SHK Hodonín – Uh.Ostroh 9:3 (kon.) | Kobra – Řisuty 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Kobra Praha
6:5 (2:3, 2:1, 1:1)
HC Řisuty
Středa 26.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • Přípravné zápasy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kobra Praha.
    Po gólové přestřelce nakonec vítězí po samostatných nájezdech domácí Kobra Praha, vítěznou trefu dal KAMIL BŘÍŠKA.
     
    54:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra však úšpěsně proměňuje další přesilovou hru a opět je srovnáno, autorem branky na 5:5 je VÁCLAV ZÍDEK. Asistence: Aleš Knesl a Marek Ryzák.
     
    51:05
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tentokrát řisutská zbraň zafungovala. Formánek poslal v oslabení do samostatného úniku VINCENTA KESZIHO, který namířil puk mezi Sochůrkovi betony, hosté se opět ujímají vedení. Asistence: Roman Formánek.
     
    35:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ovšem s parádními góly se předvádějí i Řisuty. VINCENT KESHI z mezikruží s milimetrovou přesností napálil pod břevno. Asistence: Malý.
     
    33:07
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla naprostá paráda, co předvedl TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Ujel do přečíslení, po pravé straně ještě spoluhráč čekal na nahrávku, ta však nebyla třeba, protože Šťastný naprosto přesně zleva trefil puk k tyči. Asistence: Václav Zídek a Martin Čurda.
     
    22:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. To se teď zcela potvrdilo, domácí dokázali v závěru zužitkovat početní výhodu a DOMINIK ŠTEINER srovnává na 3:3. Asistence: Kamil Bříška.
     
    14:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Jenže z vyrovnání se domácí dlouho neradují. Z rychlého protiútoku se Řisuty opět ujímají vedení, autorem branky je MATYÁŠ RENDLA. Asistence: Pokoray.
     
    14:04
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí velmi rychle využili přesilovou hru a srovnávají stav na 2:2. Od modré čáry bez okolků vypálil MAREK RYZÁK k tyči a puk se od ní odrazil do sítě. Asistence: Dominik Šteiner.
     
    11:30
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisuty se ujímají vedení, opět jim k tomu dopomohla aktivita na hrací ploše. Střelu do branky tečoval MICHAIL POTĚCHIN. Asistence: Paršakov a Jiří Neiss.
     
    06:15
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisuty se rychle přesunuly do protiútoku a slaví z toho gól. Autorem vyrovnávací trefy je DOMINIK DANOV. Asistence: Pavel Řepka.
     
    01:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra hned na úvod využila svůj tlak na branku hostí a ujímá se vedení, autorem branky je TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Asistence: Pokorný a Indra.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 2. Šťastný (Pokorný, Indra), 15. Ryzák (Šteiner), 23. Šteiner (Bříška), 34. Šťastný (Zídek, Čurda), 55. Zídek (Knesl, Ryzák), rozh. náj. Bříška – 7. Danov (Řepka), 12. Potěchin (Paršakov, Neiss), 15. Rendla (Pokoray), 36. Keszi (Malý), 52. Keszi (Formánek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Patyk (RIS)
    0:0   Šťastný (KOB)
    2. série:
    0:0   Keszi (RIS)
    1:0   Ryzák (KOB)
    3. série:
    1:1   Formánek (RIS)
    2:1   Bříška (KOB)
    4. série:
    2:1   Potěchin (RIS)
    2:1   Heldák (KOB)
    5. série:
    2:1   Neiss (RIS)


    HC Kobra Praha: Ondrík (41. Sochůrek) – Ryzák, Šteiner, Pokorný, Knesl, Zmeškal, Pelant, Pejchal, Tondr, Bříška, Zídek, Indra, Šťastný, Kafka, Hlinka, Heldák, Mucha, Šálek, Sovík, Čurda, Hrubý
    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Potěchin, Novák, Kučera J., Řepka, Malý, Střeštík, Kučera M., Formánek, Patyk, Keszi, Okegawa, Danov, Paršakov, Dunčenko, Vyskočil, Rendla, Pokorný, Neiss
    bahis siteleri