Havlíčkův Brod – Chrudim 0:0 (odl.) | Kobra – Písek 5:2 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:7 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – HK MD Šumperk 4:5 (1:0 po s.n.) | Přerov – Warriors Brno 0:0 (odl.)
konec
HC Kobra Praha
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
IHC Králové Písek
Neděle 20.09.2020, 12:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    59:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Naděje Králů na bodový zisk jsou definitivně ty tam, z pravého kruhu totiž prázdnou branku trefil MICHAL NOVÁK – 5:2! Bez asistence.
     
    54:37
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovkou tentokrát nepohrdli a rychle ji přetavují v gól naděje, který jim může ještě pomoci duel zdramatizovat! Po krátké kombinaci skončil puk na holi JAKUBA KALČÍKA, který měl z pozice u levé tyče hodně jednoduchou práci! Asistence: Václav Brož, Jan Tampier.
     
    40:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Krásná rychlá souhra domácích vede ke čtvrtému gólu, Braničtí se prosazují ve vlastním oslabení! Ondřej Nápravník našel před brankou nikým nehlídaného JANA KSANDRA, a ten jen jednoduše zasunul puk do odkryté části klece – 4:1! Asistence: Ondřej Nápravník, Kristián Ženíšek.
     
    37:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nenápadná střela končí v síti, Kobra dvě minuty a tři sekundy před koncem druhé třetiny odskakuje do dvoubrankového trháku! V mezikruží se kotouče chopil obránce KRISTIÁN ŽENÍŠEK, který následným lehkým projektilem překvapil nejen nepřipraveného Buchtu, ale také drtivou většinu fanoušků v hale! Asistence: Jakub Svoboda.
     
    17:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí po dlouhé kombinaci dvojnásobnou početní výhodu přetavují v druhý gól, a poprvé v zápase tak jdou do vedení! Na střeleckou listinu se zapisuje kapitán Kobry JAN KSANDR – 2:1! Asistence: Ondřej Nápravník, Daniel Suda.
     
    03:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, v Braníku po pouhých dvou minutách začínáme zase od začátku! Z bezprostřední blízkosti brankoviště puk za Buchtu o čisté konto připravil JAN VÝRUT – 1:1! Bez asistence.
     
    01:42
    Písek právě vstřelil branku!
    Skrumáž před klecí končí gólem, hosté už ve druhé odskakují do vedení! Obrana Kobry se teď sesypala a před Dusila se protlačili hned dva hráči, přičemž do sítě kotouč protlačil ADAM RYBA – 0:1! Asistence: Milan Petřík.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Výrut, 18. Ksandr (Nápravník O., Suda), 38. Ženíšek (Svoboda), 41. Ksandr (Nápravník O., Ženíšek), 60. Novák – 2. Ryba (Petřík), 55. Kalčík (Brož, Tampier)


    HC Kobra Praha: Dusil (Kadlec J.) – Bucek, Jiráček, Stejskal, Ženíšek (A), Nápravník A., Suda – Svoboda, Ribarovski, Procházka, Míšek, Sekula, Černý, Ksandr (C), Rejna, Výrut, Bauer, Novák, Nápravník O.
    IHC Králové Písek: Buchta (Kadlec M.) – Polák, Kocour, Půst, Kulvejt, Tampier (A), Kurfürst, Krejčí – Kalčík, Petřík (A), Novotný (C), Kantor, Wimmer, Kovařík, Ryba, Lechnýř, Andrle, Brož.

    Rozhodčí: Vokřál – Svobodová, Hradil.

    Diváci: 32
    bahis siteleri