celkem "nabitý" program. Tak uvidíme, jestli zvládli v sobotu pošetřit nějaké síly.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 3. Novák, 48. Ugwu

    Karty:   79. Provazník (TAB)


    FC SILON Táborsko: Zadražil – Alves (61. Jáša), Navrátil, Penc, Janošík (46. Icha) – Boula (46. Studnička), Kučera – Říha (52. Majka), Vandas (72. Provazník), Tolno (46. Kubovský) – Musiol.
    Náhradníci: Pavlík, Jáša, Provazník, Majka, Brabec, Dybala, Icha, Kubovský, Větrovský, Studnička, Pecháček.

    Bohemians Praha 1905 B: Kouba – Vala D., Dostál F., Vala P., Václavík – Begič (83. Seniv), Buneš – Nátr (56. Hlinák), Novák (39. Šumilov), Ogiomade – Peričevič (46. Ugwu).
    Náhradníci: Jirsa, Hlinák, Ugwu, Seniv, Freisler, Šumilov.
    bahis siteleri