Olomouc – Mountfield HK 0:5 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 6:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 20.08.2020, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tady "bůra"! Před Špunarem se zjevil zcela osamocený MARCO LUKAČKA, jenž domácího brankáře z bezprostřední blízkosti prostřelil! Asistence: Daniel Šedivý a Vojtěch Síla.
     
    33:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to 0:4! Kryštof Lang dostal nabito od Petra Moravce a i když jeho první ránu Špunar vyrazil, z dorážky se již nemýlil! Hradec tak využívá přesilovku. Asistence: Matěj Pinkas a Petr Moravec.
     
    30:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    A prosazuje se i druhý z Pinkasů, TADEÁŠ PINKAS, jenž dorazil střelu jednoho ze svých spoluhráčů za Špunarova záda! Stav je nyní 0:3. Asistence: Adam Jirků
     
    26:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly! PETR MORAVEC se dostal do předbrankového prostoru a střelou nad beton překonal Špunara. Asistence: Matyáš Budina.
     
    14:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku! Od modré čáry pálil MATĚJ PINKAS, jehož rána i díky teči jednoho z hráčů před brankou skončila za Špunarovými zády! Asistence: Jaroslav Kašpar a Petr Moravec.

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 15. PinkasM (Kašpar, Moravec), 27. Moravec (Budina), 31. PinkasT (Jirků), 34. Lang (PinkasM, Moravec), 59. Lukačka (Šedivý, Síla)


    HC Olomouc: Špunar (Hořejší) – Hlaváč, Poledna, Groch, Fojt, Kočí, Stratil – Ministr, Kučera, Handl – Tomajko, Štědrý, Krupa – Tárnoczy, Rusina, Rosecký – Havel, Fasner, Tichý
    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Pinkas M., Naar, Pelda, Janoušek, Perička, Havlíček, Drbal, Budina – Síla, Šedivý, Lukačka – Lang, Moravec, Pajer – Pinkas T., Kašpar, Jirků – Beneš Ma., Beneš Mi, Jušta

    Diváci: 5
    bahis siteleri