AC Milán – Atalanta BC 1:1 (kon.)
konec
AC Milán
1:1 (1:1)
Atalanta Bergamo
Pátek 24.07.2020, 21:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 3:5.
    Rohy: 3:7.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 16:13. (23:39:16)
     
    Druhý poločas byl ještě mnohem vyrovnanější, než ten první. Hra se ale o dost zpomalila a hrál se spíše defenzivní fotbal a vyčkávaná na brejky. Žádný z týmu si nevytvořil nějakou extra velkou příležitost a skóre se tedy neměnilo. Zápas nemá vítěze a týmy si připíšou shodně po bodu. Dobrou noc!
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Muriel se postavil k volnému přímému kopu, který zatočil hezky do malého vápna. Tam se ale nacházal vysoký Ibrahimović a míč poslal pryč. Následně Atalanta vybojovala ještě roh.
     
    90+2
    Samu Castillejo zatočil svůj volný přímý kop skoro až k malému vápnu, kde míč ale vyhlavičkoval Caldara. AC vybojovalo míč znovu a drží se stále u velkého vápna.
     
    90+1
    Rozhodčí tentokrát nastavil tři minutky nad základní hrací dobu, což by mělo být tak akorát.
     
    90
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Ebrima Colley.
     
    89
    Laxalt poslal parádní centr do šestnáctky, který šel na hlavu jednoho ze spoluhráčů. Míč byl sice zblokován, ale k zemi se potácel Ibrahimovć.
     
    88
    Bonnaventura parádně protáhl míč do šestnáctky a zbavil se obránce. Následně prodloužil na Ibrahimoviće, který ale svou střelou nenašel branku.
     
    87
    Atalanta zahrála rohový kop, míč mířil od rohu na Zapatu. Tomu byl ale míč sebrán a následně sudí stejěn odpískal ofsajd.
     
    86
    Muriel si míč převzal asi pět metrů od vápna, krásně si ho zpracoval, následně se s ním otočil a vypálil, ovšem trefil jen před ním postaveného hráče.
     
    85
    Velmi nepříjemně byl teď faulován Samu Castillejo. I přestože rychle přiběhli doktoři, poškozený hráč se rychle vrací zpátky do hry.
     
    84
    Hateboer táhl míč po pravé straně kolem čáry. Následně ho propůjčil Pašalićovi, který ale svou střelou našel jen hráče AC, který si míč převzal do svého vlastnictví.
     
    82
    Krunić ve vzdušném souboji fauloval soupeře, když mu dal ránu loktem do ramene. AC se tak připravilo a zajímavou akci.
     
    81
    Po delší chvíli je zde faul a Atalanta dostává míč na kopačky. Okamžitě s ním postupuje směrem k brance, akci táhne Martin de Roon.
     
    80
    Další rohový kop AC opět nebyl ideální. Ibrahimović se rozčiloval, protože míč netrefil. Všichni další hráči AC byli příliš daleko.
     
    79
    Nyní si po nějaké době AC opět vyzkoušelo rohový kop, který se taktéž nepovedl. Domácí ho rozehráli nakrátko, ovšem pár chvil poté už míč ztratili.
     
    78
    Samu Castillejo se postavil k volnému přímému kopu z velké dálky. Míč byl nasměrován k puntíku, kde ho hlavičkoval Castillejův spoluhráč, ovšem na opačnou stranu, než by potřeboval.
     
    77
    Donnarumma si připsal také úspěšný zákrok, když se mu podařilo tygřím skokem uchopit míč, který z levé strany centroval jeden z hostů.

    Jiří Polášek

    Branky: 15. Çalhanoğlu – 34. D. Zapata

    Karty:   25. Biglia (ACM) – 38. Tolói (ABC)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:13.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, Gabbia, Laxalt – Kessié, Biglia (63. Krunić) – Saelemaekers (69. Castillejo), Çalhanoğlu (61. Bonaventura), Rebić (61. Leao) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Begović, Antonio Donnarumma – Bonaventura, Brescianini, Castillejo, L. Colombo, Duarte, Krunić, Leao, Maldini, Olzer, Paquetá.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói (46. Šutalo), Caldara, Djimsiti – Hateboer, de Roon, Freuler (69. Pašalić), Gosens (69. Castagne) – A. Gómez (90. Colley), Malinovskyj (58. Muriel) – D. Zapata.
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Bellanova, Castagne, Colley, Czyborra, Tameze, Šutalo, Pašalić, Palomino, Muriel, Da Riva.
    bahis siteleri