Jekatěrinburg – Spartak Moskva 1:0 (kon.) | Riga – Jokerit 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 2:0 (kon.)
N.Novgorod – Novosibirsk 4:3 (kon.) | Minsk – Barys 5:4 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 1:4 (kon.)
Omsk – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
5:4 (0:0, 4:1, 0:3 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Sobota 05.09.2020, 16:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:31 Rob KLINKHAMMER - 5:4
     
    60:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Brennan Menell posunul kotouč přesně na hůl ROBA KLINKHAMMERA, který střelou z první na vzdálenější tyč překonal Joni Ortia. Asistence: Brennan Menell a Ryan Spooner.
    57:29 Darren DIETZ - 4:4
     
    57:29
    Barys právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Linus Videll dohnal nahozená Romana Starčenka a následně zpoza brány přihrál na hůl DARRENA DIETZE, který i trochu se štěstím propasíroval kotouč mezi betony Dominika Furcha. Asistence: Linus Videll a Roman Starčenko.
    54:09 Nikita MICHAJLIS - 4:3
     
    54:09
    Barys právě vstřelil branku!
    Je opět sníženo! Curtis Valk si převzal puk, přejel modrou čáru a následně vyzval k zakončení do prázdné brány NIKITU MICHAJLISE, který se nemýlil. Asistence: Curtis Valk.
    40:33 Roman STARČENKO - 4:2
     
    40:33
    Barys právě vstřelil branku!
    Je opět sníženo! Linus Videll vyslal do samostatného úniku ROMANA STARČENKA, který nic nevymýšlel a střelou dokázal Dominika Furcha překonat. Asistence: Linus Videll.
    39:58 Jegor ŠARANGOVIČ - 4:1
     
    39:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět své tříbrankové vedení! Francis Paré vyhrál buly přímo na hůl JEGORA ŠARANGOVIČE, který ihned vypálil a trefil naprosto přesně horní roh brány. Asistence: Francis Paré.
    39:12 Anton SAGADEJEV - 3:1
     
    39:12
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté snižují skóre zápasu! Obránci Barysu si na modré vyměnili kotouč a následně přišel přesný pas na hůl ANTONA SAGADEJEVA, který puk usměrnil za záda Dominika Furcha. Asistence: Leonid Metalnikov a Jesse Blacker.
    28:29 Arťom DĚMKOV - 3:0
     
    28:29
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To je show jednoho týmu! Ilja Usov našel křižným pasem hůl ARŤOMA DĚMKOVA, jehož první střela sice skončila na tyči, ale následná dorážka téhož hráče už skončila za zády Ortia. Asistence: Ilja Usov a Roman Gorbunov.
    26:22 Rob KLINKHAMMER - 2:0
     
    26:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Také druhá část přesilovky je využita! Brennan Menell pálil zpoza kruhů, trefil brusle ROBA KLINKHAMMERA, který si následně kotouč zpracoval na hůl a zasunul jej za záda bezmocného Joni Ortia. Asistence: Brennan Menell a Ryan Spooner.
    25:06 Brandon KOZUN - 1:0
     
    25:06
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do zaslouženého vedení! Kombinaci na jeden dotyk zakončil po přihrávce Ryana Spoonera střelou z první BRANDON KOZUN. Kanaďan zamířil naprosto přesně k bližší tyči. Asistence: Ryan Spooner a Brennan Menell.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 26. Kozun (Spooner, Menell), 27. Klinkhammer (Menell, Spooner), 29. Děmkov (Usov, Gorbunov), 40. Šarangovič (Paré), 61. Klinkhammer (Menell, Spooner) – 40. Sagadejev (Metalnikov, Blacker), 41. R. Starčenko (Videll), 55. Michajlis (Valk, Blacker), 58. Dietz (Videll, R. Starčenko)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, Almqvist, Jerjomenko, Děrjabin, Znacharenko, Šinkevič (A) – Kozun, Klinkhammer (C), Spooner – Šarangovič (A), Paré, Prince – Gorbunov, Děmkov, Usov – Drozdov, Suško, K. Voronin – Protas.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Orechov, Dietz (C), Svedberg, Blacker, Metalnikov (A), Šalapov, Gajtamirov – R. Starčenko (A), Videll, Frattin – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Sagadejev, Ševčenko – Šestakov, Petuchov, Asetov – Musorov.

    Rozhodčí: Ravodin, Šenjov – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri