Admira Praha – Vltavín 2:1 (kon.) | Slavia B – Králův Dvůr 2:2 (3:4 po pen.) | Sparta B – Sokolov 10:0 (kon.)
Plzeň B – Motorlet 4:4 (4:2 po pen.)
konec
FK Admira Praha
2:1 (0:1)
Loko Vltavín
Neděle 13.09.2020, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní vyrovnané utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, které se ve druhém dějství povedlo otočit výsledek na konečných 2:1. Vltavín byl v úvodu druhého poločasu aktivnější, dokonce si vypracoval několik šancí, avšak ani jedna neskončila za Jungrem. Posléze přebral otěže zápasu domácí celek, kterému se po hodině hry povedlo vyrovnat. Admira si navíc rozhodující branku schovala do samotného závěru, kdy se dokázal prosadit Michal Douděra. (12:04:05)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Patrik Štorc (Loko Vltavín).
     
    90+2
    Za úmyslné zakopnutí míče obdržel žlutou kartu domácí Jakub Michálek.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Miroslav Horák (FK Admira Praha).
    Žlutou kartu dostává Jakub Moravec (Loko Vltavín).
     
    89
    Vltavín zahrával jednu z posledních standardních situací, a to z levé strany. Míč se nakonec zakroutil do pokutového území, kde jeden z domácích prodloužil za sebe.
     
    88
    Jenomže Pásztorovi nevyšla snaha o vybojování rohového kopu, místo toho na řadu přijde odkop od branky. Ten pochopitelně obstará domácí brankář Jungr.
     
    87
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Michal Douděra, přichází Tomáš Majer.
     
    86
    Vltavín to bude mít najednou extrémně složité, pár minut před koncem zápasu prohrává o jednu branku. Hráči v zeleném se ihned usadili na druhé straně.
    85. DOUDĚRA - 2:1
     
    85
    Admira právě vstřelila branku!
    Domácí jdou pět minut před koncem řádné hrací doby do kýženého vedení! Za obranu si totiž dokázal seběhnout MICHAL DOUDĚRA, který si dal tělo před protihráče, jenž ho tak nemohl faulovat. Navíc se z branky vydal brankář Štorc, kterého domácí ofenzivní hráč jednoduše přehodil.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, výsledek je i nadále nerozhodný. Už delší dobu čekáme na něco nebezpečného, dost možná budeme sledovat penalty.
     
    84
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Carlo Maria Maione, přichází Marián Pásztor.
     
    83
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Jan Martinic, přichází Filip Vyskočil.
     
    81
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Jakub Moravec.
     
    79
    V krátkém časovém sledu aut také pro hosty. Vltavín se nakonec se štěstím prokousal ke středovému kruhu, tam odskok míče ovšem hrál do karet Michálkovi.
     
    78
    I tak se do nahrávky povedlo vložit kopačku Myslivečkovi, od které šel balón k jedné ze střídaček. To znamená autové vhazování pro Admiru, které obstará Herc.
     
    77
    Po další nepřesnosti se k míči znovu dostal brankář Jungr, který to zkoušel dalším vysokým odkopem na druhou stranu hřiště, kde se domácí konečně usadili.
     
    76
    V posledních minutách sledujeme celkem dost nepřesností, ta další byla na straně hostujícího mužstva. Jungr tak bude vykopávat, vypadá to vysoký odkop vpřed.

    David Suchý

    Branky: 60. Zahálka, 85. Douděra – 26. Kuchař

    Karty:   27. Zahálka (ADM), 90. Horák (ADM), 90+2. Michálek (ADM) – 54. Maione (VLT), 71. Freisler (VLT), 90. Moravec (VLT), 90+3. Štorc (VLT)


    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Martinic (C) (83. Vyskočil), Čácha, Panýrek, Douděra (87. Majer), Záruba (38. Michálek), Čížek, Zahálka, Horák, Kunc
    Náhradníci: Šmejkal – Vyskočil, Michálek, Pelikán, Kurek, Majer

    Loko Vltavín: Štorc – Kühnel (66. Freisler), Abena, Veniger, Jaroš (66. Mysliveček), Šípek (C), Kuchař, Matějka, Pejša, Maione (84. Pásztor), Tichý
    Náhradníci: Koblenc – Šmalcl, Mysliveček, Pásztor, Freisler, Moravec

    Rozhodčí: Kubec – Langmajer, Cihlář

    Diváci: 324
    bahis siteleri