Atalanta BC – Bologna 1:0 (kon.) | Sassuolo – AC Milán 1:2 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:2 (1:2)
AC Milán
Úterý 21.07.2020, 21:45 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia) • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost, dobrou noc. (23:49:52)
     
    AC tak potřetí za sebou zvítězilo, i v dalším zápase po restartu Serie A vstřelilo dvě branky a v Serii A se drží na páté pozici. Do konce nejvyšší italské soutěže zbývají odehrát hostům už jen tři zápasy. V pátek se představí doma proti rozjeté Atalantě a může počítat ztráty. Je jisté, že kvůli trestu za žluté karty bude chybět Binnásir a v prvním poločase odstoupili dva zranění obránci Conti a Romagnoli. Tak se nechme překvapit, zda budou proti Bergamu trenéru Polimu k dispozici.
     
    Druhý poločas už tolik krásy nenabídl. AC hrálo to, co potřebovalo. Ukázalo se, že klíčovým momentem bylo vyloučení Bourabii ze sedmé minuty nastavení první půle. Na obrazu hry to bylo hodně poznat. Sassuolo se ve druhém dějství nedostalo do vyložené příležitosti. To Ibrahimovič mohl při narážečce s Kessiém završit hattrick, nicméně balón si sám před brankářem ukopl. I tak zůstal jediným střelcem AC, v prvním poločase s ním měl Müldür velké potáže a nelze se divit, že jej o pauze stáhl a poslal na plac Řeka Kiriakopoulose.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:22.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    AC drží balón na své útočné polovině a tenhle zápas už vyhraje.
     
    90+2
    Na tohle Sassuolo čekalo! Giorgos Kiriakopoulos a Hamed Traorè zaútočili rychle levou stranou, po sklepnutí na střed následovalo zakončení Domenica Berardiho nad bránu.
     
    90+1
    Hamed Traorè držel balón na levé straně, nicméně zasáhl Calabriu loktem do obličeje.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    AC zase dobře presuje a nenechává rozehrát Sassuolo.
     
    89
    Hamed Traorè se poprvé dotkl míče, ale při zpracování křižné nahrávky na pravé straně pouze posunul míč kopačky do autu.
     
    89
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Francesco Caputo, přichází Hamed Traorè.
     
    88
    Ibrahimović nejprve pomohl svým spoluhráčům, ale poté přišel jeho faul z levé strany na Magnanelliho.
     
    87
    Hezký pas na levou stranu na Kiriakopoulose, ten nacentroval do pravé poloviny vápna, jenže zakončení Berardiho směřovalo křížem vedle brány. I tak byl řecký fotbalista domácího mužstva při převzetí nahrávky v ofsajdu.
     
    86
    AC si zavařilo při rozehrávce, ale domácí se nedostali k balónu.
     
    85
    Locatelli dělal kličku z levé strany proti Bonaventurovi (AC) a jeho práci rukama potrestal sudí právem žlutou kartou.
     
    84
    Kessié přerušuje hru faulem zezadu na Djuričiče na levé straně.
     
    83
    Sassuolo zkrátka musí vytěžit z minima maximum, pokud se tedy ještě dostane do nějaké šance. Donnarumma je totiž ve druhém poločase prakticky bez pořádného zákroku.
     
    82
    Ibrahimovič fauloval z pravé strany rozehrávajícího Magnanelliho, AC velice dobře presovalo, už Djuričič byl pod tlakem, nicméně nedovolený zákrok Ibrahimoviče vysvobodil domácí celek z nelehké situace.

    Vít Muzikář

    Branky: 42. Caputo (pen.) – 19. Ibrahimović (Çalhanoğlu), 45+2. Ibrahimović (Çalhanoğlu)

    Karty:   22. Bourabia (SAS), 34. Locatelli (SAS) – 38. Hernández (ACM), 61. Binnásir (ACM), 76. Calabria (ACM), 85. Bonaventura (ACM)   45+7. Bourabia (SAS)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:22.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (46. Kiriakopoulos), Marlon, Peluso, Rogério – Bourabia, Locatelli – D. Berardi (C), Haraslín (46. Boga, 68. Djuričić), Raspadori (46. Magnanelli) – Caputo (89. Traorè).
    Náhradníci: Pegolo, Turati – Magnani, Ghion, Boga, Manzari, Djuričić, Traorè, Toljan, Magnanelli, Piccinini, Kiriakopoulos.

    AC Milán: G. Donnarumma – Conti (11. Calabria), Kjaer, A. Romagnoli (C) (32. Gabbia), Hernández (46. Laxalt) – Kessié, Binnásir (79. Biglia) – Saelemaekers, Çalhanoğlu (79. Bonaventura), Rebić – Ibrahimović.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Begović – Krunić, Bonaventura, Gabbia, Calabria, Leao, Brescianini, Paquetá, Biglia, Laxalt, Maldini.

    Rozhodčí: Pairetto – Tolfo, Baccini
    bahis siteleri