Admira Praha – Vltavín 2:1 (kon.) | Slavia B – Králův Dvůr 2:2 (3:4 po pen.) | Sparta B – Sokolov 10:0 (kon.)
Plzeň B – Motorlet 4:4 (4:2 po pen.)
konec
AC Sparta Praha B
10:0 (4:0)
FK Baník Sokolov
Neděle 13.09.2020, 10:15 • TCM Strahov • Česká fotbalová liga (A) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:11:15)
     
    Je konec! K tomuto utkání se toho už moc napsat nedá, všechno je vidět na výsledku. Ve druhém poločase vstřelili Pražané branek rovnou šest! Nejprve se trefil Jan Fortelný, který celkem vstřelil v zápase góly dva. Následoval gól Martina Minčeva a Vojtěcha Patráka. Z penalty se prosadil také Daniel Turyna, který celkově v zápase zkompletoval hattrick. O poslední branku v zápase se zasloužil Ondřej Novotný. Sokolov byl směrem dopředu úplně bezzubý, a tak už tři zápasy čeká na nějakou vstřelenou branku v nové sezóně.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    88
    Dnes už to vypadá,že se zápas dohraje za tohoto výsledku. Ten vlastně hovoří za vše. Sparta byla jasně lepším týmem v utkání a vstřelila deset gólů.
     
    87
    Neskutečné, co nyní domácí neproměnili! Už Jan Fortelný mohl zakončovat, když měl před sebou jen gólmana. Ten však svým pasem nabídl hattrick Matěji Polidarovi, který místo vstřelení gólu do prázdné brány vysoko přestřelil!
     
    86
    Ani jednu branku nemohou dát hosté! A neměli k tomu vůbec daleko. Viděli jsme pozemní centr okolo branky, kde však nikdo z hráčů Sokolova nebyl.
     
    85
    Pavel veselý si nabíhal na dlouhou přihrávku podél lajny, ale veškeré vzrušení bylo zbytečné. Hostující hráč byl v ofsajdu, který byl také odpískán.
     
    84
    A už to vypadalo na jedenáctou branku, avšak nakonec se tak nestalo. Ondřej Novotný zkusil tvrdě vypálit po zemi, jenže jeho pokus šel vedle tyče.
     
    83
    Zápas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Chybí nám nějakých sedm minut do konce základní hrací doby a s nastavením asi nelze počítat.
     
    82
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Adam Gabriel, přichází Tomáš Jonáš.

    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Milan Piško, přichází Iva Gelašvili.
     
    81
    Gabriel neposlal vůbec špatný centr, avšak ten byl nakonec o něco vyšší, než bylo potřeba. Václav Dudl se snažil ho trefit, ale těsně ho podskočil.
     
    80
    Adam Gabriel odvedl moc dobrou práci v obraně, a tak se Sparta po chvilce dostala k dalšímu centru. Ten jen prolétl šestnáctkou a skončil v zámezí.
     
    79
    Fotbalisté v zeleném měli míč na svých kopačkách nedaleko šestnáctky, ovšem tam jejich celá akce také skončila. Čtvrtečka nyní bude po zemi rozehrávat.
     
    77
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Turyna, přichází Václav Dudl.

    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Matěj Ryneš.
    76. NOVOTNÝ - 10:0
     
    76
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Desítka je na světě, neskutečný výkon v podání domácích hráčů. Plavšić odcentroval do šestnáctky, na který si nejlépe naskočil ONDŘEJ NOVOTNÝ, který zapisuje jubilejní branku.
     
    76
    Sokolov se nám ke konci trochu zvedl, ale nebezpečný zatím opravdu není. Západočeši před sebou mají ještě hodně práce do probíhající sezóny.
     
    75
    Domácí gólman si také konečně sáhl na balón, a to už dvakrát! Hosté to zkusili technickým pokusem z hranice šestnáctky, ale Čtvrtečka bez potíží chytá.
     
    73
    První velká šance na hostující straně, která mohla skončit brankou! Pavel Veselý šel sám na gólmana, kterého chtěl překonat střelou těsně nad trávníkem, ovšem Jan Čtvrtečka vytáhl parádní zákrok nohou!

    Denisa Józsová

    Branky: 7. Polidar, 10. Polidar, 24. Turyna, 36. Turyna, 50. Fortelný, 54. Minčev, 61. Patrák, 65. Fortelný, 70. Turyna (pen.), 76. Novotný

    Karty:   59. Fišer (SOK)


    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Gabriel (82 Jonáš), Piško (C) (82. Gelašvili), Chervak, Plavšić, Fortelný, Wiesner (77. Ryneš), Polidar, Turyna (77. Dudl), Patrák (66. Novotný), Minčev.
    Náhradníci: Novotný, Dudl, Hucek, Ryneš, Gelašvili, Jonáš, Kotek.

    FK Baník Sokolov: Dvořák – Horvát, Hajdo, Krlička (46. Hackl), Čermuš (46. Holík), Kursa, Stockner (70. Dotzauer), Kovář (55. Fišer), Procházka (C), Martinec (70. Veselý), Šulc.
    Náhradníci: Fiala, Kýček, Dotzauer, Hackl, Fišer, Veselý, Holík.

    Rozhodčí: Vokoun – Vyhnanovský, Dohnal
    bahis siteleri