Kölner Haie – Mountfield HK 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 6:4 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1) Stav série: 0:2
Vancouver Canucks
Sobota 15.08.2020, 00:40 • Rogers Place, Edmonton, AB • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:55 Bo HORVAT - 3:4
     
    65:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver si může hluboce oddychnout! Přece jen vítězí i ve druhém zápase série proti St. Louis! Na tohle už Blues nemohou najít odpověď!

    Hughes rozehrál z levého rohu svého obranného pásma o mantinel přes Schenna na BO HORVATA na levé straně střední třetiny a kapitán Canucks si to převzetí kotouče namířil křížem proti bráně soupeře. To zareagovali Pietrangelo a Gunnarsson, snažili se mu jakýmkoliv způsobem zatarasit cestu. Jenže BO HORVAT chytil rychlost a už jej nikdo nezastavil, podržel puk, zvedl hlavu a počkal až se objeví mezírka mezi betony Binningtona! Asistence: Quinn Hughes.
     
    63:19
    Jestli se na tento zápas dívá Dominik Hašek, tak musí mít velkou radost a možná i nostalgii! Perron si nejprve nachystal kotouč na forhendový blafák a Markström ho vykopl levou nohou ve stylu legendárního gólmana a následně skočil proti bekhendu Perrona do prázdné brány a vyrážečkou vytáhl rodící se gól těsně před brankovou čárou, ačkoliv už ležel na zemi!
    59:54 David PERRON - 3:3
     
    59:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Pietrangelův pokus z osy modré čáry přes Erikssona sklepl DAVID PERRON bekhendem o led k pravé tyči. Před bránou tou dobou sváděl Schwartz souboj s Edlerem, ale tihle dva se puku vůbec nedotkli. Rozhodčí poté ještě zkoumali, jestli se v případě DAVIDA PERRONA nejednalo o vysokou hůl. Jinak řečeno – zda DAVID PERRON zasáhl puk nad úrovní horní tyče, či nikoliv. Rozhodli se gól uznat a poslat tenhle zápas do prodloužení sedm sekund před koncem do normální hrací doby... Ano, sedm sekund chybělo od toho, aby Vancouver vedl nad obhájcem Stanley Cupu 2:0 na zápasy. Asistence: Alex Pietrangelo, Vladimir Tarasenko.
     
    57:54
    Binnington jde na střídačku!
    49:10 Sammy BLAIS - 2:3
     
    49:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Markström rozehrál na levou stranu na Roussella, ten přihrál Edlerovi. Švédský obránce se otočil na levém kruhu, ale následně našel jen hokejku forčekujícího SAMMYHO BLAISE. Ten se rozjel a prodral se zprava až k přesnému bekhendovému blafáku podél vyrážečky Markströma. Jeden z hokejistů soupeře ještě skočil rybičku, ale už bylo pozdě. Bez asistence.
    45:36 Elias PETTERSSON - 1:3
     
    45:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Všechno to odstartovalo tím, že při ráně Millera z levé strany se Faulkovi zlomila hůl! Boeser potom nastřeloval kotouč z pravé strany do ohně a ten se od pravé nohy Binningtona odrazil do vzduchu, odkud ho sklepl ELIAS PETTERSSON do prázdné brány. Asistence: Brock Boeser, J. T. Miller.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min.) za nedovolené bránění Petterssona.
     
    42:49
    Pearson mohl skórovat, Horvat mu krásně přichystal puk z levého kruhu přes obránce a Pearson se položil do zakončení, jenže zasáhl kotouč nečistě!
     
    41:46
    Tak tohle nevypadalo vůbec dobře! Myerse poslal Schenna krosčekemz levé strany hlavou proti mantinelu! Myers nedopadl dobře! Zprvu otočil hlavou a komunikoval s brankářem Markströmem, který se ujišťoval, jak na tom je jeho spoluhráč. Jinak se ale nehýbal a člověku zatrnulo. Poté se naštěstí zvedl, naprosto po svých odjel na střídačku a zamířil do šatny! Klobouk dolů! Myers působil dojmem jako kdyby se snad ani nic nestalo. Myers jenom potvrdil, že hokejisté jsou tvrďáci.
    38:56 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    38:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis využívá svou šestou přesilovku v zápase a dostává se na kontakt! RYAN O´REILLY si na konci kombinace na pravé straně položil Edlera a na zadní tyč odčaroval kouzlo Markströma k radosti Blaise na trestné lavici. Asistence: David Perron, Alex Pietrangelo.
     
    37:53
    St. Louis je vytočené z toho, jak probíhá tahle série a musí se něčím chytnout. Blais nyní poslal Suttera na mantinel, ten stál očima směrem k mantinelu, ale nebyl zpevněný. Každopádně nebezpečný zákrok, Sutter letěl hlavou proti mantinelu.

    Samozřejmě, že Vancouver a konkrétně Beagle se zastal spoluhráče, takže bylo veselo. Účty si začalo vyřizovat hned několik hokejistů z obou stran Nakonec rozhodčí to celé posoudili ve prospěch St. Louis a za katr usedl Virtanen, Blais a Beagle, takže přesilovka pět na čtyři pro Blues.
     
    37:28
    MacEwen (VAN) a Sanford (STL) se před buly ve středním pásmu a na pravé straně oháněli jeden po druhém. Rozhodčí vhodil puk na led a rukavice šly hned dolů. Rychlá bitka skončila na rány vyrovnaně, na zemi skončil hráč St. Louis.
     
