Real Sociedad – Granada 2:3 (kon.) | Real Madrid – Alavés 2:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:3 (0:2)
Granada CF
Pátek 10.07.2020, 19:30 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Granada právě vstřelila branku!
    Radost domácím nevydržela příliš dlouho, Granada si bleskově navrací vedení! Z vůbec první šance ve druhém poločase udeřil DOMINGOS DUARTE, který hlavičkoval po Machísově centru z levé strany u pravé tyče přesně k té vzdálenější, tedy do protipohybu brankáře Moyi.
     
    83
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Ne ale na dlouho! Hned z další akce totiž domácí srovnávají krok! Z pravé strany vyslal na střed vápna prudkou přízemní přihrávku Nais Djouahra, do které se špičkou kopačky opřel u penaltového puntíku MIKEL OYARZABAL a poslal míč nekompromisně pod břevno!
     
    48
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí po svém celkově šestém rohu snižují! Centr z levé strany se od zad Carlose Nevy odrazil k MIKELU MERINOVI, jenž pálil z otočky skrze chumel protihráčů v červeném po zemi přesně ke vzdálenější tyči.
     
    44
    Granada právě vstřelila branku!
    Branka, která vzbudila velké emoce. Nahrávku Yangela Herrery si zpracoval za domácí obranou ROBERTO SOLDADO, který si obešel brankáře a pohodlně zakončoval do prázdné klece. Real vehementně reklamoval ofsajd, přihrávku ale nešťastně tečoval Diego Llorente, a tak je gól uznán.
     
    21
    Granada právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro domácí hodně ledová sprcha, hosté jdou zničehonic do vedení! Z levé strany odcentroval před malé vápno Domingos Duarte a nejvíce důrazným hráčem byl ANTONIO PUERTAS, jenž hlavičkoval nechytatelně přesně do levé horní šibenice! Miguel Ángel Moyà se po jeho zakončení jen ohlédl.

    Filip Lefenda

    Branky: 48. Merino, 83. Oyarzabal (Djouahra) – 21. Puertas (D. Duarte), 44. Soldado, 88. D. Duarte (Machís)

    Karty:   4. Muñoz (RSC), 67. A. Elustondo (RSC) – 7. C. Fernández (GRN), 39. Soldado (GRN), 88. Puertas (GRN)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 8:0. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:13.
    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – A. Elustondo (70. Gorosabel), D. Llorente, Le Normand, Muñoz – Barrenetxea, Zubimendi, Merino, Oyarzabal (C) – Portugués (64. Djouahra), José (79. Roberto López).
    Náhradníci: Remiro – Aranbarri, Djouahra, Gorosabel, Isak, Lobete, Roberto López, Monreal, Ödegaard, J. Pacheco, Zubeldia, Zurutuza.

    Granada CF: Rui Silva – Díaz (C), J. Vallejo (68. Sánchez), D. Duarte, Neva – Foulquier, Eteki (63. Azeez), Y. Herrera (90+3. J. A. Martínez), Puertas (90+2. Bastiao Dias) – Soldado (63. Machís), C. Fernández.
    Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Azeez, Bastiao Dias, Antoñín, Köybaşı, Machís, J. A. Martínez, Montoro, Rodríguez Ruiz, Sánchez, Vico.

    Rozhodčí: J. Munuera – I. Villanueva, Á. Cabrera
    bahis siteleri