Galatasaray – Göztepe 3:1 (kon.) | Gaziantep – Kasımpaşa 2:2 (kon.)
konec
Galatasaray Istanbul
3:1 (0:0)
Göztepe SK
Sobota 18.07.2020, 20:00 • Türk Telekom Stadyumu, Istanbul • Turecká Superliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    90+7. Yunus AKGÜN - 3:1
     
    90+7
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Vabank hostů vedl k brejku dvou náhradníků na samotného brankáře. Taylan Antalyalı nesobecky posunul míč doleva a YUNUS AKGÜN po dvou minutách na hřišti do prázdné brány zpečetil skóre.
     
    90+5
    Střídání v týmu Galatasaray Istanbul: ze hřiště odchází Emre Akbaba, přichází Yunus Akgün.
     
    90+4
    Galatasaray byl kousíček od prodloužení černé série! Akbunar si udělal prostor a z osmi metrů napálil tyč, z dorážky pak bez přípravy přestřelil zívající bránu Castro.
     
    90+3
    Střídání v týmu Galatasaray Istanbul: ze hřiště odchází Adem Büyük, přichází Ahmet Çalık.
     
    89
    Trenér Galatasaray Istanbul si dosud vystačil se zahajovací sestavou a tři změny naráz provádí až v závěru: ze hřiště odcházejí Sufiján Fígúlí, Mariano Ferreira a Ömer Bayram, nastupují Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı a také Martin Linnes.
     
    85
    Střídání v týmu Göztepe SK: Alpaslan Öztürk opouští hřiště na nosítkách, nahrazuje ho Celso Borges.
    81. Emre AKBABA - 2:1
     
    81
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Trestný kop z 20 metrů zakroutil přes zeď do šibenice EMRE AKBABA. Ani zajímavý taktický prvek s ležícím Kesginem za izmirskou zdí hostům nepomohl, domácí záložník to trefil úžasně.
    77. Stefano NAPOLEONI - 1:1
     
    77
    Göztepe právě vstřelilo branku! Teď již nemůže nikdo proti regulérnosti nic namítat a hosté se mohou naplno radovat. Skvělý centr Murata Paluliho usměrnil rybičkou z malého vápna do sítě STEFANO NAPOLEONI.
     
    76
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Mossoró da Costa, přichází Kerem Atakan Kesgin.
    65. VAR zrušil také gól Göztepe
     
    65
    Tak také na druhé straně máme odvolaný gól. Hlavní rozhodčí se po několikaminutovém rozhovoru přes sluchátka běžel přesvědčit na obrazovku o faulu na Saracchiho, který předcházel gólové akci. Přitom mezi ním a zakončením došlo k centrům zleva i zprava, hlavičce, nahrávce a střele Halila Akbunara...
     
    62
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odkulhal po špatném došlápnutí André Biyogo Poko, na jeho místo přichází André Castro.
    60. Marcelo SARACCHI - 1:0
     
    60
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Seriho trestný kop ze strany hosté odhlavičkovali, jenže vzápětí nevěřili svým očím, když jim míč z dálky vrátil z voleje do sítě MARCELO SARACCHI. Je to vůbec první ligový gól uruguayského obránce!
     
    55
    Göztepe velmi nebezpečně vystrčilo růžky z obranné ulity. Mossoró prostrčil centr na malé vápno a úplně volného Halila Akbunara vychytal na čáře Okan Kocuk!
     
    50
    To jsou neuvěřitelné věci, domácí zahazují i opakovanou příležitost! Druhé penalty se chopil Júnis Bilhanda, svůj pokus však jen otřel o horní část břevna.
     
    49
    António Pimparel "Beto" (Göztepe SK) sice Büyükovu penaltu vyrazil, ale jeho radost neměla dlouhého trvání. Videorozhodčí odhalil předčasné vyběhnutí z brankové čáry a pokutový kop se opakuje. Gólman je navíc napomínán žlutou kartou .
    47. Nukanův penaltový zákrok na Fígúlího
     
    47
    Bilhanda postrčil míč na Fígúlího, který byl postrčen Nukanem a rozhodčí nařizuje penaltu ve prospěch Galatasaraye!
     
    45
    Žlutou kartu dostává Atınç Nukan (Göztepe SK) za faul přesně na pokutovém oblouku.
    44. Hrubku domácího brankáře Kocuka nevyužil Mossoró
     
    44
    Další hrubá chyba Okana Kocuka. Tentokrát svou rozehrávkou namazal Mossoróvi a měl štěstí, že se jeho křížná střela po zemi nevešla mezi tyče.
     
    35
    Zlatko Tripić se odvážně vydal sám proti pěti a rychlou kličkou si vynutil faul. Žlutou kartu za něj dostává Ryan Donk (Galatasaray Istanbul).
     
    30
    Žlutou kartu dostává Marcão Teixeira (Galatasaray Istanbul). Po ubráněném rohu utíkal do protiútoku Akbunar a domácí stoper jej sejmul zezadu.
    22. neuznaný gól Adema Büyüka
     
    22
    Hrubku spáchal zkušený brankář Beto. Místo odkopu do bezpečí po malé domů kličkoval s míčem, ten mu vypíchl Adem Büyük a zakončil do prázdné brány. Gól byl uznán, ale VAR posoudil situaci jako faul na brankáře.
    18. Akbaba z voleje těsně minul po Bilhandově dloubáčku
     
    18
    Bilhanda vykouzlil parádní dloubáček na Akbabu, vybíhajícího z regulérně z ofsajdové hrany. Sám proti brankáři zakončil přímo ze vzduchu těsně vedle.
     
    12
    Hrubku při rozehrávce vyrobil domácí brankář Kocuk. Poslal míč přímo na kopačky Paluliho, který ihned na pokutovém oblouku našel volného Aydoğda. Ten se rozhodl pro technickou placírku, ale netrefil bránu.
     
    4
    Po dvou rozích následoval trestný kop Galatasaraye, který dobře zakroutil Seri. Z celé smečky hráčů jej nikdo nezasáhl, takže musel od tyče dlaní vytahovat do strany trochu překvapený brankář Beto.

    Karel Jedlička

    Branky: 60. Saracchi, 81. Akbaba, 90+7. Akgün (Antalyalı) – 77. Napoleoni (Paluli)

    Karty:   30. Marcão Teixeira (GAL), 35. Donk (GAL) – 45. Nukan (GZT), 49. Beto (GZT)

    Neproměněná penalta: 50. Bilhanda (GAL), mimo


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:12.
    Galatasaray Istanbul: Kocuk – Mariano (89. Linnes), Marcão Teixeira, Donk, Saracchi – Seri – Fígúlí (89. Antalyalı), Bilhanda, Akbaba (90+5. Akgün), Ö. Bayram (89. Durmaz) – Büyük (90+3. Çalık).
    Náhradníci: Balaban – Linnes, Çalık, Özbayraklı, E. Bayram, Durmaz, Antalyalı, Inan, Sekidika, Akgün.

    Göztepe SK: Beto – Paluli, Öztürk (85. C. Borges), Nukan, Emir – Biyogo Poko (62. A. Castro), Aydogdu – Akbunar, Tripić, Mossoró (76. Kesgin) – Napoleoni.
    Náhradníci: Bilen – Wallace, Gassama, Titi, C. Borges, A. Castro, Kayan, Kesgin, Özkayımoğlu, Yildirim.

    Rozhodčí: Gençerler – Narinç, Çiçek
    bahis siteleri