    34:00
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Bo Horvat – 2 min., hákování).
    33:01 Tanner PEARSON - 0:2
     
    33:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jenže následně Vancouver využívá přesilovku pět na čtyři a vede 2:0! TANNER PEARSON využil mezi kruhy nahrávky Petterssona z levého kruhu a ve vzduchu vystřelil z první přes Gunnarssona do levé nohy přesouvajícího se Binningtona, od levého betonu brankáře St. Louis se kotouč o led odrazil do brány! Asistence: Elias Pettersson, Brock Boeser.
     
    31:28
    Hákování Steena (STL) na levé straně u mantinelu proti Moteemu znamená přesilovku pro Vancouver.
     
    26:50
    Po ráně Pietrangela zvonila za překonaným brankářem Vancouveru jedna ze tří tyčí!
     
    25:52
    A hádejte, jak k tomu došlo! Virtanen se ohnal po Perronovi a tím přelomil hůl o útočníka St. Louis! K tomu není, co dodávat...
    23:58 Neuznaný gól Canucks


     
    23:58
    Vancouver právě vstřelil branku, která neplatí!
    To jsou věci! J. T. Miller naskočil na led z trestné lavice. Zajel za všechny obránce soupeře na nahrávku středem hrací plochy, zpracoval kotouč, vymíchal a rozpohyboval Binningtona a trefil se, stejně jako Horvat nad pravý beton brankáře. Jenže trenér St. Louis si vzal výzvu a sudí mu dali za pravdu, jednalo se o ofsajd J. T. Millera a rozhodčí gól odvolali. Stále tak vede Vancouver nejtěsnějším možným rozdílem!
     
    21:51
    Za sekání do ruky Pietrangela na pravé straně u mantinelu po rozehrávce obránce dostává Miller (VAN) dvě minuty.
     
    20:17
    Markströmova hra hokejkou nebyla vůbec dobrá, a tak měl, co dělat, aby si poradil se pokusem Tarasenka z levé strany ke kratší tyči.
     
    19:42
    V jednu chvíli to byla dokonce situace čtyři na dva. Virtanen nahrál z levého kruhu na pravou stranu, ale skvělý Binnington se přemístil k přední tyči proti Boeserovi!
     
    16:45
    Tarasenko mohl srovnat, ale po hrubce v rozehrávce protivníka vystřelil z mezikruží vedle vyrážečky Markströma.
     
    13:12
    Miller zavezl kotouč do útočné třetiny a následoval rychlý ťukec, následně Boeser z levého kruhu zrychlil hru a Pearson měl u zadní tyče na hokejce druhou branku!
    07:23 Bo HORVAT - 0:1
     
    07:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to klobouk dolů! BO HORVAT si pohrál s obranou St. Louis. Kapitán Vancouveru převzal puk ve svém obranném pásmu. Tou dobou naskočil na led Schwartz a St. Louis začalo hrát přesilovku pět na čtyři! BO HORVAT se rozjel obešel Schenna a poté si stahovačkou vychutnal již zmíněného Schwartze, zamíchal s kotoučem zakončil forhendem nad pravou nohu brankáře a Vancouver vede 1:0. Tahle trefa se bude počítat jako gól v oslabení čtyři na pět. Asistence: Christopher Tanev.
     
    06:54
    Roussel (VAN) protestuje, ale za sekání Sanforda fasuje dvě minuty a je třetím vyloučeným hráčem za ani na sedm minut.
     
    05:13
    Schwartz (STL) i kouč Berube se diví, jenže útočník Blues dostává dvě minuty za hákovánÍ Stechera na pravé straně útočného pásma soupeře.
     
    03:02
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., podrážení).
     
    01:45
    Jordan Binnington se vůbec nedohodl se Scandellou a z toho vyplynula obrovská hrubice, jenže Beagle poté trefil právě vracejícího se Scandellu místo prázdné brány!
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 39. R. O'Reilly (Perron, Pietrangelo), 50. Blais, 60. Perron (Pietrangelo, Tarasenko) – 8. Horvat (Ch. Tanev), 34. Pearson (E. Pettersson, Boeser), 46. E. Pettersson (Boeser, J. T. Miller), 66. Horvat (Q. Hughes)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Scandella, Faulk, Dunn – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Bozak, Thomas, Sundqvist – Brouwer, Blais, Steen (A).
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Stecher, Edler (A), Ch. Tanev (A), Q. Hughes, T. Myers, Fantenberg – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller – L. Eriksson, Horvat (C), Pearson – Virtanen, B. Sutter, Roussel – MacEwen, Beagle, Motte.

    Rozhodčí: O’Rourke, Joannette – Murray, Sericolo
    St. Louis 2 4 Vancouver
    #1 Čtvrtek 13.08.2020 • 04:30
    St. Louis - Vancouver 2:5
    #2 Sobota 15.08.2020 • 00:40
    St. Louis - Vancouver 3:4 po prodl.
    #3 Pondělí 17.08.2020 • 04:30
    Vancouver - St. Louis 2:3 po prodl.
    #4 Úterý 18.08.2020 • 04:30
    Vancouver - St. Louis 1:3
    #5 Čtvrtek 20.08.2020 • 04:30
    St. Louis - Vancouver 3:4
    #6 Sobota 22.08.2020 • 03:45
    Vancouver - St. Louis 6:2
    bahis siteleri