UK Kings Prague – Engineers Prague 6:5 (3:1 po s.n.) | BO Ostrava – HC UP Olomouc 3:7 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
3:7 (2:2, 1:2, 0:3)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Neděle 13.09.2020, 12:00 • RT TORAX ARÉNA • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Olomouc oplatila Ostravě porážku z prvního utkání a o postupujícím do semifinále musely rozhodnout samostatné nájezdy. V nich vstřelil postupovou branku v sedmé sérii ostravský David Sysala! (15:19:41)
     
    56:02
    Rimmel (USO) dobře forčekoval zprava a získal puk, nicméně poté držel protihráče a vyfasoval dvě minuty.
     
    54:18
    Přesilovka hned končí, protože Vaňo (USO) je vyloučen za nedovolené bránění na pravé straně proti Hranošovi.
     
    54:07
    Trošku faul z frustrace Bernáta, hosté budou hrát přesilovku.
     
    53:29
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku! O pár sekund později nechali domácí volného JANA KROPÁČE volného mezi kruhy při nahrávce Imricha z pravého kruhu a JAN KROPÁČ z druhého doteku skóroval – 3:7. Vypadá to, že semifinalistu Tipsport UNI Cupu určí až samostatné nájezdy. Asistence: Ondřej Imrich, Mikuláš Rimmel.
     
    50:12
    Sysala krásně přihrál z pravé strany na zadní tyč, kde byl nepokrytý Kovalski, ale Novotný potvrdil svůj skvělý výkon zákrokem proti zakončení mezi betony.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Kuchař – 2 min., pozdní dohrání).
     
    46:50
    Rimmel se snažil natlačit zleva před bránu jako před svým prvním gólem v této dvacetiminutovce, následně nadvakrát dorážel Síkora, ale napodruhé zaskočil za brankáře Šindelku spoluhráč!
     
    45:20
    Pro Ostravu je situace čím dál horší, protože bude hrát oslabení po vyloučení Bernáta za podrážení.
     
    43:50
    Novotný sklízí potlesk, když si Kovalski obhodil posledního obránce a hnal se sám na hostujícího brankáře, ten jej vybruslil směrem ke své levé tyči.
     
    43:32
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku! Síkora potáhl puk po levé straně a sklepl pod sebe na přední tyč, odkud z jedničky LUKÁŠ ZMEŠKAL propálil brankáře. Šindelka byl bez šance. Asistence: Tomáš Síkora.
     
    41:27
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku! MIKULÁŠ RIMMEL využil výborné práce Kropáče na hranici brankoviště, převzal puk na levém kruhu, natlačil se před bránu a zasunul puk podél levé nohy Šindelky. Asistence: Tomáš Síkora, Ondřej Imrich.
     
    35:15
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Moravčík odvedl dobrou práci u levého mantinelu a po závaru před brankou se trefil z osy hřiště JAN BERNÁT mezi nohama brankáře Novotného – 3.4. Asistence: Dominik Moravčík.
     
    33:53
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku! Po křižné střele levého obránce Síkory se puk odrazil u zadní tyče přímo před prázdnou branku na hokejku DOMINIKA CACHA – 2:4. Asistence: Tomáš Síkora, Miroslav Janošek.
     
    31:14
    Šíp (USO) dostane dvě minuty za vysokou hůl na pravé straně proti Sysalovi.
     
    26:59
    Rozhodčí nechali pokračovat hru po zákroku Janků za vlastní brankou a proti střele z levé strany zachránila domácí vzdálenější tyč!
     
    20:56
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku! LUKÁŠ ZMEŠKAL využil zaváhání levého obránce soupeře a poslal puk zápěstím z pravého kruhu nad pravou nohou brankáře – 2:3. Asistence: Dušan Jakub Vaňo, Libor Janků.
     
    19:34
    Novotný je výborný! Sysala jel po levé straně sám na hostujícího brankáře, ale ten se vypořádal s bekhendovým blafákem!
     
    19:01
    Přestřelka mohla pokračovat, po dobrém pasu zleva na střed měl Dubovčí dost místa mezi kruhy, ale poslal puk mimo branku.
     
    18:47
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku! Po odraženém puku přišla tvrdá střela z pravé strany do levé nohy Šindelky a vzápětí doklepával bekhendem DOMINIK CACH přes beton ležícího domácího brankáře – 2:2. Asistence: Dominik Dubovčí.
     
    18:11
    Gelnar (BOO) je vyloučený za faul kolenem na Kropáče na obranné modré čáře domácích, přesilovka hostů pět na tři může trvat až 48 vteřin.
     
    17:18
    Už v době, kdy byla Ostrava ve čtyřech si to namířil Fejko středem sám na brankáře, ale ten chytil lapačkou zakončení bekhendem.
     
    16:59
    Hranoš je dalším vyloučeným hráčem, hosté budou hrát dvanáct sekund pět na tři.
     
    15:55
    Kovalski se Sysalou ujeli do situace dva na nikoho v oslabení. Sysala vracel puk zprava na zadní tyč, ale Kovalski trefil místo prázdné branky pravý beton Novotného.
     
    15:11
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Skopal – 2 min., sekání).
     
    13:01
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Fejko – 2 min., sekání).
     
    11:07
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Kovalski se u přední tyče pravé tyče položil do střely z prvního doteku, následně vystřelil JAKUB GELNAR z pravého kruhu a puk propadl až do sítě. Asistence: Marek Kovalski, David Sysala.
     
    10:49
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Na kombinaci kombinace domácích zakončil JAN BERNÁT z pravého obránce krásně zápěstím do vzdálenější šibenice – 1:1. Asistence: Dominik Moravčík.
     
    10:11
    Při brejku dva na jednoho v oslabení sklepával Hajšman pod sebe, ale střela z otočky v podání Cacha se otřela o levou nohu Šindelky.
     
    08:37
    Hostující Vaňo dostane dvě minuty za sekání Gřesíka na parvé straně.
     
    03:59
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Bernát – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    01:20
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku! Autorem branky je MIROSLAV JANOŠEK. Asistence: Dominik Hajšman.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 11. Bernát (Moravčík), 12. Gelnar (Kovalski, Sysala), 36. Bernát (Moravčík) – 2. Janošek (Hajšman), 19. Cach (Dubovčí), 21. Zmeškal (Vaňo, Janků), 34. Cach (Síkora, Janošek), 42. Rimmel (Síkora, Imrich), 44. Zmeškal (Síkora), 54. Kropáč (Imrich, Rimmel)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Gřesík, Hudec, Janiczek, Baca (A), Hranoš, Piskoř – Gelnar (A), Fejko, Kosina – Dýrr, Moravčík, Žídek – Sysala (C), Bernát, Kovalski.
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný (Vystrčil) – Kuchař, Fojtášek, Imrich, Síkora, Janků, Dubovčí – Cach (A), Skopal (A), Horváth, Rimmel, Dohnal, Kropáč, Hajšman (C), Vaňo, Zmeškal, Janošek, Šíp, Lainka.

    Rozhodčí: Novák – Janoško, Kořistka

    Diváci: 222
    bahis siteleri